piit 28 cassey ho blogilates

Pilates Intensity Interval Training: mijn nieuwe go to workout

Kracht en cardio, een perfecte combinatie om jezelf sterker te maken en strakker te worden. Daarom probeerde ik PIIT28 oftewel Pilates Intensity Interval Training uit en vertel je waarom jij het ook zou moeten doen!

Wat is Pilates Intensity Interval Training?

Pilates Insensity Interval Training is een combinatie van pilates en HIIT, High Intensity Interval Training. Ik heb beide workouts gedaan en haal daar heel veel energie en motivatie uit. Pilates is voor mij een goede workout omdat je aan krachttraining doet en tegelijkertijd aan je balans en mind werkt. Je wordt er rustiger van en je krijgt er doorzettingsvermogen van. Dat laatste heb ik ook bij een HIIT workout. Daar komt veel meer cardio bij kijken en probeer je in een bepaalde tijd een bepaalde oefening zo goed en snel mogelijk uit te voeren en werk je je echt in het zweet. Door deze twee te combineren kan je echt alles uit je workout halen en boek je snel veel resultaat.

piit 28 workouts

Dit is PIIT28

PIIT28 is een speciaal gecreëerd programma van Cassey Ho die je vast wel kent van haar YouTube kanaal Blogilates. In samenwerking met verschillende specialisten op het gebied van voeding en sport, heeft zij een programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je niet alleen slanker en fitter word, maar ook echt gaat trainen als een beest, nooit opgeeft en het beste in je naar boven haalt. De motivatie en de coaching die Cassey geeft, helpt echt om dat tandje bij te zetten en elke workout weer je best te doen. Het PIIT 28 programma bestaan uit verschillende onderdelen. Bij het workout programma train je 6 dagen per week, 4 weken lang en elke keer heb je weer een leuke workout waarbij je je telkens richt op een ander aspect van je lichaam.

Daarom doe ik PIIT28

Dit zijn mijn 10 redenen waarom ik PIIT28 zo leuk vind en het voor mij werkt:

  • Het motiveert met het beste uit mezelf te halen en elke keer een tandje bij te zetten
  • Ik doe verschillende en uitdagende workouts waardoor het nooit saai wordt
  • Ik krijg heel veel energie van het sporten
  • Na elke workout voel ik me strakker en sterker worden
  • Elke workout waar ik het beste uit mezelf heb gehaald voelt als een overwinning
  • Dankzij coach Cassey doe ik net even een stapje of repetitie extra
  • Het is fun om haar video’s te doen
  • Het kost me maar een half uur per dag
  • Er is een meal plan vol met gezonde en heerlijke recepten
  • Je kan sporten en gezond eten zonder dat het veel tijd kost

piit 28 day reset

Wil jij ook PIIT28 doen?

Ik ben echt super enthousiast over dit programma. Het is misschien voor jou een investering, maar het is wel een investering in jezelf. Uiteindelijk heb je je hele leven toegang tot de video’s, schema’s en alle informatie, waardoor je het altijd kunt gebruiken als je weer even wat motivatie en structuur nodig hebt. En als ik zie wat de workouts en het eetschema met me doen en hoe energiek ik ervan word, is het iets waar ik totaal geen spijt van heb gehad. En moet je nagaan dat ik pas twee weken bezig ben! Wil jij ook PIIT28 proberen? Dan heb je verschillende mogelijkheden:

Heb jij nog vragen voor mij over PIIT28, I’d be happy to answer them! Laat het me weten in de comments of stuur me een mailtje :).The secret to losing weight without a diet?

Download my FREE ebook and discover how you can work towards your ideal, natural and healthy body and mindset without overwhelm, frustration and a diet. But will all the fun, food and flexibility that fits your life!
* indicates required

Leave a Reply

Your email address will not be published.