thee voor een platte buik 3

Thee voor een plattere buik

Een opgeblazen buik, niet helemaal lekker in je vel zitten of gewoon een boost nodig hebben voor je vetverbranding. Deze thee helpt je richting een platte buik!

Thee voor een platte buik. Werkt het echt? Voor mij wel. De kruiden in dit mengsel werken allemaal ontstekingsremmend en hele je lichaam daardoor op een natuurlijke manier. Vooral kurkuma is een wonderkruid als je het mij vraagt. Het kijkt lekker vrolijk met haar gele kleur en het is dus ook nog eens heel goed voor jou. De combinatie van kurkuma en zwarte peper maakt de werking nog sterker. Ook kaneel gaat ontstekingen tegen en zorgt voor een warme smaak. En gember staat erom bekend om verkoudheid en een pijne keel tegen te gaan. Een goede boost om je ochtend mee te starten dus!

thee voor een platte buik 2

De combinatie van deze kruiden zorgen ervoor dat je je immuunsysteem een boost geeft en zelfs heel goed lijkt te helpen bij astma. Ook helpt deze thee heel erg goed tegen een opgeblazen gevoel. Vaak is er een onderliggende oorzaak voor dit opgeblazen gevoel. Het kan een reactie zijn op je voeding of je darmen kunnen van streek zijn. Dit kruidenmengsel zal je helpen je darmen weer in haar natuurlijke flora te brengen. En tenslotte helpt deze kurkuma thee om vetverbranding te stimuleren waardoor je een plattere buik krijgt. Probeer het uit voor vijf dagen en geef jezelf dan een break voor twee dagen. Drink de thee als eerste in de morgen en eet daarna pas je ontbijt, ongeveer 30 tot 45 minuten later. Mocht je medicatie slikken voor je schildklier, drink de thee dan een uur nadat je de medicatie hebt ingenomen.

thee voor een platte buik 1

Wat heb je nodig voor je  mix?

  • 6 el kurkuma
  • 1,5 el kaneel
  • 1,5 el gember
  • 1,5 tl zwarte peper

Hoe maak je de thee voor een platte buik?

  • Pak een leeg kruidenblik
  • Schep een voor een alle kruiden in het blik
  • Roer goed door elkaar
  • Pak elke ochtend een halve tl van het kruidenmengsel en meng met kokend water
  • Eet een half uur na de thee je ontbijtThe secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.