Vlog: Weekendje Duitsland!

Twee weken geleden was het vriendenweekend ! Met vier vrienden reisden we af naar Hambachtal bij Trier in Duitsland voor een weekendje weg.

YouTube Preview Image

Ik heb een leuke sfeervideo voor jullie gemaakt. Wij zaten in een huisje bijna in the middle of nowhere, tussen de bergen, de sneeuw en prachtige natuur. Tel daarbij op dat wij het super gezellig hadden met lekker veel humor, spelletjes en eten en je hebt pretty much ons weekend in een notendop.

We kwamen op vrijdag aan, waar we meteen doorreden naar de piste bij ons in de buurt, de Erbeskopf. Daar hebben we gewandeld door de sneeuw, geluncht met croissantjes, pizzabroodjes en een donut en met kontsleetjes van de piste afgegleden. Op zaterdag verlieten we Duitsland om naar het zonovergoten Luxemburg te gaan, waar je heel mooi in het dal kunt wandelen, amazing! Aan het einde van de middag zijn we ook nog naar Trier gegaan en hebben we in een warenhuis lekker met Lego gespeeld en later bij de Pizzahut gegeten. Klinkt een beetje raar voor iemand die in Amerika heeft gewoond, maar ik had er nog nooit gegeten en het was pretty awesome. Op onze laatste dag, zondag, zijn we naar Idar-Oberstein gereden om daar in de bergen de wandelen en een 8,8 km middelzware tot zware wandeling gedaan in het bos met modder, touw en veel plezier. Superleuk! Op maandagochtend zijn we vanuit Duitsland weer teruggereden naar Nederland. Ik vond het fantastisch en ik geniet nog volop na van deze beelden. Veel plezier!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.