travel eetdagboek 4

Reis eetdagboek #3

Reizen en eten, mijn twee favoriete bezigheden. Hoe kan je nu genieten van reizen en eten? Door vooral gezonde keuzes te maken. Dit is mijn reis eetdagboek!

travel eetdagboek 4

Rijst is voor mij een makkelijke manier om een diner klaar te maken tijdens het reizen. Hier eet ik zilvervliesrijst met wat pindakaas, amandelmelk, specerijen en groenten zoals bonen, wortel en paprika. Een soortgelijk roerbakgerecht vind je hier.

travel eetdagboek 1

Havermout for breakfast is altijd een goede optie! Dit is een standaard havermoutpapje met wat vegan chocolade eiwitpoeder en blauwe bessen met wat bessensap. En de knuffels van mij en mijn vriendin die toekijken.

travel eetdagboek 3

Nog een avondmaaltje! Aan de rechterkant zie je een salade met een corn fritter wat eigenlijk een soort van gebakken maisburger is of een soort van rosti is. Aan de linkerkant zie je een mandje met nog meer salade en hangi, wat de Nieuw Zeelandse versie is van een stoofgerecht gemaakt in de grond. We hebben zoete aardappel en pompoen en ook wat kip en cranberrysaus.

travel eetdagboek 2

Nog meer rijst! Hier heb ik kokosrijst gemaakt door rijst te koken in kokosmelk en daarbij wat groenten te roerbakken met wat kikkererwten.

travel eetdagboek 5

Als lunch eet ik graag hummus. Hier heb ik glutenvrij brood met wat gewone hummus en een appel als toetje. Soms voeg ik wat sla toe en eet ik er een wortel bij. Hier hebben ze heel veel verschillende soorten hummus zoals met pompoen, paprika, zoete aardappel en weet ik veel wat nog meer dus dat is een heerlijke verwennerij.

travel eetdagboek 6

Opnieuw een makkelijke reismaaltijd. Ik pofte een zoete aardappel voor een aantal minuten in de magnetron en warm daarbij wat kikkererwten op met gezeefde tomaten en kruiden. Jam! Later at ik hetzelfde en kwam ik erachter dat er een oven in het hostel was. Dat werden natuurlijke zoete aardappel frietjes!

travel eetdagboek 7

Nog een ontbijt en wederom havermout. Dit keer met eiwitpoeder, amandelmelk, pindakaas en banaan. Ik krijg er nooit genoeg van!

travel eetdagboek 8The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.