canggu smoothiebowl betelnut cafe

In dit travel eetdagboek laat ik zien wat ik zoal heb gegeten tijdens mijn reis door Indonesië.

canggu smoothiebowl betelnut cafe

Als ontbijt eet ik een acai smoothiebowl met dragon fruit, banaan, aardbei, kokos en granola.

canggu kinoa cafe (2)

Deze heerlijke lunch is echt een aanrader. Het is een quinoa salade met pompoen, champignons, sla en paprika met daarbij een bouillon met zwarte bonen en tomaat en wat stukjes glutenvrij brood.

canggu the short shack (2)

Het ziet er misschien niet heel lekker uit, maar dat was het wel! Dit is een zoete aardappel patty met jackfruit en amandelfeta en daarbij wat bonen met een komkommer strikje.

canggu manas cafe

Nog een heerlijk ontbijt! Een chiapudding met kokosmelk en een dragonfruit smoothie on top met wat granola.

canggu peekaboo cafe

Een boerenkool salade met avocado, appel, pijnboompitten, tauge en een heerlijke dressing.

canggu cafe organic

Een kleine traktatie waarbij ik genoot van een zoete aardappelburger op een glutenvrij broodje en frietjes.

nusa penida crystal beach

Een dinner op het strand: rijst met een mini salade en vers gevangen vis.

nusa penida bintang hostel

Ik werd een beetje moet van teveel kip en ei eten vroeg om een maaltijd met groenten waarop ze deze gele rijst dish maakte met een variatie aan groenten gebakken in knoflook.

ubud lupak koffie en thee tasting

Iets totaal anders: een koffie en thee tasting. We konden gratis koffie en thee proeven van lokale theesoorten en koffie lupak, de speciale koffie die eerst gegeten wordt door een kat.

ubud vegan ijs

Ik was in heaven! Ik kwam een vegan ijskraam tegen waar ze ijs op basis van kokos verkochten en toen ik ontdekte dat het hoorntje ook glutenvrij was, was ik nog blijer!

ubud pizza en nacho's alchemy

Shared dinner! We vonden een plantbased cafe waar we raw dinners deden en we deelden deze heerlijke pizza en nacho’s! Stiekem nam ik ook nog een toetje: een raw vegan bounty.

ubud verse kokosnoot

In Indonesië moet je kokosnoot eten! Vers kokoswater en daarbij de kokos uitschrapen is zoooo lekker!

ubud happiness bowl white orchid

En een portie groenten voor lunch die liefkozend de happy bowl werd genoemd.

ubud night market

Tijd voor echt Indonesisch eten. We gingen naar een hele lokale night market waar we tussen de locals aten. En op het menu stond gado gado en bakso, een soort van noedelsoep met soepballetjes.

 

Nieuwsbrief

Start jouw journey naar een happy & healthy leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.