Photo Peek 48: Pannenkoeken, Barcelona reünie & Ziaja event

photo-peek-48-15

Ook deze week draaide het weer eens om lekker eten (sja, wanneer niet?!). We zijn lekker uit eten geweest, ik maakte zelf een heerlijke lunch en ik mocht naar het Ziaja event waar ik Serena heb ontmoet!

photo-peek-48-1

Okee, ik geef toe, het is niet de meeste smakelijke foto van allemaal, maar lekker was het zeker! Na 2 uur sporten bedacht ik me dat het wel goed zou zijn om eens gebakken ei te maken. Dat deed ik, en ik topte het af met wat rosbief en Parmezaanse kaas en een salade van komkommer en paprika.

photo-peek-48-2

Op maandag ging ik richting mijn oude dorp. Ik stond braaf te wachten bij de bushalte waarna ik dit onderhoudsbusje letterlijk de rotonde op zie rijden. Ik dacht meteen met mijn TomTom stem: ga nu rechtdoor over de rotonde. Eenmaal thuis ging ik meteen door naar Simone om eens goed bij te kletsen en onder het genot van gevulde speculaas, my favorite!

photo-peek-48-3

Alsof ik nog niet genoeg zoetigheid op had, ging we ‘s avonds met het gezin en aanhang eten bij een pannenkoekenrestaurant. Dit was serieus de meest heerlijke pannenkoek die ik sinds lange tijd op heb. Hij was namelijk zo knapperig krokant gebakken, niet normaal gewoon! Echt puur genieten! Ik had een appelpannenkoek met banketbakkersroom, onweerstaanbaar gewoon!

photo-peek-48-4

En welja, we namen ook gewoon een toetje! Dit was een speciale herfsteditie met een chocoladetaartje, walnotenijs en slagroom. Ik vond het chocoladetaartje wel iets te droog, het had wat mij betreft iets meer chocoladesoufflé mogen zijn. Maar ja het is een toetje en toetjes zijn nu eenmaal altijd lekker ;).

photo-peek-48-5
Dinsdag mocht ik van de lieve mama haar auto lenen, zodat ik naar mijn kennismakingsdag kon voor mijn nieuwe baan, wat ontzettend leuk was! Al veel informatie gekregen en veel nieuwe, leuke collega’s mogen ontmoeten, ik heb echt zin om dinsdag te mogen beginnen! ‘s Avonds had ik nog een VIP night bij Shoeby. Ik vond de collectie eerlijk gezegd een klein beetje tegenvallen en kwam alleen dit jurkje tegen. Zo lijkt hij superleuk, maar toen ik heb eenmaal aan had vond ik hem niet zo mooi afkleden dus heb ik hem uiteindelijk niet gekocht. Overigens kwam het personeel ook niet met andere keuzes of zo, wat ook een beetje jammer was. Maar goed, zoals mijn moeder zou zeggen: we waren weer een avond van de straat ;).

photo-peek-48-6

Woensdag deed ik niet veel bijzonders. Beetje sporten, beetje vooruit bloggen en even alle high school musical liedjes op YouTube afspelen. Ik had de video’s met lyrics, maar ik kende nog superveel liedjes uit mijn hoofd haha. Best erg he ;p.

photo-peek-48-7

Donderdag was een superleuke dag! Mijn vriendinnetje Lindi, die stage liep op het moment dat ik in het hostel in Barcelona overnachtte kwam me gezellig opzoeken. Ik maakte een lunch voor ons klaar met heerlijke triangelbroodjes, een zelfgemaakte eiersalade die supergoed gelukt was voor een eerste keer, rosbief, kaas, een salade van komkommer en tomaat en lekker stukjes appel en peer. Ook had ik als ‘toetje’ marsepeinballtjes gemaakt, maar dat recept gaan jullie binnenkort nog zien. De foto is een beetje wazig door mijn enthousiasme, misschien geeft dat ook wel meteen aan hoe gezellig ik het heb gehad!

photo-peek-48-8

Happy Me! Toen ik Lindi weer had afgezet bij het treinstation betrapte ik mezelf erop tijdens het teruglopen dat ik een dikke big smile op mijn gezicht had. Nog een grappig detail: kijk mij die selfie maken in de spiegel haha!

photo-peek-48-9

‘s Avonds kwam papa nog langs, want we zouden mijn tweede fiets bij mijn werk gaan zetten. Ik kan gelukkig carpoolen met mijn nieuwe collega, maar mocht dat een keertje niet lukken, dan ga ik gewoon met de trein. En de fiets daar hebben is dan wel zo handig! Op de terugweg komen we praktisch langs mijn oma, dus ik stelde voor om daar even lekker thee te drinken. Lekker gezellig bij gekletst inclusief grappige verhalen van toen oma nog jong was. Kom ik er zomaar opeens achter dat oma ook heel goed streken kon uithalen. Weet ik ook meteen waar papa het vandaan heeft (of ik) ;).

