melbourne laatste dag zomervakantie

Al meer dan een half jaar als au pair in Australië. De tijd vliegt en ik kan bijna niet geloven dat ik al zo lang hier woon. Kijk met me mee naar mijn tijd als au pair in Melbourne.YouTube voorvertoningsafbeelding

Hoe mijn 6e en 7e maand in Melbourne eruit zagen zie je in deze video. Mijn leven als au pair in Australië, leuke uitstapjes en meer. Hopelijk krijg je hiermee een goed beeld over wat het inhoudt om als au pair in Australië te werken en beter nog: hoe leuke en onvergetelijke ervaring dit is. Heb je nog meer vragen of ideeën die ik met je kan delen over mijn au pair avontuur? Reageer dan hieronder of stuur me een berichtje.

En bekijk ook mijn eerste au pair in Australië video!

Nieuwsbrief

Start jouw journey naar een happy & healthy leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.