Vlog – Persdagen bij Simply, Ganbaroo, Dijksman en Fuse

photo-peek-46-14

En ja, als je Ryan Gossling wilt ontmoeten, dan moet je er natuurlijk tip top uitzien! Dit spiegeltje was een van de leuke goodies die ik kreeg bij de persdagen en ik neem je graag mee in een vlog!


Klik hier als je je zou willen abonneren op mijn kanaal en als je de video niet kunt zien, klik dan hier!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Nieuwsbrief

13 comments

 1. Anneleen

  Grappig om te zien hoe dat die mensen je aankijken omdat je filmend over straat loopt! 😉 wat heb je leuke spulletjes gekregen, gezellig !

  1. Miss Craftsy

   Jaaa geniaal he! Vooral ook dat stukje dat die AH Man zegt dat ik goed op de camera sta en ik keihard moet lachen. Of even daarvoor die forsere man in een oranje jas die heel droog staat te zwaaien hihi!

 2. Kim

  Wat leuk dat je ons zo hebt meegenomen 🙂 Oeh en die bietensap is zo lekker volgens mij!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel dat vind ik superlief om te horen! Ja die lijkt me ook echt lekker! Ik ben nu zelf smoothies aan het maken met biet en dat is ook echt jammie! Helemaal als je het met bevroren bosvruchten doet, net een ijsje 🙂

 3. Dionne

  Wat een leuke vlog en unboxing! Jammer dat ik je niet gezien heb.

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Dionne! Ah dat is inderdaad jammer, net elkaar misgelopen! Zo’n lange dag is het dan ook he! Wie weet tot een volgende keer, zou ontzettend leuk zijn in elk geval!

 4. Manon

  Wat leuk zeg!!! geniet maar van al die persdagen !

 5. Justine

  Leuk dat je gevlogd hebt. Jammer dat ie zo vaak op zwart springt. Zal vanavond nog eens kijken. Zie trouwens dat ik de macarons bij simply gemist heb, helaas. Die zien er zo lekker uit haha!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Inmiddels staat de goede versie online, had je m nog bekeken?

 6. Remy | BakingBeautyNL

  Ik hoop niet dat het aan mijn mobiel ligt, maar ik krijg zwart beeld als je de beelden An de PR bureau’s laat zien. Muziekje hoor ik wel… Krijg jou weer te zien als je aan het praten bent.

  1. Miss Craftsy

   Ja klopt, dankjewel voor het melden! Drama! Ik ben nu bezig met de niet-zwarte-beeld-versie te uploaden, ik zal je een seintje geven als die online staat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.