wet van de aantrekkingskracht

Wet van de Aantrekkingskracht: krijg alles wat je wilt

Wil jij ook alles krijgen wat je wilt? Dat kan echt! Met de Wet van de Aantrekkingskracht leer je hoe.

Trek dingen naar je toe

Denk je ook weleens: waarom overkomt mij dit nu altijd? Gebeuren jou ook altijd de meest vervelende dingen? Er is een bijzondere, sterke kracht die invloed heeft op jouw leven en hiermee trek je mensen, banen, relaties en gebeurtenissen naar je toe. Door deze kracht positief te beïnvloeden kan je alles naar je toe trekken wat je maar wilt. En hoe doe je dat dan?

Stel je wens vast

Uit het boek De Wet van de Aantrekkingskracht van Michael Losier zijn er drie stappen om dit te bereiken. Stap 1 is het vaststellen van je wens. Richt je aandacht op wat je echt wilt. Als je gewend bent op het negatieve te richten, schrijf dan op wat je allemaal niet fijn vindt of niet wilt en draai het dan om. Een tip: let er wel op hoe je het schrijft, gebruik positieve zinnen en niet: niet en geen. Zeg bijvoorbeeld ook niet: kom niet te laat, maar ik zie je op tijd. 

Richt je volledige aandacht op je wens

Bij stap 2 richt je je volledige aandacht op je wens. Vaak hebben mensen iets bedacht wat ze willen, maar schenken er dan geen aandacht meer aan. Dan komt je wens ook niet in de vibratiebel en zal je wens ook niet uitkomen. Affirmaties uitspreken is een methode om er aandacht aan te blijven schenken. Het heeft alleen geen zin om affirmaties uit te spreken die niet waar zijn voor jou. Als je zegt: ik ben fit en slank en je gelooft het niet, dan krijg je een negatieve vibratie. Maar als je zegt: ik ben bezig met het proces om fit en slank te worden, dan kan niemand zeggen dat dat niet waar is. En dat voelt gelijk een stuk beter toch? Wat ook kan helpen is een moodboard maken of briefjes ophangen die je elke dag weer ziet.

Laat het toe

De laatste stap is het toelaten. Dit is ook de meest moeilijke stap en hier gaat het ook vaak mis. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je ook echt je wens toelaat zodat deze uitkomt? Vaak is er sprake van weerstand en twijfel. Je hebt dan waarschijnlijk een overtuiging, waar een omdat achter komt en dit is een negatieve vibratie. Bijvoorbeeld: je wilt graag slank zijn, maar je hele familie is dit dus lukt het waarschijnlijk niet. Om deze twijfel weg te nemen, kan je je afvragen of dit echt waar is? Zijn er andere slanke mensen waarvan familieleden dik zijn? Natuurlijk wel! En denk ook: er kan van alles gebeuren!

Ga jij het ook proberen?

Kortom, zolang je een positief geformuleerde wens hebt waar je volledige aandacht aan schenkt, elke dag weer, en je je wens compleet toe laat zonder enige twijfel, zul je echt krijgen wat je maar wilt. En lukt het toch niet? Kijk dan of er niet stiekem twijfel was, of besef dat dit het het juiste pad voor je is om te bewandelen. 

Ga jij ook op weg naar alles wat jij wilt met de Wet van de Aantrekkingskracht?!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.