Photo Peek: Happiness & Lekker Buiten Zijn

because im appy

Because I’m Appy!!!! Jup nu zit het liedje in je hoofd! Ik ben zo’n blije, leuke week gehad, ik heb zoveel gelachen en genoten! Kijk je mee?

granola

Zondag werd ik wakker bij mijn moeder. Nog lekker even een dagje chillen en genieten van het mooie weer. En hoe kan je je zondag beter beginnen dan met yoghurt, aardbeien en granola? Niets toch?

frambozenijs

Later on. Mijn moeder: goh, is het al tijd voor ijs? Sure, ik maak het wel even! Dat leidde tot dit heerlijke frambozen en bananen ijs met stukjes chocolade lava cake. God-de-lijk!

the oranges

Helaas werd het weer daarna minder. Tijd om lekker voor de tv te kruipen, mijn nageltjes te lakken en The Oranges te kijken. Een hele leuke film!

mexicaans

Maandag ging ik met mijn nichtjes bij Popocatepetl eten. Daar hebben ze maandag t/m woensdag/donderdag een dagmenu voor 6,95 of zoiets. Die dag was het balletjes in tomatensaus met wraps en een saldasalade. Oeh, zo ontzettend lekker! Wij aten vroeger op zaterdagmiddagen altijd balletjes in tomatensaus van Unox op wit brood. Ik had dus even een jeugd sentiment haha.

quinoasalade

Op dinsdag at ik deze heerlijke quinoa salade. Zo heerlijk fris en jammie. Moet ik echt vaker gaan eten!

sporten

Bam nog even een goede workout gedaan! Hij ging weer lekker!

ryan guzman

En toen was het weer july! Er moest dan ook weer een nieuwe hunk komen haha. Deze maand is het Ryan Guzman. Wat vind jij ervan?

zwemmen

Op woensdagavond was het tijd voor cardio. Ik ging lekker zwemmen! Het was superzwaar, maar ik kwam er tegelijkertijd ook tot rust. Helemaal zen was ik!

schapen

It’s Sheep! Tijdens de lunchpauze kwamen we deze omgekeerde schapen tegen. Geen idee waarom, maar wel leuk haha.

smile

En even verderop lachtte deze boom ons ook nog toe ;).

because im appy

Op vrijdag begon de laatste dag van de week meteen goed. Mijn collega had deze tas net 1 dag en ik wilde hem meteen al meenemen. Hij is toch perfect en way too cool? Voor degenen die er net zo enthousiast over zijn als ik: hij is van de Primark!

kip ovenschotel

Met diezelfde collega ging ik ook lekker uit eten om het weekend te vieren. Wie goed heeft opgelet weet dat ik enkele weken geleden ook al bij Donatello’s ben geweest en nu was ik er weer, om weer de Toscaanse kipovenschotel te nemen. Delicious!

schoenen in nijmegen

Hello shoes! Heel leuk bedacht, ik denk vanwege de Vierdaagse, yay!

ijsje

En een ijsje mag ook niet ontbreken! Ik heb hier Snickers  en Amaretto ijs :).

terrasje

Eenmaal thuis maakte ik me klaar voor een avondje stappen met mijn huisgenoten. Toen ik weer terug was in de stad, was er nog niets te doen in de kroegen, dus waren we ‘noodgedwongen’ om een terrasje te pakken ;). Lekker allemaal een drankje en een theetje haha. Was een supergezellig avondje uit!

fiets

Na zaterdagochtend uitgeslapen te hebben, was het eindelijk tijd om de winnares van de Fiets Winactie bekend te maken! Om vervolgens lekker mijn haartjes te laten knippen en te genieten van het heerlijke weer met mijn bikini en een boekje in de tuin.

trap

Daarna maakte ik me klaar voor een avondje gezelligheid met Majo en Joeri bij de Kaaij in Nijmegen. Daar moesten we wel eerst deze mooie trapjes voor aftreden. Superleuk toch? Elke trede is anders getekend, echt tof gedaan!

nachos

We hebben heerlijke nacho’s gehaald en dit op het strand bij de Waalkade opgegeten. 100% vakantiegevoel kan ik je vertellen. Ik sta me elke keer weer te verbazen hoe leuk en tof Nijmegen is. Op en top genieten met een wijntje erbij :).

Dat was mijn weekje! Nu snap je wel waarom ik zo vrolijk was deze week of niet? Wat was jouw happy moment van deze week? Tell me in the comments!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.6 comments

 1. Anneleen

  Wat een vrolijk gekleurde trapjes! En die tas van Primark is inderdaad heel leuk! 🙂

  1. Miss Craftsy

   Jaa echt tof he! Elke keer als mijn collega m mee heeft ga ik dat liedje zingen haha, wat dus bijna iedere dag is 😉

 2. Elke

  Wat een leuk artikel! En mooie foto’s .. vooral Ryan Guzman haha 🙂

 3. Manon

  Hahaha die boom, ik moest er ff van lachen! Ik wist niet dat ze die treden nu hadden gekleurd ziet er leuk uit

 4. Esther

  Wat zien de trappen in Nijmegen er leuk uit! Yumm, lekker food trouwens. Dat ijs mag je wel even door het beeldscherm naar hier sturen 😉

  1. Miss Craftsy

   Krrrr krrrr krrr *incoming icecream!* alsjeblieft haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.