Travel Peek: Citytrip in Londen #4

londen 4-25

Hopelijk verveel ik jullie nog niet met mijn Travel Peeks van Londen, waarmee ik jullie mijn weekend in Londen laat zien. Inmiddels zijn er al 3 delen geweest, vandaag is het tijd voor het vierde en laatste deel.

Nadat we afscheid hadden genomen van het kleurrijke Neal Street, zijn we doorgelopen naar Oxford Street. Bij de Sainsbury’s hebben we onze lunch gehaald en na een stukje door de straat hebben gelopen, kwamen we bij de kruising met Regent Street en daar vlakbij zit een klein parkje.

londen 3-5

Daar aten we heerlijk onze lunch op en ook deze was weer 3 pond! Met gewoon een hele pastasalade, een fruitdrankje en een zakje chips, yay! Het was heerlijk om hier even te zitten, aangezien mijn broertje hele pijne voeten had van het lopen en we allebei Oxford Street veel te druk vonden. Wat een hoop mensen! Ik had ook niet de behoefte om te gaan shoppen, dus we wilden er ook zo snel mogelijk weg.

londen 4-3

Daarom pakten we na de lunch de metro naar Notthing Hill, ik wilde namelijk ‘de blauwe deur’ spotten. Ik had opgezocht waar die was, maar nu ben ik er niet zeker van of dit hem wel echt is. Het regende ook een beetje dus ik had geen zin om het eigenlijk verder uit te zoeken hihi.

londen 4-4

londen 4-2

Ik moet dan wel weer zeggen dat ik Notthing Hill een prachtige wijk vond om doorheen te wandelen, dat is op een zonnige dag zeker de moeite waard!

londen 4-5

Oeh en check deze Candy Crush taxi! Ik had hem al een paar keer zien rijden, maar ik kon m telkens niet vastleggen, gotcha!

londen 4-6

londen 4-7

Op ons gemakje liepen we richting Kensington Park en Kensington Palace. Een mooi paleis op zich, lekker authentiek, maar niet heel bijzonder in vergelijking met al het andere moois dat Londen te bieden heeft. Het park was wel lekker groot, maar het was ook eigenlijk maar een park. Wel heerlijk om in uit te rusten.

londen 4-8

londen 4-9

Terwijl ik de hele tijd om me heen keek om te kijken waar al die eekhoorntjes nu bleven, liepen we richting Hyde Park. Daar hebben we een tijdje naar mensen en dieren zitten kijken langs de waterkant (schitterend!) en vervolgens spotten we het Diana Memorial die mama graag wilde zien. Op zich best mooi, maar ik heb eigenlijk niet kunnen ontdekken wat het verhaal er nu achter is. Weet een van jullie dat?

londen 4-10

Van Hyde Park namen we de metro weer terug richting Piccadilly Circus, een klein stukje New York in hartje Londen. Wel erg tof, maar wel erg druk vergeleken met het park haha. En ik prefereer stiekem toch Times Square ;).

londen 4-11

londen 4-12

londen 4-13

Vandaaruit zijn we richting Leicester Square gelopen en bezochten we de M&Ms Store waar het een drukte van jewelste was hihi. Wel echt de moeite waard om toch even doorheen te lopen.

londen 4-14

Tijd voor weer een pitstop om Leicester Square. Ik zeg trouwens de hele tijd leitjester square, wat op zich logisch zou zijn, maar apperently zeg je lester square. Dan weet je dat ook weer ;).

londen 4-15

Dinner time! Ik wilde graag Mexicaans of Italiaans eten en Rick Grieks. Guess who won? Haha bij de Griek die Rick had gezien hadden ze geeneens gyros (whuuut?) En daar tegenover zat de Chipotles yay! Geen hoogwaardige restaurant maaltijd, maar dit was ook superlekker, niet duur en het was even alsof ik weer in Amerika terug was.

londen 4-1

Na onze burrito gingen we terug naar ons chillplekje van de dag daarvoor, Trafalgar Square. Except it wasn’t a chill place anymore. Blijkbaar had een of andere voetbalteam in Londen een cup gewonnen, want het plein stond vol met voetbalfans in rode shirtjes en flesjes bier (en sixpacks) in hun handen. We hebben er toch wel een tijdje gezeten omdat het echt te bizar was om te zien, maar voor ze te dronken werden zijn we maar weg gelopen. We waren volgens mij ook de enige toeristen op het ornament op een gegeven moment haha. Nadat we nog even wat hebben rondgelopen, vonden we het wel welletjes en zijn we verder gaan chillen op onze kamer.

