Thailand Travel Vlog #6: Terug in Bangkok!

bangkok

Wat een avonturen van mij in Thailand en nu is het tijd om deze reis echt af te sluiten met deze laatste vlog. Ik eindig mijn reis namelijk in Bangkok! Kijk je weer mee?

YouTube Preview Image

Mijn laatste dag spendeer ik in Bangkok door te relaxen, een markt te bezoeken, souvenirtjes in te slaan en een massage te nemen. Een hele fijne dag om mijn reis mee af te sluiten en te genieten van het alleen reizen. Zoveel mensen ontmoet en met zoveel mensen nog gekletst die ik niet kende, geweldig vind ik dat!

En mocht je mijn eerdere avonturen in Thailand nog niet gezien hebben, bekijk dan mijn vlogs over Koh Phanghan, Koh Phi Phi, Koh Sok National Park, de Floating Market en mijn aankomst in Bangkok. Wil je helemaal niets missen, abonneer je dan op mijn kanaal!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.