lucca

Travel Vlog: Citytrip naar Lucca

Het schattige en mooie Lucca, gelegen tussen stadsmuren. Een ideaal Toscaans plekje om te bezoeken tijdens een citytrip.YouTube Preview Image

Tijdens mijn interrail reis bezocht ik ook het stadje Lucca. Het is misschien niet super bekend, maar zeker wel de moeite waard om te bezoeken.  

Lucca ligt bij Pisa in de buurt en dat maakt het zeer leuk om beide stadjes te combineren tijdens een citytrip. Je bent namelijk vanaf dit stadje in een half uur in Pisa met de trein. 

Ik reisde alleen af per trein naar Lucca met heel veel enthousiasme, omdat iedereen die ik van tevoren had gesproken over mijn reis, zeiden dat het echt heel leuk en mooi was om te bezoeken. Ik heb hoge verwachtingen van je mooie Italiaanse stad, maar je hebt ze gelukkig meer dan waar gemaakt.

Het stadscentrum van Lucca ligt binnen een stadsmuur die ongeveer 5 km lang is. Je kan over de muur heen wandelen, hardlopen, fietsen of wat dan ook en dan word je verwend met een prachtig uitzicht van de Toscaanse natuur. Er zijn dan ook veel fietsen te huur in de stad waarmee je de directe omgeving en natuur kunt ontdekken.

Het stadscentrum is niet groot maar de straatjes en gebouwen zijn ademloos mooi en prachtig om naar te kijken. Alleen al door de straatjes wandelen was al een attractie op zichzelf. 

Wat je nog meer in Lucca kunt doen en zien? Je ziet het in mijn travel vlog!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.