Photo Peek: Stappen in Arnhem & Weekmenu

chocolade letter

Haa allemaal! Ik heb een hele vrolijke week achter de rug! Dat komt vooral omdat ik heel veel lieve mensen om mij heen heb die mijn dag helemaal kunnen maken! Zo awesome! Verder ging ik stappen in Arnhem en laat ik jullie mijn Enjoyce Your Meal weekmenu zien.


protein cookies

Deze zondag ging ik voor een ander ontbijtje dan mijn usual pancakes: ik at namelijk yoghurt met appel, whey crispy en protein cookies. Jam!

chocolade letter

Ik had ook wat in mijn schoen gekregen: een pure chocoladeletter, the best! Danku Sinterklaasje!

zoete aardappel pizza

Zondagavond werd het weer eens tijd voor pizza. Ik heb al eens eerder zoete aardappel pizza gemaakt, maar nu heb ik in plaats van plakjes een echt deeg gemaakt. Zoveel beter en lekkerder!

chili con carne

Mexicaans eten blijft ook altijd een favoriet en daarom maakte ik maandag deze chili con carne.

alpro smoothie 2

Alpro benaderde mij voor een leuke actie en toen ik dat op mijn werk vertelde dat ik op de Alpro website kom te staan, zei mijn collega: “Wat? Een alcoholwebsite?”

deel je geluk

Dinsdag stond er pompoen casserole op het menu en dit was zelfs uitverkocht haha. Ik was er een tijdje mee bezig, maar toen ik woensdagavond alle dolenthousiaste reacties hoorde over hoe lekker mijn collega’s dit gerecht wel niet vonden, was ik flabbergasted. Zo ontzettend lief om te horen! Het recept komt binnenkort online en kijk ook zeker hier voor meer Enjoying Moments van de afgelopen tijd.

sinterklaas

Mijn collega’s zijn niet alleen heel lief, maar ook heel creatief! We moeten het tenslotte wel een beetje gezellig maken nu Sint en Piet in het land zijn. En Amerigo ook natuurlijk.

kip met mango

De dish van woensdag: wokschotel met kip, sperziebonen en mango. Ik had er lekker veel kruiden in gedaan en ook dit beviel weer heerlijk bij mijn collega’s. They we’re really Enjoycing it ;).

saucijzenbroodje

We krijgen al best wel vaak traktaties, maar blijkbaar is er een baaldag in het leven geroepen en mochten we een Subway broodje bestellen. Nu denk je vast: ehm, dit is geen Subway broodje toch? Of wat hebben ze ermee gedaan? Blijkbaar was het voor het personeel te moeilijk om zoveel broodjes in 1 keer te handelen, dus uiteindelijk hebben we maar besloten om saucijzenbroodjes te bestellen. Warm en vers van de bakker en zo onwijs lekker! En heel erg vullend, want ik hoefde ‘s avonds geen eten meer haha.

gezond ontbijt

Nog even een fijne foto van een heerlijk ontbijtje deze week!

cappuccino taart

Vrijdag was mijn stagiaire jarig en daar hoort natuurlijk taart bij! Het grappige is dat ze best wel vaak cappuccino’s drinkt op een dag en nu ook onder andere trakteerde op cappuccino taart. CAPPUCCINO TAART!!! Heb je daar ooit van gehoord? Ik niet en ik ging de uitdaging aan. Man oh man, wat was dit smullen!

proefmonsters

Ik had wat dingetjes nodig van de Ici Paris XL en ik mijn doosje zat meer vol met heerlijke samples dan mijn daadwerkelijke bestelling. Me likey! En veel van Clinique, wat ik een heel fijn merk vind. Toevallig was ik vorig weekend een beetje in een opruimbui en vond ik dat ik nu echt maar eens die proefmonstertjes moest opmaken. Nu heb ik er in elk geval weer wat bij om uit te proberen :).

jaarkalender

Ook heb ik eindelijk de Women’s Health jaarkalender bemachtigd! Ik houd van inspiratie en ik ga zeker voor mijn fitste jaar ooit! Dit moet wel motivatie geven.

image

Gisteren ging ik naar Arnhem toe om lekker te happen en stappen met Mandy en Anke. Het station daar is net geopend dus er hingen nog allemaal ballonnen. Hoe gezellig en leuk?!

image

We gingen eten bij Iveau, een burger and wine bar. Een heerlijke echte burger maar dan in een vrouwelijk jasje door de wijn. Wat heb ik gesmuld!

image

Je bent niet uit eten geweest als je geen toetje hebt gehad zeg ik altijd maar. Zo koos ik dit keer voor een brownie met cookie dough ice cream en dadels. Na het eten zijn we de stad in gegaan om eens lekker te gaan dansen. En dat kunnen wij als de beste. Nu ik dit schrijf zit ik weer lekker in de trein terug naar het mooie Nijmegen en ga ik lekker slapen en van de rest van mijn zondag genieten, want ook dat wordt een mooie dag!

Wat voor jaar wordt 2016 voor jou?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.6 comments

 1. Anneleen

  Wat leuk dat je op de alpro website komt te staan! Zet je dit dan ook nog op je blog? Want ben benieuwd!

  1. Miss Craftsy

   Ja ga ik zeker doen, komt er binnenkort aan! En dankjewel ūüôā

 2. Sara

  Iveau is zo lekker! Ik woon er echt één minuut van af, maar het is echt een absolute aanrader voor mensen die naar Arnhem gaan en lekker en niet duur willen eten. Hmmm!

  1. Miss Craftsy

   Ooh echt?! Wat leuk Sara, dan woon je ook echt midden in het centrum, wat een heerlijk plekje moet dat zijn! Heb je nog een andere aanrader voor ons?

   1. Sara

    Ik woon inderdaad echt midden in het centrum: in de Bakkerstraat, dat zal je vast wel bekend voorkomen?
    Wat voor aanraders vind je leuk? Ik ken wel het e.e.a. hoewel ik ook (nog) niet mega bekend ben in Arnhem hoor..

    1. Miss Craftsy

     Wat leuk! Oeh ik vind echt heel veel lekker! Als het eten maar gewoon goed is en voor een fijn prijsje, ben ik al gelukkig :). Oja en ze moeten eigenlijk ook goede toetjes hebben :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.