Promoot je blog #13

promoot-blog

Hoi lieve lezers! Ik ben inmiddels alweer een jaar bezig met Promoot je Blog en ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Heb jij een leuke blog, een inspirerend social media acount (Instagram, yes please <3), spam ze dan naar hartelust! En as usual kies ik weer 3 leuke blogs om ze speciaal in het zonnetje te zetten!

Waarom promoot je blog? Allereerst omdat ik naast zelf bloggen nooit genoeg kan krijgen van het lezen van andere blogs :). Dus wat is er dan leuker om een promoot je blog te organiseren en daarmee lekker veel nieuwe blogs te leren kennen en nieuwe inspiratie op te doen? Zeg jij het maar!

Dus promoot je blog met alle plezier, vertel er een leuk verhaaltje bij waarom jouw blog nu zo leuk is en geniet! Als bedankje zou ik het trouwens heel erg leuk vinden als je mijn blog zou willen volgen op Bloglovin. Zoals ik al zei komen de leukste 3 blogs die zich aanmelden in de rubriek ‘Blog in het Zonnetje’ te staan. Zo krijg je ook nog eens lekker veel aandacht en kunnen we met z’n allen op zoek gaan naar nieuwe leuke blogs!

Oja, ik heb inmiddels meer dan 450 leuke artikelen geschreven, dus wees niet bang om die ook te bekijken en erop te reageren, want iedereen vind reacties tenslotte leuk! En je mag me natuurlijk ook altijd volgen via mijn andere social media kanalen:
Twitter: @MissCraftsy
Facebook: Miss Craftsy
Instagram: @MissCraftsynl
Youtube: MissCraftsynl

Je kan nog de hele week meedoen en daarna ga ik met smart jullie blogs lezen en kies ik de drie meest happy en inspirerende blogs uit! En vertel ook even waarom jouw blog een kijkje waard is!

Good luck & have fun!

Nieuwsbrief

22 comments

 1. Ilona da Costa

  Wat leuk zeg dat je dit doet! Ik ben zelf een klein jaar geleden begonnen met wat dingen op te schrijven :). http://www.ilonadacosta.com Nu, na pas 16 verhaaltjes, begint het een klein beetje op een blog te lijken. Al is er niet echt een duidelijk doelgroep of missie in te vinden. Behalve dat ik hoop dat met mijn anekdotes ik hier en daar iemand even kan laten grinniken. Toch zou ik het leuk vinden als je/jullie een kijkje willen nemen en misschien hebben jullie tips. Het gaat over de dagelijkse dingen in een gewoon gezin.
  Super leuke blog heb je en ga vooral door met dit soort leuke en positive initiatieven.

 2. Dionne

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) wil laten zien en hopelijk andere mensen mee kan inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over alle dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 3. Marissa

  Een beetje laat, maar misschien vind je het toch leuk om een kijkje te nemen op mijn ‘nieuwe’ website: http://www.beautyandthebody.nl! Ik heb net een nieuwe lay-out, waar ik super trots op ben, en ik schrijf nu vooral over (je raadt het al) beauty en gezondheid. Net als jij en veel anderen ben ik sinds begin dit jaar gezonder gaan eten en ik vind het heerlijk om er artikelen over te schrijven! En natuurlijk om te lezen 😀 En ik volg je al op Bloglovin!

  Liefs, Marissa

  1. Miss Craftsy

   Je kan altijd je blog promoten natuurlijk! Ik heb mijn Blogs in het Zonnetje artikel al geschreven, dus daar kan ik je niet voor uitkiezen, maar ik wilde nog wel even zeggen dat ik je blog er superleuk vind zien. Een hele mooie layout als je het mij vraagt! Nog een fijne dag Marissa!

 4. Esmée

  Wat lief dat je dit doet! Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. x

 5. Carolien

  Ik vind het altijd super leuk als blog zoiets doen, het geeft toch een gevoel van interesse aan de mensen om je heen haha.

  ik zelf ben pas net begonnen heb dus ook nog maar 2 blogpost’s online staan. ik ben zelf ook nog aan het zoeken met alles maar ik denk dat het vooral een beauty/fashion en lifestyle blog word. zoals het gemiddelde hahaha! maar ik heb er wel super veel zin in.
  ik zou nog wel meer er over willen vertellen maar ja alles is nog zo nieuw ik zou niet weten wat :$ http://carolienvdb.blogspot.nl/ dit is de site 🙂

  verder heb je een leuke blog ik ben hier al vaker beland dus dat zegt iets goeds!!

  xxx

 6. Mirne

  Mij ken je al, maar ik promoot toch nog even mee. 😀

  Mijn foodblog http://www.seasonwithlove.nl staat vol met makkelijke en budgetvriendelijke recepten. Toen ik begon met mijn blog kon ik nog niet koken, maar tegenwoordig ben ik niet meer uit de keuken te slaan.