londen 4-16

A new, nice and last day in London! Nadat we onze spullen hebben ingepakt, liepen we met onze koffertjes richting de metro om uit te stappen op Piccadilly Circus. We wilden namelijk nog even Hamleys bezoeken en kijken of we misschien een cadeautje konden vinden. Pinguïn!!! Helaas is al het speelgoed hier verschrikkelijk duur, dus dat werd hem helemaal niet.

londen 4-17

Wel is het superleuk dat ze overal demonstraties doen en je bijna zelf zin krijgt om te gaan spelen hihi.

londen 4-18

Of om in een telefoonhokje van Lego te staan…

londen 4-19

Of om met een lego wacht op de foto te gaan ;).

londen 4-20

Na de Hamleys hebben we eigenlijk meteen de metro gepakt richting Camden Town, zodat we Camden Market konden bezoeken, een streetfood markt. Yay weer eten! Ze hebben er ook een gewone markt die je meteen aan de rechterkant zien met kleding enzo en terwijl je rechtdoor loopt naar het streetfood gedeelte, kom je ook allemaal souvenirwinkeltjes tegen. Dus mocht je nog souvenirtjes nodig hebben voor het thuisfront, sla dan hier je slag.

londen 4-21

We hadden ons koffieritueel nog niet gehad, dus we moesten eerst even naar de Starbucks, voordat we ons op de streetfood markt durfden te wagen met onze koffertjes, want het was er best druk!

londen 4-23

Camden Market is wel echt onwijs leuk om te bezoeken en ze hebben we ongelofelijk lekker eten. Ik koos voor een falafel wrap met de meest knapperige falafel die ik ooit op heb en Rick ging voor een Maleisische kip kerrie dish.

londen 4-22

Hoewel het eigenlijk nog te vroeg was voor ons om te lunchen, zijn we wel blij dat we hier hebben gegeten. Het is vergeleken met waar het centrum ligt, wel een eindje uit de richting, maar heb je de tijd, ga er dan zeker naar toe om het eten en de sfeer te proeven. Heb je minder tijd, dan zou ik naar Borough Market gaan. Vandaag is een beetje een metrodag, want na onze lunch namen we de metro naar King’s Cross station. En wie weet wat er nu gaat komen?

londen 4-24

I’m going to Hogwarts bye! Op dit station is de scene van perron 9 3/4 opgenomen en ja als je iets commercieels ergens van kan maken, dan doe je dat gewoon, toch! Gelukkig kan je gewoon zelf foto’s maken, dus behalve het wachten in de rij is er geen reden om het niet te doen, het was echt awesome!

En daarna namen we de Hogwarts Express richting ons vliegveld, waar ons Londen avontuur ophield. And a adventure it was! Ik heb nog nooit zoveel verschillende, mooie indrukken gehad in een weekend! Barcelona en Rome vind ik heel erg mooi, maar in principe is daar alles in eenzelfde stijl. Hetzelfde geldt voor New York. Als je al op andere plekken in Amerika bent geweest, dan herken je de Amerikaanse stijl ook wel. Maar Londen is zo divers dat je echt je ogen uitkijkt, althans dat hadden wij. Ik snap in elk geval nu wel waarom veel mensen Londen als hun favoriete (Europese) stad zien en iedereen zo excited was dat wij daarheen gingen.

Ik hoop in elk geval dat jullie het leuk vonden dat ik jullie meenam in ons weekend en tot de volgende Travel Peek!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

10 comments

 1. Lise

  Oh, londen is super! Love it! Wil er deze zomer ook terug naar toe!

 2. Bo stuffbybo

  Haha die laatste foto is super grappig! Camden Market lijkt me erg leuk! Liefs Bo

  1. Miss Craftsy

   Jaaa tof he! Was ook echt superleuk om te doen!

 3. Manon

  Oh London lijkt me echt zo leuk. Volgens mij heb je het daar super gehad! Ik ga ook snel eens kijken of ik naar London kan

  1. Miss Craftsy

   Ja echt helemaal top! Zeker doen! Vooral buiten de drukke vakantieperioden is t er echt cheap om heen te gaan

 4. Esther

  Wat een leuk artikel! Mooi foto’s ook! Ik hoop snel nog eens terug naar Londen te gaan 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankje zo lief! Ja over een tijd wil ik ook wel weer terug idd!

 5. Dinja

  Klinkt als een geslaagde reis! Ik wil ook een keer naar Londen, ik ben er nog nooit geweest en aan de foto’s en je verhaal te zien is er genoeg te doen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.