10 TV series die je komende herfst moet gaan zien

scream queens

Dat ik een tv serie fanaat ben, is nog maar zacht uitgedrukt. Elk jaar kijk ik weer halsreikend uit naar alle nieuwe series die in de herfst op tv komen. En dit zijn mijn aanraders!


Zo rond mei en juni is het televisie seizoen eigenlijk afgelopen en op enkele series na (PLL!) is het rustig op de Amerikaanse televisie. Logisch, want iedereen gaat of heeft vakantie. Maar die zomer betekent niet alleen sad faces, want ik kijk ook halsreikend uit naar de nieuwe series die komen gaan (okee en foeter een beetje op alle series die dit jaar zijn gestopt. Zo veel! Doei Glee, Revenge en Hart of Dixie!). Ik kan echt uren doorbrengen op websites die je vertellen welke series er allemaal gaan komen en welke je zou moeten kijken. Elke trailer van elke nieuwe serie heb ik denk ik wel gezien en op basis daarvan basseer ik mijn selectie haha. Of het uiteindelijk ook echt wat is, is de vraag maar ik wil zeker de eerste paar afleveringen gaan kijken. Okee, ben je er klaar voor? Hier zijn de gloedjenieuwe tv series die je komende herfst wilt gaan kijken.

Scream Queens

Dit is denk ik wel dé nieuwe serie waar iedereen het over lijkt te hebben. Dat is ook niet verwonderlijk met een cast waar Emma Roberts, Lea Michele en Ariana Grande in zitten. Even kort het verhaal: je volgt een groep meiden op de universiteit die het studentenleven willen meemaken en zich aan willen sluiten bij de sorority Kappa Kappa Tau. Deze prestigieuze sorority bestaat uit knappe, populaire meiden, maar dit jaar moeten ze iedereen aannemen die zich aanmeld. En dan komt ook nog het freaky gedeelte… 20 jaar geleden is er iemand uit de sisterhood vermoord en dit jaar weer. Is er een seriemoordenaar on the loose? Who will tell?! Ik ben zoooo excited!

YouTube Preview Image

Chicago Med

Nadat Chicago Fire 3 jaar begonnen was had denk ik niemand kunnen bedenken dat daar 2 spin offs uit zouden voortvloeien. Want na Chicago P.D. komt er dit seizoen Chicago Med wat natuurlijk over het ziekenhuis gaat. Ook hier zullen we weer de meest interessante cases zien en zullen de acteurs van de 2 andere Chicago series ook soms een rol spelen. En aangezien ik de andere 2 series al supertof vind met goede en sterke verhaallijnen, kan dit niet anders dan ook een succes worden. Een echte trailer is er nog niet, maar dit stukje komt uit Chicago Fire, waar je alvast kennismaakt met het Med team.

YouTube Preview Image

Angel From Hell

Yay! Als je Glee hebt gekeken dan kon je niet om de gemene Sue Sylvester heen. God wat houd ik van die actrice en ik ben dan ook blij dat ze nu in een nieuwe serie speelt, namelijk als guardian angel Amy. Zij claimt de guardian angel van Allison te zijn en dat leidt natuurlijk tot een ietwat rare vriendschap en Allison komt er maar niet achter of Amy nu echt een engel is of gewoon gek. Een hilarische serie lijkt me dit, dat kan gewoon niet anders! En als ik naar de trailer kijk moet ik alleen al lachen, ik houd van haar humor!

YouTube Preview Image

Blood & Oil

Hoewel deze serie als nieuw geintroduceerd wordt, heb ik ook al gelezen dat de naam gewoon is veranderd en er vorig jaar al iets van is geweest. Anyways het is een nieuwe serie en wel met de bekende Chace Crawford die we maar al te goed kennen als Nate uit Gossip Girl. Deze serie wordt ook wel vergeleken met de populaire countryserie Dynasty omdat het ook over een familiebusiness gaat die onder vuur komt te liggen en in de olie industrie werkzaam is. Je volgt namelijk Billy en Cody Lefever die naar North Dakota verhuizen om hun American Dream te beleven. Billy komt terecht in de oliebusiness en moet het uiteindelijk opnemen tegen een rijke man om te kunnen overleven. Daarvoor lijken ze wel veel te moeten opgeven, inclusief hun huwelijk. Oja en Scott Michael Foster (uit Chasing Life) zit er ook in. En als ik de trailer zo bekijk kan het niet anders dan super spannend zijn, vol met drama!

