#sorrynotsorry Hotspot Credible Nijmegen

Door Frank & Mieke – Voordat je verder leest eerst de volgende waarschuwing: deze blog is niet geschikt voor mensen die te veel om hun gezondheid geven. Ben jij een fitgirl die worstelt met ongezonde eetgewoontes? Lees dan niet verder! Grapje natuurlijk. Maar de blog gaat wel over fastfood #sorrynotsorry.

Een paar weken geleden zijn wij (Frank en Mieke) samen met onze collega Joyce en een stagiaire gaan eten bij Credible in Nijmegen. Credible is een heel leuk en origineel hotel/restaurant waar je in een gezellige, hippe maar tegelijkertijd ook knusse sfeer kunt ontbijten, lunchen, dineren of borrelen! De bewuste ‘cheatday’ was het ook nog eens super zonnig, waardoor we mooi in de zon op het terras zijn gaan zitten.

gastblog sorry not sorry

Hotspot Credible in Nijmegen

Oké, genoeg sfeerbeschrijving. Natuurlijk ben je na deze inleiding enorm hongerig geworden en kun je haast niet wachten tot we vertellen welke vette en ongezonde maaltijden we allemaal besteld hebben (tromgeroffel). We zullen je niet langer in spanning houden… De drie vrouwen kozen (na dit gerecht al vier keer langs te hebben zien komen voor andere eters) unaniem voor het broodje Kebab. De overige deelnemer en enige mannelijke deelnemer van het gezelschap koos voor een portie spareribs. Op de bijgevoegde foto’s krijg je een goede indruk van hoe het geheel eruit zag.

hotspot credible nijmegen

Kleine stukjes hemel

De spareribs werden geserveerd met een lekkere barbecuesaus en een kleine hoeveelheid groente. Deze smeuïge en zachte stukjes vlees waren zo goed doorbakken dat ze met behulp van een vork zo van het bot afgeschoven konden worden. Top! De perfecte combinatie tussen saus en vleessappen vormden een fijne ondersteuning bij de intocht van deze ‘kleine stukjes hemel’. Al met al een zeer aan te bevelen gerecht waar eigenlijk niks op aan te merken is (voor een vlees liefhebber).

spareribs

Verantwoord fastfood

De drie dames kozen zoals gezegd voor het broodje kebab. Nee, niet zó fastfood-stijl als je gewend bent van de gemiddelde kebabzaak (lees: veel vlees, weinig groenten, druipend van het vet), maar lekker gekruid vlees op turks brood. Het geheel was afgemaakt met feta, rode ui en knoflooksaus en er werd een groene salade bij geserveerd. Écht goed lamsvlees, precies goed gekruid en goed gebakken, maar dan toch een beetje minder vet. Verantwoord fastfood dus eigenlijk!

kebab

Drankjes & Desserts

De drankjes waren trouwens ook prima: probeer vooral op een zonnige dag de zelfgemaakte Hugo. Lekker! Om af te sluiten namen drie van ons (mag jij raden wie) nog een stuk cheesecake die onder luid gejuich werd onthaald. Een aanrader!

cheesecake

Conclusie Credible Nijmegen

Ons eerste #sorrynotsorry fastfood avontuur voor Miss Craftsy was meteen zeer geslaagd! Het restaurant van Credible is zeker aan te raden als je zin hebt in een goede portie spareribs, een broodje kebab of prima kipsaté. Ook als je toch iets meer van de healthy lifestyle bent geen paniek: Credible heeft ook salades en ja, zelfs met quinoa ;).

Franks #sorrynotsorry fastfood score: 8,5
Mieke’s #sorrynotsorry fastfood score: 8

Bewaren

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.2 comments

  1. Maaike

    Dat ziet er wel echt HEEL erg lekker uit! En nog een pluspunt is dat ik volgende week naar Nijmegen ga, dus wie weet ga ik hier ook wel dineren 🙂

    1. Miss Craftsy

      Dankjewel Maaike! En ben je hier ook gaan dineren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.