tara stiles kookboek

Tara Stiles Kookboek + Pad Thai Recept

Van van alles eten om de trek te stillen tot aan weren wat echt goed is voor je lichaam. Tara Stiles ondervond zelf dit proces en legde het vast in haar nieuwe kookboek.

Tara ken je misschien wel als model of als eigenaresse van Strala Yoga dat een huge succes is. Ze heeft al wat boeken op haar naam staan, waaronder een yogaboek, maar dit is haar eerste echte kookboek.

recepten tara stiles

Tara Stiles Kookboek

In dit boek neemt ze je eerst mee in haar verleden, want net als ik at zij ook heel ongezond en kwam ze erachter dat ze zich eigenlijk helemaal niet goed voelde en dat haar slechte eetpatroon daar weleens de oorzaak van kon zijn. Van iemand die nooit kookte en echt boodschappen deed, ging ze de uitdaging aan en we weten natuurlijk allemaal hoe het geëindigd is.

Vegetarische recepten

Door haar verhaal kun je je heel goed relateren aan haar en vind je de motivatie om zelf ook die stap richting een gezondere leefstijl, want het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Daarnaast geeft Tara ook nog handige tips voor in de keuken en welke producten goed en niet voor je zijn. En dan komt het grote feest: de recepten! Het zijn allemaal vegetarische recepten die echt supereasy zijn! Van ontbijt tot aan de toetjes. En heerlijk :).

pad thai

En omdat ik dit boek zo leuk vind, deel ik graag een receptje met jullie vanuit haar boek, namelijk Tara’s Pad Thai.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

150 gram ongekookte rijstnoedels
150 gram taugé
2 uien
1 tl paprikapoeder
1 tl lemongrass
1 tl komijn
50 gram amandelpasta
2 el melk
1/2 tl chilipoeder
1/2 tl knoflook
1 tl kerriepoeder
50 gram cashewnoten

vegetarische pad thai

Hoe maak je Tara’s Pad Thai?

Ik heb het recept natuurlijk iets meer aangepast met net iets meer smaak, maar wat is deze vegetarische pad thai lekker geworden zeg en hij is zo klaar!

Snijd de uien in stukjes en roerbak ze in een wokpan. Kook/verwarm de rijstnoedels zo’n 5 minuutjes. Maak vervolgens het sausje klaar door de amandelpasta te mengen met de melk, kerrie, chili en knoflook. Plaats het 30 seconden in de magnetron en roer goed door. Voor meer saus en een fijne consistentie roer je er nog wat water doorheen en plaats je het nog even in de magnetron.

vegetarische recepten

Voeg nu ook de tauge, paprika, lemongrass en komijnpoeder toe en roerbak nog even door. Schep de rijstnoedels op de borden en verdeel de groenten eroverheen. Top het af met de amandelsaus en de cashewnoten.

Benieuwd naar alle vegetarische recepten uit het Tara Stiles Kookboek? Je kan het kookboek kopen voor 20 euro bij jouw boekhandel.The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.