Contact

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over Life to Enjoyce of mij! Ik vind het altijd leuk om berichtjes te ontvangen en jullie beter te leren kennen. Heb je een vraag, feedback of wil je gewoon een leuk berichtje sturen? Dat mag je doen door een e-mail te sturen naar: info@lifetoenjoyce.nl

Natuurlijk kun je me ook altijd bereiken via social media:
Twitter: @LifetoEnjoyce
Facebook: Life to Enjoyce
Instagram: @lifetoenjoyce
Bloglovin: Life to Enjoyce
Youtube: Life to Enjoyce

 

 

4 comments

 1. Karen

  Hoi Joyce

  Ik herken me helemaal in jou. Zit momenteel in een moeilijke periode en het snacken en ongezond eten is precies een toevlugt voor mij. Ik probeer elke dag opnieuw om de strijd aan te gaan, maar dit is elke dag opnieuw een hele moeilijke opdracht voor mij. Ik vind je blog heel inspirerend en ik hoop dat dit me wat op het juiste, gezonde pad kan brengen.

  Bedankt voor je vele tips!
  Groetjes
  Karen

  1. Miss Craftsy

   Hoi Karen, wat super om van je te horen en te zien dat mijn ervaringen en artikelen je door deze moeilijke periode helpen. En ik weet zeker hoe het is. Zodra ik niet lekker in mijn vel zit is de verleiding om naar iets slechts te grijpen zo ontzettend groot! Houd je doel goed voor ogen en herhaal voor jezelf dat je je door gezonde voeding beter zult gaan voelen. Je kunt het!

 2. Jori

  behappybehealthy challenge + winactie!

  Ik wil graag een kans!
  Liefs van Jori
  Al gewonnen een bekend?
  Me email; jorianka.eradus@gmail.com

 3. Dionne

  Heee!

  Ik heb (alweer twee jaar geleden) een taalreis in Spanje (Alicante) gevolgd. Ik wilde graag mijn Spaans verbeteren en dit leek mij een leuke gelegenheid.
  Ik heb er de tijd van mijn leven gehad en zou het zo weer doen. Ik ga het ook weer doen, maar dan voor langere tijd. Ik zit nu in mijn afstudeerjaar. Zodra ik straks in juli klaar ben met mijn opleiding wil ik wederom een taalcursus volgen en proberen om werk of stage te vinden in Spanje, zodat ik na een halfjaar of een jaar vloeiend Spaans spraak.

  Wat wil je graag weten?
  Wil jij ook een taalcursus gaan doen?

  Ik hoor graag van je.

  Groetjes Dionne

Leave a Reply

Your email address will not be published.