travel eetdagboek 3

Wat ik eet tijdens het reizen?

Reizen en gezond eten? Het hoeft niet zo heel lastig te zijn! Op dit moment reis ik door Australië en geef ik jullie een kijkje in wat ik eet op een dag tijdens mijn reis.

travel eetdagboek 2

Mijn ochtenden start ik redelijk simpel met hetzelfde ontbijt. Ik neem wat plantaardig eiwitpoeder dat ik mix met water of amandelmelk. Dan doe ik er wat blauwe bessen bij en een granolamix op basis van havermout en kurkuma. Soms heb ik ook kokosyoghurt en schep ik daar een paar lepels van bij.

travel eetdagboek 3

Lunch verschilt iedere keer. Hier had ik een paar rijstwafels met tonijn en at ik er een appel en wat wortels bij.

travel eetdagboek

Of lunch bestaat uit nog meer rijstwafels maar dan met avocado. Gemakkelijk mee te nemen en te smeren. Uiteraard kan je ook gewoon een aantal sneeën brood meenemen of jezelf trakteren op wraps.

travel eetdagboek 4

Deze linzencurry was een regelrechte hit op het gebied van koken tijdens het reizen. Supereasy en zo klaar. Het zijn 3 blikken in totaal die je opwarmt. Een blik kokosmelk, een blik gezeefde tomaten en een blik linzen. Dit warm je op in een pan met wat kruiden (ik heb hier een Marokkaanse mix) en je kan er eventueel wat rijst bij koken of wat tortilla chips of naanbrood.

Wederom weer een curry met dezelfde basis van kokosmelk, gezeefde tomaten en kruiden. Daarnaast kookte ik er wat rijst in en bakte ik wat zoete aardappel en sperziebonen die ik later aan de curry toevoegde zodat het wat meer op smaak kon komen en zachter werd.

Wat ik vergeten was te fotograferen is een heerlijke salade van watermeloen, koolsalade, paprika, tomaat en tonijn. Wederom makkelijk te maken en heerlijk verfrissend als het warm is.

Tot nu toe moet ik zeggen dat gezond eten op reis en koken in hostels me prima af gaat. Het is veel makkelijker en relaxter dan ik dacht en gelukkig zijn er ook veel backpackers die er hetzelfde over denken. Zo kun je alsnog genieten van al het moois in de omgeving en blijven genieten omdat je goed zorgt voor jezelf!

Wat vind jij van deze wat ik eet tijdens het reizen?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.