series

Series die je moet zien

Er zijn weer een hoop nieuwe series die je lekker kunt gaan bingewatchen en ik zette mijn favorieten op een rijtje!

Conviction

Conviction is een serie waarbij criminelen een tweede kans krijgen doordat hun zaak opnieuw beoordeeld wordt. Hayes en haar team zetten bij elke case alles op alles om achter de waarheid te komen en elke case op te lossen. Ik vind dit zo’n leuke en interessante serie! Ze benaderen hier net de andere kant van een rechtszaak en beoordeling en dat vind ik een hele bijzondere ingang. En sowieso is Hayes een fantastische vrouw. Weet wat ze wil en gaat voor niemand uit de weg.

YouTube Preview Image

Divorce

Dit is een serie gemaakt door en met Sarah Jessica Parker. Zij, Frances, is al jarenlang getrouwd met Robert en ze zit niet lekker in haar vel. Wanneer haar man erachter komt dat ze vreemd is gegaan, wil hij scheiden. Dat gaat natuurlijk met de nodige horten en stoten en ook wel met de nodige humor. Dit is zeker niet de beste serie uit dit rijtje, maar hij intrigeert me wel.

YouTube Preview Image

Star

In deze serie volg je Star, haar zusje Simone en vriendin Alexandra die willen doorbreken als meidengroep. Dat gaat natuurlijk niet zomaar en met de nodige drama. Zo heeft Star ogenschijnlijk de hostvader van Simone vermoord, wonen ze bij de ooit beste vriendin van hun vriendin, blijkt Alex de dochter van een bekende popstar te zijn en hun manager houdt zich ook bezig met louche zaakjes. Een heerlijke dramaserie die nooit saai wordt en met lekker veel zang.

YouTube Preview Image

The Good Place

Stel je voor er is hemel en hel je terwijl jij in hel terecht had moeten komen, kom je in de hemel terecht omdat je exacte naamgenoot daar had moeten zijn. Wat doe je dan? Het vooral tegen niemand zeggen en de boel lekker op stelten zetten. Dat is eigenlijk wat Eleanor in eerste instantie doet. Totdat ze beseft dat de hemel haar tot een beter persoon maakt. Echt een hilarische sitcom waar ik met veel plezier naar kijk. What the fork?!

YouTube Preview Image

This is Us

Dit is echt de meest schattige serie die ik op dit moment aan het kijken ben. Het gaat over een familie waarvan de ouders een drieling krijgen. De derde overlijdt bij de geboorte, maar er is een weesjongetje in het ziekenhuis opgenomen die zij uiteindelijk liefdevol opnemen. Je volgt het volwassen leven van Randall, Kate en Kevin met flashbacks naar hun jeugd en het leven van hun ouders Jack en Rebecca. Een prachtige familieserie dat echt perfect wordt verteld. Je leeft helemaal met hen mee.

YouTube Preview Image

Westworld

De zogenoemde opvolger van Game of Thrones en wat een serie is dit! Het is een beetje sci-fi achtig en je volgt een soort van amusementspark waar allerlei robots die eruit zien als echte mensen in wonen en allerlei verhaallijnen hebben en zo de echte mens het gevoel geven dat ze zich echt in het Wilde Westen bevinden. Dit is echt een serie die je mind echt allerlei kanten opstuurt. Het ene moment denk je nog dit en vervolgens is er een grote plottwist en gaat het verhaal totaal de andere kant op. Een concept dat ik nog nooit gezien heb en wat echt een aanrader is.

YouTube Preview Image

Welke nieuwe series kijk jij op dit moment en zou jij een van deze bovenstaande series gaan kijken?SET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.