Shoplog Barcelona + lijst met leuke winkels

barcelona-shoplog12

Mijn avonturen in Barcelona kan ik natuurlijk niet afsluiten zonder een shoplog :). Wat wel inhoudt dat dit mijn laatste artikel is over Barcelona, snik :(. Natuurlijk geniet ik nog steeds na van mijn mooie vakantie daar, maar nu ik jullie misschien wel dood heb verveeld met mijn diaries, is de vakantie toch echt afgelopen nu, zo lijkt het dan haha! Gelukkig kan ik nog lekker van mijn mooie geshopte spulletjes genieten! Kijken jullie mee?

barcelona-shoplog3

Dit is de befaamde Crema Catalunya! Deze moet je zeker weten meenemen als souvernirtje want het is zooo lekker! Het is een soort cake en spijs in 1 en het is gewoon jammie :). En sowieso vind ik het leuk om naast mijn verzameling magneetjes in het buitenland een delicatesse mee te nemen en die thuis op te smikkelen. De cake heb ik gekocht op Mercat de Boqueria, maar je kan hem ook in allerlei bakkerijtjes krijgen en in Poble Espanyol.

barcelona-shoplog2

Nog iets van Mercat de Boqueria: gedroogde aardbeien! Een superlekkere snack voor tussendoor en een keertje wat anders. Ze zijn echt puur natuur en dat ‘viel’ me een beetje tegen omdat ik in Nederland veel zoeter gedroogd fruit ben gewend. Dus dat is eigenlijk maar goed ook :).

barcelona-shoplog1

En natuurlijk kan ik ook niet zonder chocolade <3. Het viel me zo erg op hoeveel chocolade ze in Spanje verkopen dus ik heb flink wat ingeslagen. Bij deze dacht ik dat het chocolade was met browniestukjes erin, maar schijn bedriegt. Als ik op de achterkant had gekeken, had ik geweten dat het smeltchocolade was voor brownies haha! Maar het is wel 70% chocolade met een smaak waar je u tegen zegt! Ik heb serieus nog nooit zo goede en pure chocolade op met zoveel smaak! En als ik nu weer naar de verpakking kijk wil ik alleen maar meer! Iemand die naar Spanje gaat (of is) en meer mee wil nemen? 😉

barcelona-shoplog11

barcelona-shoplog10

En dan de echte shoplog! Dit leuke broekje komt van het boetiekje Arya (zie onder voor meer info) en heeft echt iets Oosters en Zuid-Europees. Het is een heel dun, glad stofje en hij zit echt superfijn! Ik wou dat Nederland altijd mooi weer had, dan kon ik wel in dit broekje leven, zo blij ben ik ermee! Ik weet eerlijk gezegd de prijs niet meer, maar het zal zo rond de 20 euro zijn geweest. Arya is echt een top boetiekje met kleding in een paar maten en die elke week haar stock vernieuwd. Dus zo heb je altijd iets best wel unieks en je hebt een goede reden om er lekker vaak binnen te lopen haha!

barcelona-shoplog9

barcelona-shoplog8

Een ietwat gekreukt, maar ontzettend schattig, beige shirtje die ook van Arya afkomstig is. Toen ik dit aan Manon liet zien zei ze meteen dat het echt iets voor mij is. Het is simpel, maar chique en netjes, I love it! Ook dit stofje is heel luchtig en… (heel stom dat ik daar vergeten ben een foto van de maken) de achterkant is geen heel stuk stof, maar is aan elkaar gemaakt met knoopjes. Superleuk en heel wat anders dan anders!

barcelona-shoplog5

barcelona-shoplog4

Vlakbij Arya kwam ik ook het boetiekje Cache Cache tegen. In het begin dacht ik: wat doe ik hier, totdat ik op dit jurkje stuitte, het witte zomerjurkje waar ik al die tijd naar zocht. Strapless, kant en een leuke strik, precies wat ik wilde! En helemaal mooi: ik kan hem in maatje 36 aan! Wat wilde ik nog meer! Snel inpakken en wegwezen dus! Ik denk dat ik voor dit jurkje rond de 30 euro heb betaald.

barcelona-shoplog6

barcelona-shoplog7

En naast winkels zijn marktjes ook heel leuk! Op de La Rambla liepen we op dinsdag langs een markt waar ze superschattige rugzakken verkopen voor maar 15 euro! En ik als aztec lover kon het natuurlijk niet laten om deze te scoren. Ik dacht nog wel van: een rugzak, ga ik die wel veel gebruiken? Maar nu neem ik hem als ik niet hoef te werken en ik teveel spullen heb voor een klein tasje altijd meer. Ook van deze hou ik heel veel haha! In elk geval heb ik veel mooie dingen gekocht waar ik echt blij mee ben, al zeg ik het zelf!

barcelona-shoplog13

Leuke winkels in Barcelona

En dan nu mijn favoriete winkels! Ik vind dat je echt ontzettend leuk kan shoppen in de wijk Gracia (waar ook mijn hostel zat) omdat je daar veel boetiekjes hebt met leuke kleding en je dus echt kleding kan kopen waar niet iedereen in loopt. Dit zijn dan ook meteen de winkels waar ik mijn kleding heb gekocht:
Arya: Carrer de Gran Garcia (geen idee welk nummer, is niet online te vinden. Dat laat wel zien hoe mooi zo’n boetiekje ook kan zijn). Het zit in elk geval schuin tegenover twee supermarkten, Consum en Supercor en het uitgangbord heeft ook dat olifantje erop staan :).
Cache Cache: Carrer de Gran Garcia 45. Dit zit een stukje verder dan Arya en aan de andere kant van de straat. Deze straat is sowieso erg mooi om doorheen te lopen!

Daarnaast heb je nog typische Spaanse ketens die ook erg leuk zijn om even binnen te lopen zoals:
Stradivarius, een hele hippe en mooie winkel met echt hele goede service!
Promod, ook een leuke keten :).
Blanco, de locatie waar ik was, was heel klein en bijna boetiekerig.
El Cortes Ingles, de Bijenkorf van Spanje en ideaal als je wat te besteden hebt. En ze hebben er ook Mac!
Lefties, een wat goedkopere winkel naar mijn idee.

Omdat deze winkels overal zo’n beetje door Barcelona heen zitten kan je ze eigenlijk altijd wel vinden, maar dit zijn wel leuke straten om eens langs te gaan:
Carrer de Pelai, dichtbij Placa de Catalunya.
Avenue Portal de l’Angel, parallel aan la Rambla en bevat ook veel winkels die wij kennen zoals de H&M, Zara, Mango en zelfs de Six!
Mare Magnum, een overdekt winkelcentrum dat 7 dagen per week open is en je prima terecht kunt als het regent.

En dit was alweer mijn shoplog met shoptips! Hopelijk kan je dankzij mijn tips ook heerlijk gaan shoppen in Barcelona. Mocht je erheen gaan, wat je zeker een keertje moet doen, dan raad ik je trouwens ook aan om met Transavia naar Barcelona te gaan!

Wat vind jij van mijn Barcelona shopsessie?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

7 comments

 1. alinda

  super leuk!!
  waar heb je die rugzak weg? zoek al heel lang naar zo’n rugzak!!

  1. Miss Craftsy

   Jaaa ik dus ook! Maar op een marktje in Barcelona dus. Daar hebben ze superveel verschillende soorten.

 2. Jenn

  Leuke aankopen! Dat jurkje is super!

 3. Manon

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan. Dat broekje en dat jurkje is zo cute <3

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Haha cute is echt het goede woord ervoor he 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.