Vlog: Weekendje Duitsland!

Twee weken geleden was het vriendenweekend ! Met vier vrienden reisden we af naar Hambachtal bij Trier in Duitsland voor een weekendje weg.

YouTube Preview Image

Ik heb een leuke sfeervideo voor jullie gemaakt. Wij zaten in een huisje bijna in the middle of nowhere, tussen de bergen, de sneeuw en prachtige natuur. Tel daarbij op dat wij het super gezellig hadden met lekker veel humor, spelletjes en eten en je hebt pretty much ons weekend in een notendop.

We kwamen op vrijdag aan, waar we meteen doorreden naar de piste bij ons in de buurt, de Erbeskopf. Daar hebben we gewandeld door de sneeuw, geluncht met croissantjes, pizzabroodjes en een donut en met kontsleetjes van de piste afgegleden. Op zaterdag verlieten we Duitsland om naar het zonovergoten Luxemburg te gaan, waar je heel mooi in het dal kunt wandelen, amazing! Aan het einde van de middag zijn we ook nog naar Trier gegaan en hebben we in een warenhuis lekker met Lego gespeeld en later bij de Pizzahut gegeten. Klinkt een beetje raar voor iemand die in Amerika heeft gewoond, maar ik had er nog nooit gegeten en het was pretty awesome. Op onze laatste dag, zondag, zijn we naar Idar-Oberstein gereden om daar in de bergen de wandelen en een 8,8 km middelzware tot zware wandeling gedaan in het bos met modder, touw en veel plezier. Superleuk! Op maandagochtend zijn we vanuit Duitsland weer teruggereden naar Nederland. Ik vond het fantastisch en ik geniet nog volop na van deze beelden. Veel plezier!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.