Rituals Laughing Buddha Collectie

rituals-2

Als ik ergens vrolijk van kan worden dat is het de heerlijke geur van een douchegel die vrijkomt als je onder de douche staat. Tel daarbij op dat ik ontzettend van boedha’s en oranje houd en je hebt wat mij betreft de perfecte combi te pakken met deze lijn van Rituals: Laughing Buddha. Je kunt je dan vast wel voorstellen hoe blij ik was toen ik dit pakketje kreeg.

rituals-6

mango Happy Buddha Doucheschuim

Een heerlijke doucheschuim op basis van biologische mandarijn en de verkwikkende kracht van Yuzu. Eigenlijk is deze schuim een soort van gel die in een schuim verandert als je er water bij doet. Je krijgt dan een heerlijk zacht schuim die je heerlijk kunt inmasseren op je huid. Superheerlijk! Hij ruikt Oosters en zoet en eigenlijk naar iets wat ik niet thuis kan brengen. Wat ik er wel van kan zeggen is dat ik er in elk geval van in vakantiesferen kom.

rituals-5

mango Fortune Oil

In plaats van met een doucheschuim douchen, kan je er ook voor kiezen om met een heerlijke olie te douchen. Met een paar pompjes van deze flacon kan jij op een lazy Sunday hiervan genieten. Deze geurcombi bestaat uit zoete sinaasappel en cedar en zorgt voor een warme geur, tevens heel Oosters. Ik ben nog nooit aan die kant van de wereld geweest, maar ik zal even beschrijven wat ik dacht toen ik deze olie voor het eerst gebruikte. Als ik op vakantie ben, maak ik graag gebruik van een zonnebrandolie als mijn huid al wat meer gewend is aan de zon. Dus ik stelde me even voor dat ik me weer met die olie aan het insmeren was en hoe het ook kan die geur van deze olie bracht me ook echt even op een zonnige strandbestemming. Heerlijk! Deze olie is voedend, maar niet zo voedend dat ik me daarna niet in hoef te smeren. Een ietsiepietsie beetje jammer, want ik dat had ik toch wel verwacht :).

rituals-3

mango Good Luck Scrub

Even wat meer geluk nodig of wil je je lichaam eens extra verwennen? Dan is deze scrub perfect :). Ook deze scrub bestaat uit de combi zoete sinaasappel en cedar en is op basis van organische suiker en verzorgende oliën. Ik ben tot nu toe alleen maar zoutscrubs gewend, en deze scrub is echt veel kleiner en korreliger en voelt veel zachter aan. Daardoor heb ik wel het idee dat het mijn huid minder goed scrubt, maar ook hiermee gaan mijn dode huidcellen weg en voelt mijn huidje weer zacht aan. Een suikerscrub is wel erg fijn voor een droge en gevoelige huid vanwege die zachte scrub. Je huid wordt op die manier heerlijk gevoed en gevitaliseerd.

rituals-4

mango Touch of Happiness body cream

Een rijke en luchtige bode cream ook weer met die heerlijke vakantiegeur van zoete sinaasappel en cedar. Het is alweer een tijdje geleden dat ik een gewone body lotion heb gebruikt en dat merk je ook wel een klein beetje. Een body butter is veel voedender, en een lotion is dat wat minder. Ik zou deze body cream daarom het liefst gebruiken in de zomer (hallo vakantie!): het is een luchtige crème die je aanbrengt en zo is ingetrokken en die je net goed genoeg voedt (mits je niet te lang onder de douche bent blijven staan ;)).

Dit is trouwens ook mijn eerste kennismaking met Rituals. Als alle andere lijnen ook zo’n sensatie zijn voor je neus, dan wil ik die ook weleens gaan uitproberen! Deze vier producten kun je mooi in een pakketje kopen voor €28,50, wat een verwennerij!

Heb jij weleens Rituals producten gehad en welke is jouw favoriet?The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

6 comments

 1. Anneleen

  Lijkt me een heel fijne lijn! 🙂 Ik ben heel benieuwd naar deze geur!

 2. Joanne

  Die geur is zo lekker! Ik gebruik meestal de doucheschuim 🙂

  1. Miss Craftsy

   Ah heerlijk! Gebruik je ook nog andere lijnen?

 3. Manon

  deze lijn lijkt me erg lekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.