Photo Peek 47: Sam Sam, Ryan Gosling & Musicals in Concert

photo-peek-47-16

Weer een week voorbij en alweer zoveel leuke meegemaakt! Me kapot gelachen om een filmpje van Ryan Gosling, het Sam Sam eet-fenomeen uitgeprobeerd en genoten van Musicals in Concert. Kijk je mee naar deze Photo Peek?

photo-peek-47-15

Heerlijk mijn zondag beginnen met echte havermoutpannenkoeken zonder banaan (want die was op, dus maar havermoutmelk gebruikt). Voor toch een beetje zoetigheid lekker veel appel en pindakaas om PB Month te vieren!

photo-peek-47-14

Nadat papa een poging had gedaan om mijn voorband te plakken en die weer leeg was gelopen, probeerde ik een poging om het zelf te doen, zodat ik deze fiets de dag erna voor mijn boodschappen kon gebruiken. And I did it! Who runs the world? Girls!

photo-peek-47-13

Geen zin in een echte lunch, ik was een beetje rusteloos deze week met eten. Om het toch gezond te houden mocht ik nicecream eten als lunch, woehoe!

photo-peek-47-12

Maandag kreeg ik toch wel weer even kippenvel bij de ceremonie ter nagedachtenis van MH17. Heel ontroerend om die verhalen te horen en om al die namen en leeftijden te horen. Ik stak voor alle slachtoffers en nabestaanden een kaarsje op.

photo-peek-47-11

Ik ging naar de winkel en kocht: roomkaas! Om vervolgens deze makkelijke en gezonde cheesecake te maken! Receptje?

photo-peek-47-10

Ook bakte ik deze heerlijk knapperige boekweitwraps met een vulling van rucola, tonijn, hummus, tomaat en komkommer.

Ik had een foto gestuurd van mijn Ryan Gosling quote spiegeltje naar mijn vriendinnen en vervolgens plaatste Mandy dit filmpje op mijn wall. Ik heb echt zo hard moeten lachen, serieus die gezichten die Ryan er ook bij trekt, masterlijk! Als je hier niet vrolijk van wordt weet ik het ook niet meer :).

photo-peek-47-9

Met de post kwam mijn emmertje boekweitmeel beschadigd aan waardoor al het meel door de doos lag. Na een Twitterberichtje kreeg ik de volgende dag al meteen twee nieuwe emmertjes binnen, heel lief! Toen ik ze bedankten, zei hij ook nog: ik doe graag waar we goed in zijn, service verlenen. Bovendien staat Sinterklaas voor de deur dus een cadeautje kan soms geen kwaad! Ik las dit in de trein en moest keihard lachen haha! En een cadeautje kan trouwens nooit kwaad!

photo-peek-47-8

Ook las ik in de trein het boek Knetterdruk waar mijn toenmalige scriptiebegeleidster in werd benoemd, heel erg grappig om dan opeens zo’n bekende naam te lezen!

photo-peek-47-7

De reis ging namelijk naar Utrecht waar ik met twee vriendinnen had afgesproken om eens lekker bij te kletsen. We gingen eten bij Van Buuren waar ze nu een Sam Sam Menu hebben voor mensen met keuzestress, moi! Je mag dan 2 voorgerechtjes, 2 hoofdgerechtjes en 1 toetje uit kiezen, heerlijk! Ik had carpaccio en een broodje met mozzarella en tomaat. Ook kregen we een extra verrassing met gele wortel ‘pasta’ en rood vlees.

photo-peek-47-6

Mijn hoofdgerechten bestonden uit saté met ossenhaas en een heerlijke rauwkost a la atjas en een vegetarisch taartje is echt heerlijk was! Het was lekker healthy denk ik met babyspinazie, pijnboompitjes en een tzaziki met stukjes appel en waterkers. Er zat ook kaas bij denk ik, en ik had eigenlijk moeten vragen welke, want dat stond niet op de kaart, zooo heerlijk!

photo-peek-47-5

En mijn guilty pleasure toetje: fudge met chocolade ijs. Het was een heerlijk koekjes met veel karamel en harde chocolade en het was echt: hmmmmmm hemels!

photo-peek-47-4

Op Lisanne Leeft kwam ik een artikel tegen over originele cadeaus. Een geniaal spel lijkt me dit! Ik zag het al helemaal voor me: met de BBT Cluedo spelen en als je dan een kamer in komt waar al iemand is moet je eerst drie keer kloppen en de naam zeggen. Anders moet je een beurt overslaan haha. Geen idee of het echt zo is, maar ik zou het geniaal vinden ;).

photo-peek-47-3

Ik ontdekte een nieuwe snack die me veel fijne energie gaf: rijstwafels met suikervrije pindakaas en banaan, heerlijk!

photo-peek-47-1

Donderdagochtend, geklop op de deur. Bo, mijn huisgenootje komt binnen en vraagt: ‘heb je wat te doen van het weekend?’ Ik: ‘eeeeeehmm, nee?’ ‘Nou, ik kreeg gister een mailtje binnen van CJP waar je wel 80% korting krijgt voor Musicals in Concert en ik zou eigenlijk al gaan met…..’ Maar stiekem luisterde ik niet meer: want ja, ze klopt natuurlijk niet op de deur om mij te vertellen dat ze daarheen gaat zonder mij mee te vragen ;). En toevallig keek ik laatst een aflevering terug van RTL Late Night omdat ik Pentatonix wilde zien, maar vervolgens ook het stukje met Jamai en Erik van Tijn keek over dit concert en toen dacht: OMG hier zou ik graag bij willen zijn! Hoewel Bo en ik nog moesten kijken of er kaartjes beschikbaar waren, vond ik Bo al mijn reddende engel haha. We sprongen dus ook beide een gat in de lucht toen we de kaartjes eindelijk binnenkregen en we hier nu met superveel korting van kunnen gneieten, woehoe!

