Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.MissCraftsy.nl). Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van de site is © MissCraftsy.nl, alles is zelf geschreven en foto’s zijn zelfgemaakt en gephotoshopt (zo niet, dan is dat aangegeven in de bronvermelding onderaan een artikel). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s zijn serieuze illegale zaken en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Je mag alleen mijn foto’s op je blog of site gebruiken mits je duidelijk teruglinkt naar MissCraftsy.nl en als je toestemming hebt van mij. Wanneer je geïnteresseerd bent in het gebruiken van een foto van MissCraftsy.nl, stuur me dan altijd even een e-mail naar info@lifetoenjoyce.nl. Het gebruiken van mijn foto’s zonder toestemming is diefstal van auteursrecht.

MissCraftsy.nl is met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van MissCraftsy.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

MissCraftsy.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van MissCraftsy.nl. MissCraftsy.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.

De inhoud die op dit moment op MissCraftsy.nl staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Reviews

Op MissCraftsy.nl verschijnen regelmatig reviews. Deze kunnen gaan over producten die ik zelf heb gekocht en graag wil uittesten voor mijn blog. Soms krijg ik ook producten opgestuurd of ga ik een samenwerking aan. Dit zullen altijd producten zijn waar ik achter sta en die ik bij mijzelf en mijn blog vind passen. Naast mijn visie, vind ik mijn eerlijke mening ook erg belangrijk bij het schrijven van een review. Wanneer ik niet tevreden ben over een product of enkele elementen daarvan, zal ik dit ook aangeven. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat het product voor mij specifiek niet werkt of van toepassing blijkt. In die gevallen zal ik aangeven voor welke mensen die product wel goed zou kunnen werken. Een review die producten bevat met opgestuurde producten, kan je herkennen aan de zin onderaan het artikel: Deze review bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

Advertorials

Advertorials zijn geschreven berichten waar ik voor betaald krijg. Op deze manier kan MissCraftsy.nl blijven bestaan. Wanneer het een advertorial betreft, staat het er altijd bij onderaan het artikel met dit teken: €. Ik bepaal, net als bij de reviews, wat ik wel of niet behandel op MissCraftsy.nl en ik zal nooit advertenties plaatsen waar ik niet achter sta.

Heb je vragen of twijfels? Stuur dan een e-mail naar info@lifetoenjoyce.nl.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.