melbourne laatste dag zomervakantie

Video | Maand 6 & 7 als au pair in Australië

Al meer dan een half jaar als au pair in Australië. De tijd vliegt en ik kan bijna niet geloven dat ik al zo lang hier woon. Kijk met me mee naar mijn tijd als au pair in Melbourne.YouTube Preview Image

Hoe mijn 6e en 7e maand in Melbourne eruit zagen zie je in deze video. Mijn leven als au pair in Australië, leuke uitstapjes en meer. Hopelijk krijg je hiermee een goed beeld over wat het inhoudt om als au pair in Australië te werken en beter nog: hoe leuke en onvergetelijke ervaring dit is. Heb je nog meer vragen of ideeën die ik met je kan delen over mijn au pair avontuur? Reageer dan hieronder of stuur me een berichtje.

En bekijk ook mijn eerste au pair in Australië video!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.