Shoplog – bikini ready for this summer

bikini-4

Elk jaar krijg ik weer de kriebels om een nieuwe bikini te kopen. Vaak is er wel weer eentje versleten of wil ik gewoon heeeeel graag een nieuwe. Ik blijf tenslotte wel een vrouw ;).

bikini-3

Ik ben dus heerlijk op zoek gegaan naar een mooie bikini ook al viel dat dit jaar eigenlijk nog een beetje tegen. De bikini’s die ik in mijn hoofd had zitten en me mooi leken te staan, deden dat uiteindelijk helemaal niet. Na wat verder zoeken en zelfs een beetje buiten mijn comfortzone, kwam ik mijn bikini’s tegen bij de Hunkemöller waar ze, zoals elk jaar weer een hele mooie collectie hebben.

bikini-2

Deze mooie rode is mijn lievelings. Hij is schattig, ik vind de kleur onwijs mooi bij mijn haarkleur passen en hij heeft een jaren 70 look. Dat laatste vond ik eigenlijk helemaal niets voor mij, maar aan de andere kant heeft dit stofje ook iets creatiefs omdat het lijkt of het gehaakt is en dat doe ik naast breien natuurlijk ook. Dit is een balcony model en ik vind het model ook heel goed passen. Want ik daarnaast nog een heel tof detail vind is dat het broekje twee van die soort touwtjes heeft aan de zijkant, wat het net even anders dan anders maakt.

bikini-5

Deze wit/grijze bikini met gouden details is ook niet mijn eerste keuze geweest, grappig genoeg. Ik vind dat soort gouden details vaak niet leuk en ik nam de bikini eigenlijk alleen mee voor de gein. Eenmaal bleek hij eigenlijk juist heel erg mooi te zijn en paste de gouden details juist bij mij. Plus de bikini zit ook nog eens heel erg lekker! Net als de rode bikini is dit een balcony model en daarmee heb ik gelijk een trend gezet haha.

bikini-1

Met deze twee bikini’s van de Hunkemöller kom ik de zomer wel door! Wat ik ga doen weet ik nog niet precies, maar dat het er eentje gaat worden met lekker veel zon is zeker :). Ik heb in elk geval plannen om naar Thailand te gaan, dus misschien kan ik ze daar wel showen ;). Hoe dan ook, het word een #unforgettable summer!

Wat is jouw #unforgettablesummer? Laat het mij weten en wie weet win jij wel jouw #unforgettablesummer! Deel je foto, video en/of tekst die jou aan een onvergetelijke zomer doet denken via social media met #unforgettablesummer op Instagram, Twitter of Facebook. Wie weet win jij hem! Hunkemöller deelt ook andere zomerse prijzen uit, dus houd deze pagina goed in de gaten

Welke bikini vind jij het leukst en ben jij al bikiniklaar voor de zomer?

*Dit is een gesponsord artikel*The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

4 comments

  1. Bo stuffbybo

    Aah die zijn leuk. Die 2e vind ik het leukste. Ik had een leuke gezien bij de hunkemoller, maar die hadden ze nu niet meer ;( Moet hem denk ik bestellen!
    stuffbybo.blogspot.nl

    1. Miss Craftsy

      Thanks! Aah jammer! Ze zijn wel hard gegaan in het begin hoor. Ik zou dan zeker ff online bestellen, wel zo makkelijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.