Photo Peek: van hittegolf tot aan housewarming

Hi peepz hebben jullie het een beetje uit kunnen houden in deze hitte? Ik moest de hele week werken dus het was wel heel erg zwaar. Gelukkig is het nu weekend en kan ik er volop van genieten!

image

Zondag was het niet zo’n heel mooi weer, dus voor mij een perfecte reden om lekker aan mijn blog te werken. Zo heb ik mijn receptenpagina’s helemaal aangepast zodat je nog beter een lekker recept kunt kiezen.

image

Hmmm lekker ijs! Dit was appeltaart ijs met appels, kaneel, pecannoten en rozijnen. De hemel!

image

Na vorige week een pastasalade te hebben gegeten met mijn huisgenootjes, wilde ik hem deze week nog een keertje maken. Volkoren pasta met veldsla, wilde perzik, wortel, tomaat, komkommer, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een yoghurtdressing van Griekse yoghurt, honing, dille en munt. Zo lekker!

image

En toen startte de hitte. Lekker de dag beginnen met ijskoffie .

image

Woensdag was echt een verschrikkelijke dag op het werk. No worries er is niets ernstigs gebeurd, maar het was gewoon verschrikkelijk heet. Het water drinken was ik beu, dus toen kwam ik ‘s avonds op het idee om zelf ijsthee te maken.

image

Niet alleen lekker en gezond een smoothie, maar ook verfrissend tijdens deze warmste dag van de week (en van heeeeel veel jaar). In deze smoothie zat rode kool, appel, bosbessen en amandelmelk.

image

Tadaaaaa! De ijsthee! En hij is supergoed gelukt. Ik koos voor rooibos mango perzik en deed daarin wat honing en citroen. Jam!

image

Juli betekent in ons huis ook een nieuwe hunk van de maand ;). Meet Ryan Guzman. Mag er best wel zijn toch?

image

De hitte was zo erg op het werk dat concentreren soms erg lastig was. Daarom is project whiteboard in het leven geroepen. Even een pauze om wat anders te doen. We maakte deze wereldkaart met allerlei dieren en bezienswaardigheden erop. We zijn vrijdag er nog meer verder gegaan, want nu staan er ook nog een schoolbus, ijsbeer, lama, de chinese muur en een matroesjka bij op.

image

Yay eindelijk weekend! Ik ging met vriendinnen barbecuen en ik zou o.a. voor de sangria zorgen, ware het niet dat die op was in de winkel. Marjoleine kwam toen op het idee om hem zelf maar te maken. Wow hoe lekker! Hij was echt goed gelukt. Lekker fruitig en vol van smaak, maar wel met alleen maar wijn. En we hadden 2 liter met zijn 3en op. Oepsie haha! Het was een heerlijke avond!

image

Goodmorning! Na al die sangria en vlees vond ik het tijd voor een workout. Als ik het niet meer zou redden qua hitte mocht ik stoppen, maar ik voelde me zo fit en het ging zo goed dat ik de hele workout heb afgemaakt. Het zweet droop letterlijk van mijn lichaam, maar ik was en ben supertrots.

image

Eindelijk kon ik zelf ook van de hittegolf genieten. Zon, een zwembad, tijdschriftje erbij en een hangmat. Wat wil je nog meer?

image

Chocolade lava cake en de Womens Health. Want die combi gaat ook zo goed samen ;).

image

Gisteravond ging ik bij mijn vriendin op visite die pas is gaan samenwonen. Lekker even haar nieuwe stekkie bekijken. En het is vet leuk geworden, echt heel mooi en passend bij elkaae ingericht, prachtig!

image

Yay gezelligheid en een heerlijke avond. Die flits was niet zo goed voor mij, ik moet duidelijk nog wat meer in de zon ;).

Nou dat was m alweer! Ik hoop dat jullie nog net zo van dit mooie weer genieten als ik 🙂

Join the LTE Newsletter!

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?
Download my FREE ebook with 21 ways to help with stress eating!
7 comments

 1. Anneleen

  Is er een groot verschil in smaak tussen smoothies met gewone melk dan met amandelmelk? Ik heb tot hier toe alleen maar smoothies gemaakt met gewone melk en ben benieuwd naar het verschil 🙂

  1. Miss Craftsy

   Ik vind persoonlijk van wel. Is het een groot smaakverschil, nee, maar ik vind gewone melk niet zo. Ligt er ook aan wat voor amandelmelk en wat je in de smoothie doet. Dat kan natuurlijk meer overheersen. Ik zou zeggen probeer het eens uit 😉

 2. Roxanne

  In welke verhoudingen maakte je de ijsthee? Lijkt me inderdaad lekker verfrissend en gezonder als een pak uit de winkel

 3. Manon

  Niet goed om met deze hitte Ryan Guzman in je huis te plaatsen, wordt het alleen nog maar warmer ahahaha !

 4. debby

  Wat een heerlijke eet en drink foto’s zeg! Ik wil zelf ook binnenkort ijsthee maken, was toevallig gister nog opzoek naar een goed recept.

  1. Miss Craftsy

   Dankje! Ah toevallig, nou hopelijk heb ne hier wat aan. Met twee zakjes word hij wel wat sterker en lekkerder denk ik (ik had 1 liter gemaakt) maar ik ging ook meer voor water met een frisse theesmaak

Leave a Reply

Your email address will not be published.