Photo Peek: The Age of Adaline & Food Truck Festival

falafelwrap

Hittegolf, here we come! Na regen komt zonneschijn en in Nederland betekent dat meteen een hittegolf ;). Eindelijk is het zomer en I love it!

kip kapsalon

Het stond al tijden op mijn lijstje: kip kapsalon maken! Een uitstekende dish om op een zondagavond te maken. En natuurlijk heb ik hem zo gezond mogelijk weten te maken door hem onder andere met zoete aardappel te maken. Stay tuned voor het recept!

pastasalade

Maandag gingen we nog een keertje eten met alle huisgenoten voordat de zomervakantie start en niet iedereen meer thuis is. We hadden twee verschillende pastasalades. Deze was met fusili, gerookte kip, perzik, coleslawsalade, pijnboompitjes, bosui en Parmezaanse kaas.

kersentiramisu

En als toetje hadden we, hoe kan het ook anders: kersentiramisu, the signature dessert van mijn huisgenoot. Mijn versie van het recept vind je hier.

pompoenbrood

Zondag wilde ik pompoencake maken, maar uiteindelijk is het meer een brood geworden hihi. Perfect om te beleggen met pindakaas ;).

aziatisch eten

Time for some Asian food! Courgette met vis, tofu, paprika, quinoa, bimi en kokosmelk met kerrie.

the age of adaline

‘s Avonds ging ik met Myra en Renske naar The Age of Adaline. Maandag hadden we het tijdens het eten erover dat we die heel graag wilde zien, dus besloten we om spontaan naar de bios te gaan!

naar de bioscoop

En zo blij was ik na de film! Yay, wat een goede film! Een chickflick, maar dan heel erg bijzonder en tof om te zien. En natuurlijk is Michiel Huisman ook niet verkeerd om naar te kijken. Hoewel ik zijn baardje wel iets te lang vond. Een echte must-see dus!

chocolademousse

Donderdag startte ik mijn dag met chocolade! Ik trakteerde mijzelf op een gezonde chocolademousse als ontbijt.

chocolademuffin

Mijn tussendoortje hoorde wortel met hummus te zijn, maar toen bleek dat mijn collega jarig was en zij trakteerde onder andere op chocolademuffins. Sja… Ik vind het nog best wel een goede combi ;).

foodtruck festival trek

Weekend! En wat is er leuker dan het weekend mee te starten dan met eten?! Food truck festival Trek is dit weekend in Nijmegen en ik ging er met Marjoleine heen.

falafelwrap

Ik at onder andere een falafelwrap en daarna ook nog een portie uienringen, zo jammie allemaal. Heerlijk in het gras lekker bijkletsen onder het genot van een Weizen. Jammie! Oja en uiteindelijk zijn we ook nog een ijsje gaan halen bij Vincenzo’s. Helaas geen foto van omdat het ijsje eruit zag om opgegeten te worden :). Ik had de smaken butterscotch en amaretto, perfect!

verzorgingsritueel

Mijn stagiaire was benieuwd naar mijn verzorgingsritueel en hoe ik mijn huid reinigde. Ik dacht dat jullie dat ook wel interessant zouden vinden ;).

zonnen

Yay zon! Dat betekent snel mijn bikini aantrekken en zonnen maar! Wij hebben een bankje in de tuin staan en daar leg ik dan altijd mijn stoelkussen op met een handdoek en zo kan ik toch lekker zonnen :). Lekker een mooi bruin laagje opdoen ;).

Ah heerlijk dit weer! Ik was woensdag en donderdag heel erg moe van het werk, maar door het mooie weer en het feit dat ik lekker kon relaxen dit weekend voel ik me weer helemaal top, yes!

Hoe gaat het met jou?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.6 comments

 1. Maaike

  Heerlijke food foto’s! Ik zou graag ook eens naar TREK willen gaan, ik heb de versie in Enschede gemist…

  1. Miss Craftsy

   Aaah nee wat jammer! Volgend jaar ga jij in elk geval heel veel plezier hebben daar!

 2. Esther

  Leuke foto’s! Dat food truck festival moet erg leuk geweest zijn, heb de versie in Maastricht helaas gemist. Yum wat een lekkere food foto’s 🙂

  1. Miss Craftsy

   Thanks Esther! Wat jammer! Ik ook bijna als mijn vriendin me er niet op had gewezen, lucky me! Nu heb jij in elk geval nog iets moois om naar uit te kijken voor volgend jaar!

 3. Anniek

  Wat een leuk weekje heb je achter de rug zeg! Onwijs mooie foodfoto’s ook, ik krijg er honger van 🙂 Tof ook dat je naar TREK bent geweest. Ik ben er vorig jaar met mijn zus naar toe gegaan, in Utrecht. Echt een gezellig, relaxed festival! X

  1. Miss Craftsy

   Ah dankje Anniek! Wat leuk! Mijn vriendin kwam ermee, ik was er nog niet mee bekend, ik schaam me er een beetje voor hihi. Jaaa echt heel tof en relaxed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.