Thailand Travel Vlog #3: Aapjes Kijken

thailand

Bijna in gevecht met aapjes, scheurend de rivier over in een bandje en een beach party met veel vuur: dat ga je allemaal zien in deze gloednieuwe Thailand Travel vlog!

YouTube Preview Image

Volop genieten, maar met kleine oogjes word ik wakker in Koh Sok National Park waar ik in een hutje op het water heb geslapen. Hoe bijzonder is dat?! Dit park is echt het mooiste van wat ik van Thailand heb gehad en ik zou het iedereen aanraden om met begeleiding van een gids de jungle in te trekken. Ook het voederen met de aapjes was echt tof! Die op mijn schouder werd een beetje agressief omdat hij geen nootjes meer kreeg, maar ik ben er zonder kleerscheuren van af gekomen hoor. Het aapje beneden had namelijk mijn nootjes gestolen en daarom werd die andere boos. Ik zou hetzelfde gedaan hebben als iemand mijn eten weg haalt hoor, ik zou misschien niet gaan slaan…

Het tuben was ook echt vet! Ik dacht dat het veel heftiger zou zijn met meer stroming, maar dat veel reuze mee. Eigenlijk heel relaxed en gezellig met iedereen! ‘s Avonds hebben we nog heerlijk cocktails gedronken, spelletjes gespeeld en heb ik een baby luiaard gezien: hoy hoy! De volgende dag vertrokken we naar het eiland waar ik het meest benieuwd naar ben! Wat een gezellig en leuk eiland, we zijn er veel te kort geweest! Dit was onze eerste dag en het eilandje met haar straatjes is way too cute! We doopten onze 1e avond meteen met een geweldige beach party! Ik heb heerlijk gefeest zoals je hebt kunnen zien en de lokale bevolking deed er van alles aan om ons te vermaken. Wat wel eng was en ik ook niet gefilmd heb, was dat dat mannetje op dat koord helemaal flipte. Er liep een dronken Engelsman onder het koord door en de Thai sprong er vanaf om op hem in te schoppen en te slaan, vervolgens met zijn stok en vervolgens met een bierflesje. Heftig! Ik hoop dat het nog goed is gekomen, maar wij zijn natuurlijk snel weggegaan! Blijkt dat sommige Thaien toch wel een temperamentje hebben hoor!

Maar verder is deze vakantie echt top geweest! Er komen nog een paar vlogs aan en heb je mijn eerdere vlogs nog niet gezien? Bekijk hier dan mijn avonturen op de Floating Market en mijn aankomst in Bangkok.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

2 comments

  1. Manon

    Dat aapje hahaha zo leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.