Photo Peek: Bier met mijn achternaam & Amerika reünie

ik diebels

Hee daar! Welkom bij weer een nieuwe Photo Peek! Deze week dronk ik spontaan op een dinsdagavond Diebels bier en zag ik eindelijk mijn vriendinnetjes weer een keertje die ik toen heb opgezocht in Amerika, yay!


iced coffee

Zondagochtend was het heerlijk zonnig weer en dat vierde ik met een iced coffee om lekker de dag te starten na het We Love The 90s feestje. Best een mooie pic, niet?

banaan kracker

Ik probeerde een nieuw tussendoortje uit. Een volkoren cracker met hüttenkäse en banaan. Superlekker, wel erg vullend.

diebels bier

Dinsdag zou ik eigenlijk gaan pubquizen met wat vrienden, maar wegens drukte ging dat feestje niet door. Dan gaan we toch lekker ons eigen feestje bouwen?! We gingen naar een ander kroegje en daar werd ik gebombardeerd met allerlei Diebels bordjes.

diebels alt

En laat dat nu net mijn achternaam zijn! Zo leuk en ik kon natuurlijk niets anders dan een Diebels biertje bestellen :). Zo lekker!

ontbijt appel

Een van mijn favo ontbijtjes: yoghurt met appel, kaneel en whey crisps.

casserole

Okee ik moet toegeven dat het er zo niet erg smakelijk uit ziet, maar als je de foto’s van het recept ziet hopelijk wel. Man wat is dit een heerlijke Mexicaanse casserole. Superveel heerlijkheid op 1 bordje.

paspoort

Omdat ik naar Thailand ga, moet ik ervoor zorgen dat mijn paspoort minstens nog een half jaar geldig is. En laat dat nu net niet zo zijn. Dus er moest even een nieuw paspoort aangevraagd worden, met sexy pasfoto natuurlijk :).

eat natural

Ik probeerde ook nog deze nieuwe Eat Natural crunchy nut bar uit. Erg lekker! En heel fijn, wat er zit lekker veel proteïne in!

chocolade muffin

Een stagiaire van ons had vrijdag haar laatste dag en daarom trakteerde ze op zelfgebakken chocolade cakejes, mouthwathering!

weekend

Na een stevig weekje werken met veel deadlines (waar ik eigenlijk stiekem wel op kik, maar waarvan je aan het einde van de week wel merkt hoe vermoeiend het eigenlijk is) is het eindelijk weekend. Mijn vrijdagavond bestaat uit heel veel chillen!

image

Zaterdag ging ik het nieuwe huis van mijn oud huisgenootje bekijken, en we kochten deze cadeautjes!

image

Maar eerst gingen we met zijn 3en naar een paardenevenement, lekker lopen door de modder en bijkletsen!

image

En tijdens het evenement kwam ik ook deze High School Bus tegen. De laatste keer dat we met zijn 3en waren was in Amerika, dus dat was echt heel toevallig! En we genoten van een heerlijk broodje hotdog waar je zelf de toppings mocht bepalen. Het leek wel een swirl haha.

image

Zelfs een 3 musketier verhaal mocht niet ontbreken!

image

Het was echt een topdagje meiden!

Hoe was jouw week?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.Leave a Reply

Your email address will not be published.