Photo Peek 46: Persdagen, Bakken & Pizza

photo-peek-46-11

Hoewel ik aan het begin van deze week gewoon lekker relaxed bezig was, was het einde van deze week des te leuker! Persdagen, bakken en de stad in, wiehoe! Enjoy deze Photo Peek!

photo-peek-46-1

Alle cadeautjes van lieve Lisanne zijn binnengekomen! Via Ebay had ze cadeautjes besteld als bedankje voor het maken van haar header. Een superleuk smile notitieboekje, book markers in de vorm van grappige vingers en een mooie groene ketting. Love it en dankjewel Lisanne!

photo-peek-46-2

Ik maakte voor het eerst baked oats. Ik houd niet echt van de combi havermout en melk, maar doordat het nu in de oven gaat is het superlekker! Die houd ik erin :).

photo-peek-46-5

November is de maand van de Pindakaas Lovers en dan is niets leuker dan je ontbijt te starten met… ja pindakaas! Verder geef ik nog credits aan de yoghurt, mango, kokosrasp en granola voor het mede mogelijk maken van dit ontbijt.

photo-peek-46-11

Yay! Donderdag was de meest toffe dag van de week, wat heb ik onwijs genoten! Ik had hier trouwens een stoffen bril op (heel leuk!) en ben samen met de lieve Dagmar, Lois en Kimberly, stuk voor stuk onwijs leuke en lieve meiden! Het was echt geweldig met jullie meiden!

photo-peek-46-9

Lekker genieten van fruitwater en een macaron, oeh la la! Dit was bij Simply waar ik samen was met Jessy en Femke die ik nu eindelijk eens in het ‘echt’ kon zien. Echt heel gezellig en leuk met jullie!

photo-peek-46-12

Food & Fashion, prachtige combi! En die brownies waren de-li-cious!

photo-peek-46-3

Lois in Movember style! You rock it girl 🙂

photo-peek-46-6

Heerlijk mooie gebakjes en dit biologisch, sprankelende drankje. Overigens komt van al dit moois ook nog een vlog online, so stay tuned!

photo-peek-46-7

‘s Avonds ging ik vanuit Amsterdam door naar Utrecht om eindelijk weer eens mijn vriendinnetje Kiki te zien! Ze is inmiddels verhuist, dus ik moest nog haar kamertje bekijken, wat we deden onder het genot van een heerlijk wijntje en tagiatelle met champignons, hamblokjes en roomsaus. Oja, en chocolademousse :). Het was weer als vanouds gezellig met je Kiek!

photo-peek-46-10

Bakken, bakken en nog eens bakken! Deze healthy tulband en bitterkoekjes maakte ik van de week en ik kan je vertellen: zo jammie! Dit is voor mijn kersteditie, dus dit recept kan je in december verwachten. Sorry voor het wachten :).

photo-peek-46-13

Vrijdag moest ik nog even langs mijn oude kantoor en zag ik daar in de buurt al heerlijk uitbundig de kerstversiering hangen. Superblij word ik daarvan he, zo gezellig en mooi ziet het eruit!

photo-peek-46-14

Just so you know 🙂 (zat in mijn goodiebag, geniaal spiegeltje is dit!)

photo-peek-46-15

Gisteren ging ik lekker de stad in om een een paar drankjes te doen en lekker uit eten te gaan

photo-peek-46-16

Pizza bij Donatello’s! Ik had last van keuzestress (as usual) omdat ik een keer wat anders wilde dan mijn favoriet. En het is de gyros pizza geworden, heerlijk!

photo-peek-46-17

Met tiramisu als toetje, is dat even geen heerlijke afsluiting van mijn zaterdag en deze Photo Peek? :D.

Bedankt weer voor het lezen, superleuk! Ik wens je een hele fijne zondag en ik hoop dat jij ook een hele mooi week hebt gehad!

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.10 comments

 1. Roxanne

  Moeten we nog zo lang wachten op de receptjes van die heerlijk uitziende baksels? Wat doe je ons aan! 😛

  1. Miss Craftsy

   Hahahha sorry! Vanwege mijn nieuwe baan wil ik graag even vooruit werken, maar ergens vind ik het ook wel leuk om jullie alvast zo lekker te maken haha!

 2. Lisa

  Leuke foto’s! Ik moet wel zeggen, dat die tulband cake er wel wat bijzonder uitziet haha. Ik ben benieuwd naar het recept! Die pizza ziet er trouwens wel heeerrlijk uit <3
  Liefs,

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Wat bedoel je trouwens met bijzonder? Het klinkt alsof de tulband er verschrikkelijk uitziet haha!

 3. Evelien

  Wat een leuke photopeek! Die persdagen lijken me super leuk om eens bij aanwezig te mogen zijn. Mooie merken zien en leuke bloggers ontmoeten, dat is toch tof?!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ja persdagen zijn zo ontzettend vet om mee te maken! Stiekem heel vermoeiend, but so worth it!

 4. Anneleen

  Ik ben benieuwd naar je vlog! En die macarons zien er zo lekker uit! Zou je voor mijn blog ook een header willen maken of was dit eerder iets uitzonderlijks?

  1. Miss Craftsy

   Ah superleuk om te horen! Het is niet dat een header maken iets uitzonderlijks was, maar toen had ik meer tijd om dat te maken en ik ken Lisanne al een tijdje 🙂

 5. Manon

  Leuke foto’s! Die tulband ziet er heerlijk uit, ben benieuwd naar het recept 🙂

  1. Miss Craftsy

   Thanks! Ja ik ben ook echt heel benieuwd wat jullie ervan zullen vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.