photo-peek-47-2

Maar we moesten nog twee dagen wachten haha! Ondertussen kreeg ik deze foto doorgestuurd van mij en mijn broertje die in de tas van mijn oma had gezeten. Throwback Friday haha! Sowieso was de vrijdag heel erg leuk geëindigd. Ik was de hele dag een beetje moe en had nergens zin in, maar ik had ‘s avonds een netwerkborrel. Ik stond bijna op het punt niet te gaan, totdat ik toch maar besloot make-up op te doen en naar buiten te gaan. Het resultaat? Een hele gezellige avond met mooie gesprekken en leuke mensen en een Joyce die ondanks het late tijdstip dat ze naar bed ging toch heel uitgerust wakker werd. Surprise haha!

photo-peek-47-18

Oh wow! Terwijl ik dit typ is het half 2 en ben ik nog helemaal hyper van het onwijs mooi concert wat we hebben mogen meemaken. Wat een stemmen, wat een muziek en wat een gezelligheid, 2.5 uur is dan echt te kort voor je gevoel! Dit was voor mij de beste last minute verrassing ooit en het was helemaal perfect! Heerlijk gedanst en gezongen, soms misschien iets te hard volgens onze medeconcertgangers, maar ja dat moet kunnen bij een musical toch?

photo-peek-47-19

Ik kan jullie bijna al niet meer in woorden vertellen hoe het was behalve dat het prachtig was. Het openingsnummer, Brand New Day, die ik goed had geraden, echt alle prachtige stemmen van de musicalsterren en dat je je echt afvraagt: wow hoe moet het wel niet zijn als je zo’n stem hebt? Kippenvel bij Simone Kleinsma en het mooie liefdesduet tussen Freek en Celine die A Whole New World zongen waarbij alle telefoonlichtjes natuurlijk van pas kwamen.

photo-peek-47-17

En de grootste verrassing: Willemijn Verkaijk die Let it Go van Frozen zong inclusief confetti woehoe! En alsof dat nog niet genoeg was: een The Best of Glee medley met liedjes als Don’t Stop Believing (obviously), Bad Romance, Teenage Dream in The Warblers versie en Don’t Rain on My Parade door Simone en Willemijn, ook prachtig natuurlijk. Stuk voor stuk prachtnummers waardoor ik nu weer zo snel mogelijk naar een musical wil en verder kan genieten. Wat ik trouwens ook nog tof vond: ze eindigden met een DJ die wat musicalnummers draaiden zodat je nog even helemaal los kon gaan, inclusief Time of My Life waarin Jamai en Chantal deden alsof ze de lift gingen doen. Misschien klinkt het allemaal heel stom, maar je had er echt bij moeten zijn. Als je ook maar enigszins van muziek of musicals houdt: echt een gigantische aanrader. Als het volgend jaar weer is ben ik van de partij!

Oh wacht: heb je heel toevallig een Ziggo Abonnement (ik niet, dikke bummer) dan kan je vanavond om 8 uur Musicals in Concert gewoon zien! Say Whaaaaat!

Ik wens jullie nog een supercalifragilisticexpialidastische zondag toe!

Ken jij al het Sam Sam Menu fenomeen?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.14 comments

 1. Anneleen

  Klinkt als een gezellige week! En die eetfoto’s zien er stuk voor stuk héél erg lekker uit! 😉

  1. Miss Craftsy

   Dat was het ook! En dankjewel! Ontzettend lief om te zeggen 🙂

 2. Manon

  Aaah gaaf zeg musicals in concerts en wat heb je trouwens heerlijk gegeten!!

  1. Miss Craftsy

   Het was echt zo mooi! Ik heb net live op Ziggo nog een keertje zitten kijken, lekker nagenieten!

 3. Lisanne

  Leuke foto’s! Ik ben zo jaloers op je bezoekje aan Musicals in concert. En dat filmpje van Ryan Gosling is zo brilliant!

  1. Miss Craftsy

   Thanks! En sorry haha, heb je het nog live kunnen zien? Bleek ook online te bekijken te zijn, ik heb nog lekker na kunnen genieten. En geniaal is dat filmpje he, ik moet er echt om blijven lachen!

 4. Diana Carlton

  Wat gaaf dat je naar Musicals in Concert bent geweest. Stond ook hoog op mijn lijstje!

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Hopelijk volgend jaar weer, als het aan de acteurs ligt wel <3

 5. Manon

  Oeh ik zie veel lekker eten. Van die makkelijke cheesecake wil ik wel een receptje zien hoor 😀

  1. Miss Craftsy

   Haha thanks! Ik ga eens kijken of ik hem nog ergens tussen kan plaatsen 🙂

 6. Ingrid

  Hilarisch dat filmpje van Ryan Gosling! Beetje jammer dat in dat boek zo’n dikke spatiefout staat, een goede redactie is dan zo belangrijk!
  Ik heb wel ziggo dus wie weet wat ik vanavond kijk;)

  1. Miss Craftsy

   Ja tof he! Sja, dat komt in de beste boeken zelfs nog weleens voor helaas, maar wel onnodig idd. En, heb je het gekeken en ook zo genoten? Ik in elk geval nog wel!

 7. Nienke

  Zo jaloers op je musicals in concert beleving! Ik kon niemand vinden om mee te gaan, maar ik had ‘t echt graag gezien (helaas ook geen ziggo hier). Het ziet er zo gezellig uit!

  1. Miss Craftsy

   Hahaha, moet ik nu dankjewel zeggen? Ik kwam er trouwens achter dat je het ook live online kon zien op de website! Wel echt een bummer. Maar misschien volgend jaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.