lucardi herfst collectie

Wishlist: sieraden voor in de herfst

Krijg jij ook altijd zo’n shopkriebels bij elk nieuw seizoen? De herfst vraagt om warme, zachte stofjes om je lijf, maar ik vind het ook altijd wel leuk om wat nieuwe sieraden te shoppen!

Sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken en je net die extra touch geven. Zo leuk vind ik dat! Maar, het moet wel makkelijk en mooi zijn. Bangles die moeilijk aan te doen zijn, of in de weg zitten met het computeren, dat vind ik al lastig. Waar ik wel verliefd op ben is een setje aan armbanden die je met elkaar kunt combineren, wat je ook zult zien in mijn wishlist. And without further ado, mijn wishlist aan sieraden voor tijdens de herfst!

lucardi herfst collectie

Matching armbanden

Laat ik maar meteen verder gaan met deze armbanden. Deze 4 armbanden heb ik zelf samengesteld en het leek me wel een mooie combinatie. Chique, basic en mooi al zeg ik het zelf. Ik houd ook wel van quotes. Het mooie van armbanden is dat ze een fijne herinnering kunnen meegeven omdat je er gedurende de dag er zoveel naar kijkt. Dream is een hele belangrijke omdat ik altijd mijn dromen wil blijven volgen om zo alles uit het leven te halen en het leven te leven zoals ik dat graag wil. En daar sluiten Luck, L0ve en Happiness natuurlijk perfect bij aan. Het is erg fijn om eraan herinnert te worden dat je elke dag deze dingen volgt en dankbaar bent voor de dingen die je al hebt. 

Stijlvolle oorbellen

Nieuwe oorbellen kan ik ook wel gebruiken. Mijn all time favorite zijn pareloorbellen. Simpel misschien, maar zeker stijlvol. Dit paar pareloorbellen heeft nog een klein steentje boven de parel wat het net iets extra’s geeft. Ook infinity oorbellen vind ik heel mooi. Ook deze oorbellen vallen niet heel erg op en zijn ook niet mega groot. Daardoor kan ik de oorbellen eigenlijk altijd aanhouden (dat scheelt weer als je ‘s ochtends haast hebt ;)). 

Kettingen met een betekenis

De hamsa hand ketting doet me denken aan mijn tijd in Thailand, waar je dit symbool veel terugziet komen op onder andere kleding. Deze hand staat ook bekend als de hand van god en is een beschermend teken. Als je een hamsa hand hebt, brengt het je geluk, goedheid, overvloed, vruchtbaarheid en een goede gezondheid. Een fijne betekenis en een herinnering aan mijn mooie reis. De goldplated ketting met de emerald steen valt een klein beetje buiten de boot in mijn wishlist dat vooral uit zilveren sieraden bestaat. Toch kon deze niet ontbreken omdat ik deze ketting heel erg mooi vind. Ik draag zeker graag goud en op een outfit met wat groene details zal deze schitterend staan. Ook de emerald, ofwel de smaragd, heeft een mooie betekenis. Het stimuleert liefde, positiviteit, openheid en de geest. Kortom het staat voor het genieten van het leven. 

Al de sieraden op mijn wishlist komen van de Lucardi Juwelier Nijmegen vandaan en jij kunt zelf eenvoudig online of bij een winkel bij jou in de buurt je sieraden voor de herfst inslaan. 

Welk item vind jij het mooist?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.