photo-peek-48-10

Ik was heus goed bezig met bloggen, maar ik kreeg er vermoeide ogen van. Ik wilde mijn bril opzetten, maar omdat hij vies was maakte ik hem zoals altijd gewoon schoon. Ben ik hem met een schone theedoek aan het afdrogen, vlieg het glas opeens naar de andere kant van de kamer (true story!). Wat blijkt, is de bovenkant van mijn bril opeens opengebroken. Shit! Ojee wat nu?! Maar mijn broertje plakte alles, maar dan ook echt alles, vast met plakband of ducktape. Nou ja, ducktape zou teveel opvallen, dus nu heb ik de boel maar bij elkaar geplakt en tot nu toe werkt dat gewoon haha! Maandag maar even langs de opticiën, kijken of er een oplossing is, want ik vind deze bril eigenlijk nog steeds heel leuk!

photo-peek-48-11

Ik had vrijdag wel echt een off day, moe en nergens zin in haha. Zelfs niet ik koken. Ik was het ook flink aan het uitstellen door met mijn huisgenootje te gaan kletsen en zelfs toen wist ik nog niet wat te eten haha. Uiteindelijk toch healthy gekookt met gebakken kip, pompoen, paprika en ui en daar doorheen quinoa gedaan die ik langzaam gaar heb laten worden in pomodoro saus. Oja en er nog Parmezaanse kaas doorheen laten smelten. Lek-ker! Ik kikkerde er heerlijk van op :).

photo-peek-48-14

Gisteren was echt een superdag! Eerst heerlijk gesport waar ik echt mijn uithoudingsvermogen heb verbeterd, niet normaal! Wel heerlijk trouwens! En niet lang daarna stapte ik in de trein richting Den Haag om de opening van de tweede Ziaja winkel mee te mogen maken, een heel mooi skincare merk uit Polen met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en dierproefvrije producten. En echt alles wat je kunt verzinnen op het gebied van skincare hebben ze gewoon en het is nog betaalbaar ook! Ik ben er echt zo enthousiast over en ik kan niet wachten om de producten goed te kunnen testen!

photo-peek-48-13

Het event werd gehost door Serena die echt zo’n toffe en lieve vrouw is, ik ben echt blij dat ik haar heb mogen ontmoeten en dat ik bij het event aanwezig mocht zijn, echt een eer! Ze deed het superleuk en leerde het merk toevallig tijdens een fashionweek in Polen kennen en was er daarna ook helemaal enthousiast van. Ik heb in elk geval weer lekker gevlogd en die zal je komende week gaan zien. Voor nu ga ik nog even heerlijk nagenieten van deze mooie dag! Ik ben echt een gelukkig mens nu :).

Ik wens jullie ook een hele fijne zondag toe en ga genieten van komende week!Want to finally stop Stress Eating?

Stress eating at the end of a long day?
Always starting with a new diet on Monday?
Eating away your emotions?
And do you want to end this?

Download my FREE ebook with
21 Simple Strategies to Stop Stress Eating!
14 comments

 1. daisy

  Leuke foto’s :). Nu heb ik honger… pannenkoeken <3.

  1. Miss Craftsy

   Thanks Daisy! En sorry haha! Met een banaan en een ei kan je ze iig heel snel en gezond zelf maken, smakelijk!

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel! Het was volgens mij ook het lekkerste wat ik op heb die week 🙂

 2. Anneleen

  Oh wat leuk dat je Serena hebt ontmoet! Hopelijk kan je bril nog gemaakt worden. Ik ben benieuwd naar het receptje van de marsepeinballetjes!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ja was echt een eer! En dat van die bril ga ik zo uitvinden! Oja, de balletjes komen 2 december online!

 3. Kelly

  Leuke foto’s! 🙂

 4. Het Sushi Meisje

  Ik dacht eerst dat je omelet een pannekoek was met heeel veeel chocola erop en vroeg mij al af hoe je dat kon opeten zonder misselijk te worden. Gelukkig was het een omelet!

  Ben je verzekerd voor je bril? Zo niet dan moet je even een goed verhaal vertellen over prijs-kwaliteitverhouding etc. Dan krijg je misschien korting op je nieuwe bril of als het een goede winkel is misschien wel een gratis bril!

 5. Manon

  Leuke foto’s! Vervelend van je bril, hopelijk kan het gemaakt worden!

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Ja dat hoop ik ook, we shall see!

 6. Esther

  Hele leuke foto’s! En wat vet dat je Serena hebt mogen ontmoeten 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Esther! Ja was echt zo leuk 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.