Thailand Travel Vlog 2: Floating Market & Koh Sok National Park

thailand vlog market

In deze Thailand Travel Vlog bezoek ik de bekende floating market, ontdek ik dat alles in Thailand goedkoper is dan de Hema en ga ik als een echt Expeditie Robinson deelnemer de jungle in in Koh Sok National Park. Ga jij met me mee op avontuur?YouTube Preview Image Kan je de video niet zien, klik dan hier. En vergeet je natuurlijk ook niet gratis te abonneren om als eerste mijn nieuwste video’s te kunnen zien!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

6 comments

  1. Anneleen

    Wat een gezellige vlog! Thailand lijkt me ontzettend mooi! Grappig dat die aap meteen op je schouders sprong, ik zou best een beetje schrik hebben, dat ie aan mijn haren zou beginnen trekken ofzo 😉

    1. Miss Craftsy

      Thanks! Haha ja hij vond me in het begin nog leuk ;). En gelukkig had ik mijn haren helemaal opgestoken dus zou dat geen trigger moeten zijn. Maar toen ik mijn nootjes kwijt was, was ik wel echt bang dat hij me zou gaan krabben. Gelukkig liep het goed af!

Leave a Reply

Your email address will not be published.