melbourne happy jump

Video | Maand 8 & 9 als au pair in Australië

Dan is je au pair avontuur ineens voorbij. Negen fantastische maanden zijn voorbij gevlogen en in deze video kan je meegenieten van mijn twee laatste maanden in Melbourne.

YouTube Preview Image

Ik kan niet uitdrukken in woorden hoe geweldig mijn au pair avontuur in Melbourne is geweest. Ik ben enorm dankbaar dat ik uit heb mogen maken van een fantastische familie als waar ik voor heb mogen zorgen en Mila en Leia zijn twee geweldige meiden. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze verder opgroeien. Gelukkig hoeft dat maar een half jaar te duren, want ik ga ze over een half jaar weer zien.

In deze laatste au pair video zie je fragmenten van de wintervakantie die ik met de meiden heb mogen doorbrengen en heb ik ze wat Nederlandse roots bij geleerd in de vorm van het proeven van kroketten en poffertjes en ook speelden we Oud-Hollandse spelletjes als koekhappen en zaklopen. En schaatsen kon natuurlijk ook niet ontbreken!

Ook het leven in Melbourne moet ik nu even achterlaten. Het is een geweldig mooie stad om in te wonen en het lijkt soms zelfs een droom dat ik deze stad mijn stad heb mogen noemen de afgelopen 9 maanden. Zoals de video je laat zien is Melbourne in de winter prachtig met haar lichtjes. Ik bezocht het Firelight festival, ging hiken in de You Yangs, bezocht Brighton Beach en ging naar de MoMa tentoonstelling om bijzondere kunst te zien.

Wil je meer zien van mijn au pair avonturen in Melbourne? Bekijk dan ook zeker mijn andere 2 video’s van mijn eerste half jaar en maand 6 en 7 of geniet van mijn vakantie in Tasmanië.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.