Terugkijken op 2016

2016 was vooral een druk jaar waarin ik veel heb meegemaakt en veel leuke tripjes heb gedaan. En hoewel het met pieken en dalen ging, was ook 2016 weer een mooi jaar. Dit zijn mijn highlights:

winterefteling

Mijn verjaardag is altijd een van de hoogtepunten van het begin van het jaar haha. De laatste jaren merk ik dat ik er minder om geef, maar dit jaar vierde ik hem in de Winter Efteling. Ik was daar nog nooit geweest, maar wat een magische manier om daar je verjaardag te vieren. Superleuk!

luxemburg stad

In februari ging ik met vrienden een weekendje naar Duitsland. Lekker wandelen, relaxen en steden bekijken. Even helemaal niets en ook even zonder wifi. Heerlijk uitwaaien en samen zijn met vrienden!

zee genova

In juni ging ik mijn grote droom en avontuur aan. Ik ging namelijk Interrailen met de trein door Zwitserland, Italië, Hongarije en Oostenrijk. Tot en met je 25e kan je nog redelijk goedkoop een treinkaartje kopen, dus dit was mijn ‘laatste’ mogelijkheid. Omdat ik zelf nog graag een wereldreis wil maken (waarschijnlijk in mijn eentje), moest ik natuurlijk wel proberen of ik alleen reizen überhaupt wel leuk vind. Met enige zenuwen begon ik aan mijn avontuur van 3 weken lang. En… het was zoooo leuk! Wat een avontuur, wat een mooie dingen heb ik gezien en wat een leuke mensen heb ik ontmoet. Een reis om nooit te vergeten.

new-york

Nog een reis om nooit te vergeten was mijn studiereis voor mijn werk. Ik mocht namelijk voor onze High School afdeling naar New York. Elk jaar gaan een middelbare scholieren voor een High School jaar naar Amerika en bij ons starten ze met een hele leuke oriëntatie in New York voordat ze naar hun gastgezin gaan. Ik mocht met een van de groepen mee als chaperonne en de studenten begeleiden en hen deze toffe stad laten zien. Dit was misschien wel een van mijn meeste bijzondere ervaringen ooit. Ik vond het heel spannend omdat ik het nog nooit gedaan had, maar het was zo leuk en ik had zulke leuke studentjes. Onvergetelijk!

citytrip-philadelhia

Ook mocht ik daarna nog even doorreizen en ben ik nog naar Philadelphia, Baltimore en Washington D.C. geweest. Stuk voor stuk weer mooie steden waar ik veel leuke mensen heb ontmoet en random mensen heb gesproken op straat. Dat is echt zo leuk! Ook heb ik nog een vriendinnetje van mijn tijd op de uni in Amerika ontmoet en lekker even bijgekletst.

Ook op werkgebied was dit echt een topjaar. Ik heb heel veel dingen bereikt en ik ben gegroeid op vlakken waar ik het nooit had verwacht. Ik heb heel veel mooie projecten mogen doen en ik heb samen met mijn collega’s een hele nieuwe website de lucht in gebracht. Ook heb ik een vast contract gekregen en heb super lieve collega’s. Trots!

musical beauty and the beast

Als musical liefhebber was dit ook een mooi jaar. Ik ben dit jaar naar 2 musicals geweest, namelijk naar The Bodyguard en Beauty & the Beast. Beide erg mooie musicals en deze laatste vond ik stiekem toch wel het mooist. Disney films zijn echt het beste om een musical van te maken. Vanwege het verhaal en de liedjes, maar de acteurs zelf hebben er ook een mooi stuk van weten te maken dankzij hun goede acteerkunsten en humor.

love for life event

En verder heb ik nog een pannenkoekenfestijn gehad, ben ik naar de Memphis Maniacs gegaan, talloze keren uit eten geweest, ben ik naar de Gezondheidsbeurs en Love For Life geweest, heb ik voor het eerst gewielrend, heb ik nieuwe brillen gekregen, ben ik naar verschillende (food)festivals geweest en ben ik begonnen met hardlopen. Zoveel mooie momenten waarmee ik alles uit 2016 heb gehaald.

gdansk

In december ga je altijd net iets meer reflecteren op je jaar. Ik vind het dan ook heel mooi om terug te kijken op waar ik dankbaar voor ben. Dat zijn al deze momenten, maar ook mijn vrienden en familie. Dit jaar ben ik er steeds meer achter gekomen wie er voor mij zijn en hebben mensen mij echt verrast. Ik ben dan ook echt heel erg dankbaar voor alle leuke dingen en momenten die ik met mijn vrienden heb mogen doorbrengen en dat ze er voor mij zijn, no matter what.

Het is ontzettend leuk om terug te kijken op dit mooie jaar. Wil je meer van mijn jaar zien? Kijk dan eventjes hier.

Wat is jouw mooiste herinnering van 2016?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.