vissersdorpje boccadasse

Travel Vlog: Citytrip naar Genova

Genova, het Italiaanse havenstadje aan de Middellandse zee is een perfecte vakantie en citytrip bestemming. In deze vlog zie je mijn citytrip naar Genova en waarom je deze stad moet bezoeken.YouTube Preview Image

In Genova of Genua moet je niet verbaasd opkijken als je een paar verdwaalde toeristen tegenkomt. De straatjes zijn er namelijk zo smal dat je het nauwelijks zin heeft om er een kaart bij te gebruiken. Laat staan Google Maps want die raakt nog meer in de war dan jijzelf. Beter is het dus om lekker te genieten en te dwalen door alle schattige straatjes die Genova te bieden heeft.

En dat vakantiegevoel dan? Dat bereik je meteen door naar een van de strandjes in de buurt van Genova te gaan, zoals het pittoreske Boccadesse. Een klein en kleurrijk visserdorpje waar je gezellig op een klein kiezelstrandje kunt bijkleuren en genieten.

Wat je zeker ook niet mag missen is Castello D’Albertis. Een prachtig kasteel met veel groen en palmbomem bovenin Genova. En dat zorgt voor een spectaculair uitzicht over de haven van Genova. Een goede plek om lekker te chillen en van het uitzicht te genieten. 

Geniet met mij mee via deze vlog en kom erachter wat je nog meer kunt doen en beleven tijdens een citytrip naar Genova!

BewarenThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Sabine

    Prachtig zeg! Krijg er helemaal vakantiegevoel van ūüėÄ

    1. Miss Craftsy

      Aaah dankjewel Sabine! Het was ook echt zo onbeschrijfelijk leuk en prachtig daar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.