YouTube Preview Image

Wicked City

En niet alleen Nate uit Gossip Girl begint aan een nieuwe serie, Chuck ook en wel in deze! En verwacht geen doetje, nee Chuck, a.k.a. Kent is een moordenaar in de Wicked City die ook wel bekend staat als L.A. Hij vermoordt vrouwen en voordat hij dat doet vraagt hij een nummer aan bij de radio. De politie zit hem op de hielen, maar zullen ze erachter komen wie de seriemoordenaar is? Wow, een hele andere serie dan wat we van Ed Westwick gewend zijn, maar hij lijkt me superspannend!

YouTube Preview Image

The Catch

De sterke en succesvolle Alice Martin is fraudeonderzoeker die zelf slachtoffer lijkt te worden van fraude, gepleegd door haar verloofde. Terwijl ze aan haar eigen cases blijft werken, is ze vastbesloten om haar verloofde te vinden voordat hij haar carrière de grond in helpt. Sounds exciting! Wel een beetje cliché met het feit dat je iets bent qua baan wat niet echt superleuk is en dat het dan jezelf overkomt. Net alsof je dan hartchirurg bent en dan een hartconditie zou krijgen. Maar… deze serie is wel van Shonda Rhimes, a.k.a. de producer van Grey’s Anatomy, Scandal en How to Get Away With Murder, wat stuk voor stuk megagoede series zijn. De trailer staat niet op YouTube, maar wel hier, en kijk hem zeker, want mijn sceptische gedachtengang wordt er zeker door weggehaald!

Containment

Dit is een echte dranaserie en hoewel ik er zelf nog niet uit ben of ik het wat vind, klinkt het wel de moeite waard. Het gaat over een grote epidemie die uitbreekt in Atlanta, waardoor de stad in quarantaine moet en de inwoners moeten vechten voor hun leven. Geliefden worden uit elkaar getrokken, er wordt gevreesd voor hun levens totdat onverwachte helden opstaan. Ik ben reuze benieuwd hoe deze serie zal zijn en of hij mij zal trekken, wat denk jij?

YouTube Preview Image

Crazy Ex-Girlfriend

Yay! Lekker weer een sitcom. En deze gaat over Rebecca Bunch, gespeeld door Rachel Bloom. Zij is een succesvolle, ambitieuze en mogelijk een tikje gestoorde jongevrouw die opgeeft (haar partnership bij een prestigieuze advocatenkantoor en haar mooie apartement in Manhattan) om haar oude jeugdliefde achterna te reizen in Californië. Okee dit klinkt als een fantastisch concept voor een avondje lachen om deze vrouw. En natuurlijk hopen we allemaal onze one true love te vinden dus het is ook weer lekker relatable. Oja, en het feit dat ze al zingt in de trailer maakt dat ik dit heel erg tof ga vinden hihi.

YouTube Preview Image

Heartbreaker

Medische drama’s doen het altijd goed bij mij, dus deze serie moet ook zeker op mijn lijstje. Deze serie is gebasseerd op het leven van Dr. Kathy Magliato (iemand die weet wie zij is?), volg je Dr. Alex Panttiere, die een wereldwijd bekend chirurg is op het gebied van harttransplantaties. Eigenwijs en als iemand zonder angsten, opereert ze volgens haar eigen regels. Ze heeft een razenddruk persoonlijk leven dat al een fulltime baan op zichzelf lijkt, ze managet alle vragen en eisen die ze krijgt van de sceptische faculteit en de stagiaires en zorgt ervoor dat de grenzen van de medische wetenschap worden verlegd. Klinkt als een toffe serie, maar ik hoop wel dat hij niet te medisch en drama-achtig is, zodat er ook nog ruimte voor wat fun in zit. Maar ik houd nu al van Alex’ sterke quotes en de trailer bezorgd me kippenvel.

