cuba

Reizen voor dit jaar

Reizen is echt een passie van me geworden en het liefste ga ik dan ook zo vaak mogelijk. Dit zijn de reizen die ik wil gaan maken dit jaar.
engeland

Engeland

Dit jaar vertrek ik sowieso voor een aantal dagen naar Engeland om mijn nichtje in Gloustershire en Cheltenham op te zoeken die daar studeert. Verder ga ik ook nog naar Londen of Bournemouth om een vriendinnetje op te zoeken. Dat is het leuke van naar Engeland gaan. Alles ligt niet super ver uit elkaar, dus dan is het heel erg leuk om meerdere steden tegelijk te bezoeken en in mijn geval: meerdere vriendinnen bezoeken.

cuba

Cuba

Ik wil ontzettend graag naar Cuba toe om daar de authentieke cultuur te proeven voordat deze verandert wordt. Ik kan niet wachten om hier naartoe af te reizen. Door de betere band met Amerika is de kans groot dat dit land gaat verwesteren en Amerikaniseren. Nieuwere auto’s en meer welvaart. Natuurlijk gun ik dat deze bevolking zeker wel, maar ik ben zo benieuwd naar de authentieke cultuur en omgeving. En omdat ik al heel veel mensen ken die nu zijn gegaan, kan ik daar weer mooi inspiratie uit halen :).

marokko

Marokko

Marokko stond niet per de bovenaan mijn lijstje van plekken om dit jaar te bezoeken, maar gaat er toch aan toegevoegd worden. Waarschijnlijk vertrek ik eind maart naar dit land om vrijwilligerswerk te doen en een citytrip naar Marrakech te maken. Mijn vriendinnetje appte me namelijk of ik eind maart tijd had om dit met haar te doen en ik vond het zo leuk en random dat ik juist deze kans met beide handen wil aangrijpen. Iets compleet nieuws en uit mijn comfort zone.

berlijn

Citytrips

Okee ik moet niet gaan overdrijven, maar mocht het zo uitkomen qua dagen, dan zou ik ook graag een taalreis in Sevilla willen doen. Ik wil dolgraag Spaans leren en Sevilla is een prachtige stad. En hopelijk is er ook nog genoeg tijd over om leuke citytrips te doen. Steden waar ik graag heen wil zijn Berlijn, Stockholm, Krakau en Gendt. The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.