5x thuis fitness via YouTube video’s

Het is een nieuw jaar en tijd om weer terug te keren naar gezond eten en meer sporten. Om je te helpen bij die motivatie om te gaan sporten, heb ik een aantal leuke YouTube sportkanalen voor je op een rijtje gezet om aan thuis fitness. No excuses!

Blogilates

YouTube Preview Image

Het YouTube kanaal waar ik waarschijnlijk al het langste volg en waar ik de meeste workouts van heb gedaan: Blogilates. Een mix van pilates en cardio op muziek. Cassey is heel erg leuk en motiverend en maakt haar workouts perfect voor thuis fitness, waardoor je steeds meer weer door wilt gaan.

Tone It Up

YouTube Preview Image

Ook een hele leuke en bekend kanaal is Tone It Up. Deze twee dames zijn altijd heel erg gezellig om mee te sporten en hebben een fijne variëteit aan sport video’s en ik vind het gewoon echt heel leuk om lekker te knallen op deze video’s.

Fitness Blender

YouTube Preview Image

Dit is misschien wel mijn favoriet van dit moment. Fitness Blender heeft stevige HIIT workouts en andere krachttraining en cardio video’s die echt heel fijn zijn en waarvoor je bijna geen equipment nodig hebt. Ideaal voor een snelle thuis fitness workout. Ik vind deze heel erg motiverend omdat je lekker veel verschillende oefeningen gaat doen op basis van tijd. Dat werkt heel goed voor mij en door de afwisseling houd ik het ook lekker lang en goed vol. Het is heel zwaar en ik vind het heel erg jammer dat ze er geen muziekje achter doen, maar toch is dit mijn favoriet van nu. En wat ik zelf doe? Mijn telefoon ernaast leggen voor de motiverende muziek!

Icon UK

YouTube Preview Image

Tijdens het surfen op YouTube, kwam ik deze workout video’s tegen van Icon UK. Het leuke van deze workouts is, is dat het vaak halve dansjes zijn, waardoor je eigenlijk een goede cardio workout aan het doen bent, maar niet het gevoel hebt dat je ook echt aan het sporten bent.

Saskia’s dansschool

YouTube Preview Image

Als je helemaal van dansen houdt, lekker in beweging wilt zijn zonder heel hard te werken, dan kan je lekker losgaan op deze fitness dance video’s van Saskia’s Dansschool. Ik vind het heerlijk om te dansen en dit is een echte uitlaatklep voor me. Ik dans vaak op deze nummers als ik toch lekker wil sporten, maar nog wil herstellen van een heftige HIIT workout.

Heb jij nog een YouTube kanaal met fijne thuis fitness workouts? Deel het met ons!SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

2 comments

  1. Sophie

    Ik ben ook fan van Optima Vita. Zij heeft work outs voor alle niveau’s en veel verschillende soorten trainingen. Lekkere Hollandse nuchterheid!

    1. Miss Craftsy

      Oeeh klinkt tof! Bedankt voor de tip Sophie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.