thumbnail au pair life video

Video | Mijn eerste 5 maanden als au pair in Australië

Mijn eerste 5 maanden als au pair zijn voorbijgevlogen! Voor ik het wist woonde en werkte ik al 6 maanden in Melbourne als au pair. Zie hier een glimp van hoe deze 5 maanden verlopen zijn.

YouTube Preview Image

In november 2017 ben ik naar Melbourne afgereisd om daar te gaan werken voor een geweldig leuke familie met twee meiden die 5 en 7 zijn. Van ze elke dag naar school brengen, leuke dingen doen in de vakanties en de meest grappige momenten met ze beleven naar Melbourne ontdekken, leuke reisjes maken en tijd doorbrengen met vriendinnen. Melbourne is a blast om in te wonen en ik houd echt van deze stad. In mijn eerste 5 maanden heb ik mijn camera er regelmatig bij gepakt om de mooie momenten vast te leggen. Ga er dus even voor zitten en geniet mee!

Meer zien van mijn tijd in Australië? Bekijk dan mijn vakantie in Tasmanië video!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.