  En de komende maanden gaan de leukste worden. Ik heb zo enorm veel zin in alle Sinterklaas en Kerst baksels. En ik heb 3 verschillende kerstdiners op de planning staan!

  Dus als jullie op zoek zijn naar wat kook-inspiratie, neem dan vooral eens een kijkje.

 7. Manon

  Leuk! Ik hou er ook altijd van om zo nieuwe blogs te leren kennen. 🙂 Ik blog op http://www.happilyhealthy.nl over mijn gezonde levensstijl. Regelmatig plaats ik recepten, andere artikelen over food en deel ik mijn hardloop- en sportavonturen.

  Met mijn blog hoop ik vooral op een enthousiaste manier mensen te motiveren om gezond te leven. Sinds ik zelf m’n levensstijl heb omgegooid zit ik een stuk beter in m’n vel en dat gun ik iedereen natuurlijk 😀

 8. Sofie

  Wat leuk! Je hebt echt een hele leuke blog! Mijn blog gaat over lifestyle, ik blog voornamelijk over de dingen die ik tegenkom of meemaak, maar ik blog net zo graag over mijn dromen en wensen – het schrijven – en nog meer!

 9. Daphne

  Heehoi! Wat lief dat we dit mogen doen! Ik volg je blog al een tijdje in stilte, ik zal eens wat vaker proberen te reageren op de leuke artikelen die je schrijft, haha.

  Mijn naam is Daphne en ik blog nog maar een goede maand op mijn blog ‘The Dutchie Designer’, mijn blog waar vooral ‘artsy things’ centraal staan. Alles wat prachtig is om naar te kijken, waarvan je geïnspireerd raakt en natuurlijk ook een beetje wat ik zelf maak op school. Ik studeer namelijk Art & Design. Ook heb ik een YouTube kanaal me dezelfde naam waar ik videos post met DIY’s en het proces van een pagina maken in mijn dummie.

  Ik denk dat ik niet een standaard blog heb, ik probeer erg dicht bij mezelf te blijven en ik schrijf in het Engels. Er zit af en toe wel een review of een shoplog tussen, maar dat komt omdat mijn interesse voor veel dingen heel erg groot is, haha.

  Ik zou het leuk vinden als je ooit een kijkje zou nemen. Geniet van je avond! Liefs 🙂

 10. Manon

  Ik blog voornamelijk over beauty (budget producten), lifestyle en fashion maar in mijn archief kan je nog veel meer onderwerpen vinden. Niet iedereen kan zich immers chanel veroorloven en ik ook niet dus ik vind het leuk om reviewen te schrijven over producten die betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Tegenwoordig review ik ook steeds meer over wat duurdere producten, ook dit vind ik leuk om te doen, want wie wilt zich nou niet een keer verwennen met een wat duurder product? Alsnog blijf ik een grote budget liefhebber. http://www.inspiiredbylife.nl

 11. Meisje

  Wat leuk! Ik blog nu alweer bijna een jaar op http://datmeisjedathaarmoederverloor.wordpress.com. Hier schrijf ik echt over van alles. Ik schrijf veel over mijn rouwproces, ervaringen en dat soort dingen, maar ook schrijf ik over leuke dingen. Mijn dromen bijvoorbeeld. Daarnaast ben ik van plan meer over eten te schrijven, sporten en mijn teee geliefde konijnen. Eigenlijk schrijf ik gewoon over van alles en nog wat!

 12. overthuis

  Wat super leuk dat we dit mogen doen! Ik ben Linda en ik blog op mijn website: http://www.overthuis.nl. De naam zegt het eigenlijk al, het gaat over alles wat ik thuis doe. Koken, bakken, huishouden, maar ook inrichten en het plannen van tripjes. Super leuk als jullie een keer komen koekeloeren. 🙂

 13. Vanessa

  Sinds 2013 blog ik met veel liefde op http://www.vanessablogt.be. Dit is mijn persoonlijke blog over beauty en lifestyle. Gisteren was ik jarig en om dat te vieren geef ik een beautypakket t.w.v. € 85 weg! Doe je nog niet mee? Waag dan snel je kans!

 14. Stacey

  Onder de naam Legally-Brunette blog ik nu ongeveer 1,5 jaar met veel plezier. Hoewel de naam wellicht doet vermoeden dat het louter om blogs over mijn werk als jurist gaat is het tegendeel waar. Ik blog veel over sporten [met name hardlopen], gezonde voeding en alle andere dingen die mij in mijn leven bezighouden. Daarnaast ben ik op Instagram ook actief onder de naam @Stayctje waar ik ook een dagelijks inkijkje geef in mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.