Wrap met tonijn

wrap-met-tonijn-3

Hoewel dit recept al is verschenen als gastartikel op Mind Your Feed, kon ik het niet laten om hem hier ook te plaatsen. Dit is namelijk een van mijn lievelingslunches van dit moment en het blijft zo lekker!

mango Wat heb je nodig?

○ 1 recept voor de boekweitwrap
○ hummus
○ ½ blikje tonijn op waterbasis
○  100 gram ijsbergsla
○ 1 appel
○ 1 tomaat
○ 2 augurken of een stuk komkommer
○ bieslook
○ 1 eetlepel sesamzaadjes

wrap-met-tonijn-1

mango Hoe maak je de wrap met tonijn?

Bak de boekweitwrap volgens het recept. Besmeer de wrap met de hummus en leg daarop de ijsbergsla, de stukjes tomaat en augurk/komkommer. Strooi daaroverheen de blokjes appel.

wrap-met-tonijn-2

Roer de tonijn goed door en schep die bovenop de salade. Je kan er ook nog voor kiezen met de tonijn te mengen met 1 eetlepel mayonaise die suikervrij en geen light product is zodat je goede vetten binnenkrijgt. Top de salade af met sesamzaadjes en bieslook en klaar is je wrap met tonijn! Nu hoef je hem alleen nog maar in een bakje te stoppen en mee te nemen naar je werk of school. Of je smult hem natuurlijk meteen thuis op!

wrap-met-tonijn-4

mango Tips & Taste

Het ontdekken van de boekweitwrap vind ik al een geniaal idee. Als je hem vlak van te voren maakt is hij nog knapperig en warm ook en dat smaakt zoveel beter :). En ik vind de combi tussen appel en tonijn ook echt heerlijk. Lekker fris, en ik snap niet hoe ik die combi niet eerder heb kunnen ontdekken. Mocht je liever geen mayonaise eten, dan kan je dit natuurlijk ook weg laten en gewoon stukjes tonijn over de wrap strooien. Je kan de tonijn ook nog met wat hummus mengen. Ik heb zelf flink wat vulling gebruikt waardoor ik eigenlijk bij lange na niet de wrap dicht kon rollen. Dat heb ik trouwens altijd: meer vulling dan wrap ;). Ik houd wel van een stevige lunch!

wrap-met-tonijn-5

Food foto’s zijn altijd welkom via Twitter (@misscraftsy) en Instagram (@misscraftsynl)! Ik ben benieuwd naar jullie creaties en ik deel jullie lekkers graag!

Eet jij ook weleens wraps tijdens je lunch en wat doe je er dan het liefst op? Eet smakelijk!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.8 comments

 1. Anneleen

  Oh dat ziet er lekker uit én gezond!

 2. manon

  Oh yummy, toen ik wrap met tonijn zag moest ik gelijk aan wrap met zalm denken

  1. Miss Craftsy

   Ah ja dat is natuurlijk ook een heerlijke combi!

 3. Xaviera

  Dat ziet er heerlijk uit! Ik vind appel & tonijn ook erg lekker samen.

  1. Miss Craftsy

   Ja echt een match made in heaven. Dat ik dat nog niet eerder heb ontdekt snap ik ook niet

 4. Denise

  Dit klinkt heeerlijk! Appel en Tonijn is een perfecte combinatie! xx

  1. Miss Craftsy

   Thanks Denise! Die combi is echt heerlijk ja!

Leave a Reply

Your email address will not be published.