backpack kopen en afstellen

Tips voor het kopen en afstellen van een goede backpack

Yes ik ben geslaagd voor een goede backpack! Eindelijk heb ik er zelf eentje die ik perfect kan gebruiken voor mijn Interrail reis. Maar waar moet je op letten bij het kopen en afstellen van een goede backpack? Ik geef tips!

YouTube Preview Image

Het is wel spannend hoor, een investering doen als het kopen van een backpack. Okee, het is misschien niet zo’n investering als het kopen van een auto, maar ik weet pas wanneer ik op reis ben, of mijn backpack die ik nu heb echt de juiste keuze is geweest. Gelukkig heb ik thuis al veel geoefend en ben ik oprecht blij met mijn Deuter Appalaches 65 + 10 backpack. Hij is superfijn, handig, er kan lekker veel in en hij heeft een fris groen kleurtje.

Voordat ik een backpack ging kopen heb ik veel research gedaan over de verschillende merken backpacks, de prijsklasses en de inhoud van een backpack. Zo wist ik al een beetje waarna ik op zoek moest zijn. Meer tips over het kopen van jouw juiste backpack vertel ik je in de video.

Ook het afstellen van de backpack is erg belangrijk, want zo weet je pas of de backpack die je past echt goed voor je is. Vul hem in elk geval met spulletjes en kijk hoe hij aanvoelt. In mijn video demonstreer ik hoe je de backpack omdoet en je hem op maat afstelt.SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

  1. Sabine

    Gefeliciteerd! Leuk dat je m hebt gevonden. Ik kan je vast vertellen: je doet heel lang met een backpack. Mijn backpack is al heel oud, 11 jaar ofzo en al overal geweest. En het mooiste is: hij doet het nog steeds! Dus één keer zo’n aankoop maar je doet er lang mee en zult er veel plezier van hebben!

    1. Miss Craftsy

      Dankje Sabine! Ja het is een goede investering en ik kan niet wachten op alle reizen die ik ermee ga maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.