reis eetdagboek 2

Reis eetdagboek #2

Niet gezond eten wanneer je langere tijd op reis bent? Onzin! Ik ben voor langere tijd op reis en laat je met mijn reis eetdagboek zien wat je zoal kunt eten dat gemakkelijk, goedkoop en gezond is!

reis eetdagboek 7

Tijdens mijn Fraser Island tour werd er goed voor ons gezorgd. Hier at ik een risotto met rijst, kokosmelk en wat groenten zoals bleekselderij, champignons, courgette en ui. Ook werd er een spaghetti bolognese voor ons gemaakt en kreeg ik een vegetarische bolognese saus volop groenten en glutenvrije pasta.

reis eetdagboek 6

Als lunch hadden we een maak het zelf wraps waarbij je zelf in je wrap kon stoppen wat je wilde. De mijne bestond uit volop groenten en bonen en wat mayonaise als sausje. Jammie!

reis eetdagboek 5

Soms moet je jezelf trakteren op een lekkere maaltijd. Ter afscheid van onze groep aten we pizza en ik had een pizza met een glutenvrije bodem, tomatensaus, cajun kip en wat paprika en gekarameliseerde ui.

reis eetdagboek 4

Vervolgens ging ik zelf weer aan de slag met koken en maakte ik een pindacurry van pindakaas en amandelmelk en stopte daarin kikkererwten, wortel, courgette en paprika. En als drankje had ik een kombucha, wat een gefermenteerde frisdrank is en heel erg goed is voor je stoelgang en darmbacteriën.

reis eetdagboek 8

Lunchtime! Ik spendeerde een hele dag met kayaken en had tussendoor maar heel even de tijd om te lunchen. Dus wat doe je dan? Dan neem je twee sushi rolls (kip met avo en zalm met avo) en een detoxsapje van rode biet, gember en wortel.

reis eetdagboek 3jpg

Ontbijten moet er ook gebeuren. Naast mijn standaard granola ontbijt, at ik hier havermout met banaan, amandelmelk, pindakaas en vegan proteïnepoeder. Het ziet er niet al te smakelijk uit, maar lekker is het wel!

reis eetdagboek 2

Wederom wraps voor lunch. Dit keer met toppings als sla, ananas, rode biet en wortel. Jammie!

reis eetdagboek

En als afsluiter maakte ik hier een Mexicaans gerecht want zwarte bonen, kidneybonen, mais en gezeefde tomaten en wat specerijen. Aftoppen met wat tortilla strips en klaar!The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.