Zakelijk

MissCraftsy.nl is een inspiratie- en lifestyleblog waarin een happy & healthy lifestyle centraal staat. Elke dag komen er één of twee artikelen online die kunnen gaan over een healthy lifestyle, gezonde en gemakkelijke recepten, beauty reviews, shoplogs en een positieve mindstyle. Alles is geschreven met een persoonlijke touch en een flinke dosis happiness, waarmee ik mijn bezoekers inspireer om ook gezond en gelukkig te leven. Mijn bezoekers zijn veelal vrouwen tussen de 16 en 30 jaar die in de bloei van hun leven staan.

Adverteren op MissCraftsy.nl

Heeft u nu een mooi merk dat te maken heeft met een happy & healthy lifestyle en wilt u graag meer naamsbekendheid, een positief imago en een hoger resultaat in de zoekmachines generen? MissCraftsy.nl werkt heel graag met u samen! U mag te allen tijde uw producten naar mij opsturen zodat ik ze kan uittesten en reviewen. Ook elke andere vorm van samenwerking is mogelijk, ik sta open voor allerlei ideeën. Verder is het mogelijk om een advertorial te plaatsen of uw banner te laten verschijnen in de sidebar. Natuurlijk kunt u mij altijd persberichten sturen en ontvang ik graag uitnodigingen voor persevents.

100% eerlijke reviews

Welk idee u ook heeft, in overleg is veel mogelijk en we bekijken samen wat de beste manier is om uw product of dienst onder de aandacht te brengen. Wel geef ik altijd mijn bezoekers een eerlijk beeld over wat ik van een product vind, om hen een zo betrouwbaar beeld te geven van het product of de dienst, zodat zijzelf een goed beeld kunnen scheppen over het merk. Een product kan bijvoorbeeld voor mij negatief uitvallen, maar ik zal wel het product via verschillende invalshoeken benaderen en reviewen in welke situaties het product wel goed zou kunnen werken en voor wie.

Samenwerkingen

In het verleden heb ik onder andere al samengewerkt met:
Primark Arnhem
Scrub & Rub
Dermolin
Diadermine
Esprit
Spa Online
A. Vogel
Hema
Headict
Slinggrip

Enthousiast?

Voor alle mogelijkheden, mijn meest recente statistieken via Google Analytics of mijn tariefkaart, kunt u altijd een mailtje sturen naar info@lifetoenjoyce.nl. Ik hoop op een mooie samenwerking!

Leave a Reply

Your email address will not be published.