YouTube Preview Image

Crowded

Deze sitcom is misschien wel een tikkje vergelijkbaar met Modern Family, al is het alleen maar omdat het een familie comedy is. Nadat Mike en Martina 20 jaar voor hun kinderen hebben gezorgd, kunnen ze eindelijk weer terug naar hun wilde leventje. Maar wanneer hun volwassen dochters opeens terug verhuizen en Mike’s ouders toch niet naar Florida verhuizen om daar te genieten van hun pensioen, is hun huis weer vol. Alleen al het feit dat deze ouders hun 20er jaren weer terugvinden lijkt me al hilarisch!

YouTube Preview Image

Oeh en ik hoorde nog een scoop: de makers van Gossip Girl en PLL komen met een tv serie versie van… de beste romcom allertijden, The Notebook! Ik ben benieuwd hoe ze die gaan invullen!

Heb jij ook al een lijstje van series die je komende herfst al gaat zien? En welke series lijken jou leuk uit dit lijstje?

 

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.15 comments

 1. Stefanie

  Ik kijk altijd uit naar nieuwe series !
  Die Scream Queens lijkt me al heel erg goed 🙂

  1. Miss Craftsy

   Ah leuk nog een serievolger! Heb jij nog een leuke serie op je lijstje staan die hier niet tussen staat?

   1. Stefanie

    Unreal !
    Een behind-the-scenes serie over een reality reeks. Echt heel goed ! 🙂

    1. Miss Craftsy

     Oeh die ken ik nog niet! Ik ga m zeker een keertje bekijken! Thanks voor de tip Stefanie

 2. Renate

  Ik vind een nieuwe serie zoeken altijd moeilijk, zoveel keuzes en de meeste series die ik nu kijk eindigen bijna, dus ik heb iets nieuws nodig! Ik was heel benieuwd naar Scream Queens, maar de trailer lijkt een beetje alsof het heel creepy kan zijn en ik weet niet of ik dat overleef. Ik ben wel ieder geval benieuwd naar The Notebook, ik ben dol op die film en al denk ik dat het niet aan de film kan tippen, ben ik toch wel benieuwd naar de serie!

  1. Miss Craftsy

   Dat kan ik me voorstellen. Maar omdat er ook heel veel humor in zit denk ik dat het wel mee valt. Trailers zijn vaak meer overdreven. Gewoon proberen zou ik zeggen. En idd zou een tv serie de film overtreffen? Ik ben benieuwd!

 3. Cindy

  Haha ik ga vooral Nederlandse series kijken, zoals Penoza IV en Flikken Maastricht, denk ik.

  1. Miss Craftsy

   Oja Flikken keek ik ook weleens idd. Ik ben alleen juist niet meer zo van de Nederlandse tv haha. Ik wens je natuurlijk wel heel veel kijkplezier!

 4. Manon

  Oh wat een leuk lijstje, allemaal op Netflix te zien?

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Ehm geen idee ik heb geen Netflix, ik stream ze gewoon online en dat kan ik een dag nadat de afl op tv is geweest hem zien

 5. Dina

  Een nieuwe serie uitzoeken vind ik echt altijd heel erg moeilijk! Extra handig dus, zo’n lijstje. Ik zal straks even de trailers bekijken. 🙂 Op dit moment kijk ik The Missing, daar ben ik gisteren mee begonnen.

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan Dina, ik hoop dat er een leuke voor je bij zit. Ik hoor graag welke het zijn geworden! Volgens mij ken ik The Missing wel! Is al een wat oudere serie toch, ik geloof dat ik m n aantal jaar geleden op tv gezien heb, erg mooi!

 6. Marjoleine

  Oh super handig, ik ben altijd op zoek naar nieuwe series. Blood and oil, Wicked city en Containment gaan zeker op mijn lijstje voor dit najaar!

  1. Miss Craftsy

   Graag gedaan! En ik wist gewoon dat die 2 op je lijstje zouden komen hihi 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.