Travel vlog: Citytrip Zurich

Een maand geleden was ik in de grootste stad van Zwitserland: Zurich! In deze travel vlog neem ik jullie mee op deze citytrip.

YouTube Preview Image

Zurich is met haar architectuur een typisch Zwitserse stad waar je nog net geen Milka koeien of mannen in lederhose tegenkomt. Wel is het een bijzonder mooie stad aan een meer met mooie grachten, gelegen tussen de bergen en er heerst een gezellige sfeer. 

Ik ben anderhalve dag in Zurich geweest en naast een Free Walking Tour heb ik veel leuke en bijzondere bezienswaardigheden bezocht en in deze travel vlog laat ik je zien welke je zeker moet bezoeken wanneer je zelf naar Zwitserland afreist om deze stad te bezoeken.

Ik bezocht Zurich tijdens mijn Interrail reis waarbij ik met de trein in mijn eentje door Europa heb gereisd om 10 steden te zoeken in 4 landen in 3 weken tijd. Het was voor mij een hele bijzondere reis en daarmee heb ik een droom waargemaakt.

Ik deze video laat ik je zien wat ik tijdens mijn dag in Zurich heb gedaan en beleefd. Veel kijkplezier!

Bewaren

Bewaren

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.