Recept Italiaanse wraps


Alles wat ook maar een klein beetje met Italië te maken heeft, en dan vooral het eten, is voor mij de heaven on earth. God wat houd ik toch van dat eten. Deze keer maakte ik een italiaanse wrap, of eigenlijk een pizza met een wrap als bodem.

Wat heb je nodig? (voor 2 personen)
– 2 wraps
– 2 plakken achterham
– 2 plakken cervelaat (of wat meer plakjes salami, jouw feestje!)
– 1 bolletje mozzarella
– wat geraspte kaas
– potje pastasaus
– een halve paprika
– wat blaadjes basilicum

Hoe maak je het?
Het is echt kinderlijk eenvoudig. Verwarm de oven alvast op 200 graden. Leg de wraps klaar en doe naar smaak de pastasaus erover. Snijd je mozzarella in dunne plakjes zodat je het goed over de hele wrap kunt verdelen en strooi er daarna wat geraspte kaas overheen. Nu kan je je toppings erover heen doen. Ik heb paprika, ham en cervelaat gebruikt. Acht minuutjes in de oven, basilicum erop en klaar!

Omdat de bodem natuurlijk erg dun is, kan je wat meer uitpakken met je toppings, erg lekker natuurlijk. Ik heb het op zich vrij basic gehouden, maar dat was meer omdat ik nog een lekkere cowlsalade had.


Heb jij al eens een Italiaanse wrap gemaakt? En wat deed jij er toen op?

Volg mijn blog op BloglovinSET YOUR HIGHLY CHARGED GOALS TRAINING

Never going back to square 1 or realising that you haven't many of your goals.
Feel motivated, confident and excited to set, plan & achieve all your health & happiness goals.

Enrol in my FREE 5 DAY training (JAN 11-15)
and make 2021 the year where you do follow through on your goals
!


* indicates required

15 comments

 1. Wraptaart - Miss Craftsy

  […] om een Mexicaanse mix te maken, lijkt me ook erg lekker! Het grappige was is dat mijn vriendinnetje wrap pizza’s voor me maakte. Daar was nog wat van over, maar ik een oneven aantal. Ik bedacht even snel wat ik […]

 2. kurt

  Hallo,
  Je recept ziet er heerlijk uit maar hoe lang laat ik dit in de oven?
  Alvast bedankt voor je antwoord
  Lieve groetjes

 3. Pizza met havermoutbodem | Miss Craftsy

  […] moet ik gewoon vaker maken en staat echt op nummer 1 van gezonde pizza’s, gevolgd door de Italiaanse wrap pizza, de pizza met bloemkoolbodem, de pizza met courgette bodem en de pizza zonder korst. Keuze genoeg […]

 4. Haso

  Voor 1 persoon: Gehakt geruld. Als dit bijna klaar is, pastasaus toegevoegd, wat komkommerschijfjes, wat salami schijfjes en wat oreganokruiden.
  Dit even laten doorgaren om direct op de wrap aan te brengen.

  De wrap, ca 24 cm doorsnede, in ceramic pan gelegd, zonder boter oid. Hierop het gehaktmengsel aangebracht en daarop reepjes kaas gelegd. Glazen deksel erop en rustig laten garen op half hoog vuur of lager. Af en toe de deksel oplichten ivm vocht en bodem van de wrap controleren, deze mag uiteraard niet zwart worden.
  Als je denkt dat ie klaar is en de kaas bovenop is gesmolten, dan is ie eetbaar.
  Ik smul er altijd lekker van.

  Uiteraard kan je varieren en eevntueel rucola opbrengen. Het gaat hier wat mij betreft om de manier van bereiden in de pan. Ik vindt het erg makkelijk.

 5. Katie

  Ahh ziet er lekker uit :3

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ik zou zeggen ga het eens maken! En bedankt dat je me bent gaan volgen op Bloglovin 😀

 6. Joanne

  Oh ik ben gek op wraps!
  Ziet er heel lekker uit 🙂
  xox

  1. Miss Craftsy

   Ja echt he! Alles met wraps is echt lekker, ik eet het ook vaak wel als lunch met ham en kaas, ook echt jammie!

 7. Wendy de Lijster

  Ziet er heerlijk uit. En het is nog sneller klaar dan een pizza 🙂

  1. Miss Craftsy

   Ja inderdaad, en ik vond het nog lekkerder dan een gewone pizza ook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.