bailey

Hi! Ik werd vandaag heerlijk wakker na een superdagje We Love The 90s, het was awesome! Ook heb ik deze week te maken gehad met 3 verschillende monsterjes. Kijk je weer gezellig mee?


verjaardag

Zondagochtend deed ik het rustig aan, even lekker bijkomen van de dag werken en het terrasje pikken. Ik zou eigenlijk Ivana van EnterpriseMe tv ontmoeten, maar zij liep zo uit dat de andere nimma’s niet meer konden en Ivana dus besloten had om Nijmegen over te slaan. Super jammer, maar zo kon ik wel op tijd naar huis om de verjaardag van mijn broertje te vieren, met appel kruimeltaart en een radlertje wel te verstaan :).

kiekeboe

En met Bailey, peek a boo!

bailey

Kijk nou hoe heerlijk ze hier ligt. God wat houd ik van dit beestje, zo cute! Oh en dit is trouwens monstertje 1 ;).

yoghurt

Ken je van die toetjes die je vroeger misschien at? Je weet wel, die yoghurtjes met van die mini smarties of chocoladebolletjes in een bakje er bovenop die je dan moest omkiepen? Jup, daar moest ik aan denken toen ik dit tussendoortje at met yoghurt, kaneel en whey crisps. Superleuk en lekker!

puppy

chica

Wat is dat met puppies en het slapen in slippers? Mama stuurde deze foto naar mij en dat deed me meteen denken aan onze vorige hond Chica die als pup ook altijd met haar kop in schoenen sliep haha.

body en fit shop

Yay! Ik houd al van pakketjes maar nog meer van mijn Body & Fit shop pakketjes.

minion

Een collega van mij had koekjes gekregen voor zijn kinderen en het waren Minion koekjes! Hoe vet zijn die? Het zak in een Duits zakje dus ik weet niet of ze in Nederland te koop zijn, maar ze zijn zo awesome! En okee, ook heel erg lekker! En meet monster 2!

reisdagboek

Voor mijn werk zijn we pakketjes aan het samenstellen voor een winactie en dit is een van de vele cadeautjes. Ik bedoel, hoe vet is dit? Naast gewoon ruimte voor het dagboek staat er ook heel veel nuttige info in over tijdzones, valuta, reisadvies en veel meer. Als ik ooit een lange reis gaat maken, dan wil ik zeker dit dagboek hebben!

gebakken quinoa

Ik had nog wat quinoa over, dus in plaats van mijn heerlijke gebakken havermout, koos ik er eens voor om gebakken quinoa te maken. Ook een heerlijke combinatie!

schooien

Ik wil ook graag zoute stengels….

ontbijt

Breakfast!

telefoonhoesje

And finally, monstertje 3! Hoe geweldig is dit? Mijn collega heeft dit gehaakt en het ziet er zo verschrikkelijk uit dat het echt mega awesome is, toch?

diner mexicaanse salda

Vrijdag at ik deze Mexicaanse salsa at diner, ook weer erg lekker!

zaterdagmorgen

Weekend! Ik vind het zo heerlijk om op zaterdag lekker rustig aan te doen, lekker blogs lezen met een theetje erbij, love it!

appeltaart pannenkoek

En natuurlijk ontbijten! Ik maakte proteïne pannenkoeken met kaneel en rozijnen en appel, kokos en whey crisps on top. <3

we love the 90s

En ‘s middags ging ik naar het meest toffe feestje sinds tijden en waar ik ook al heel lang naar uit keek, We Love The 90s!

image

Klaar for the party!

image

Maar eerst…. nog een oreo ijsje, zo lekker!

image

Omg we love the 90s was zoooo epic, het was echt een tof feestje! Uiteindelijk wel iets teveel hakken muziek en geen Spice Girls gehoord, maar hee gewoon lekker dansen! Thanks guys voor de superleuke dag!

Houden jullie ook zo van 90s muziek (zo op zijn tijd)?

Nieuwsbrief

Start jouw journey naar een happy & healthy leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.