Photo Peek 45: Modeshow, Party en Voor Altijd Jong Event

photo-peek-45-18

Soms moet ik echt even in mijn armen knijpen (ja allebei), omdat ik zoveel leuke dingen mag meemaken. Zo had ik dinsdag een modeshow, vrijdag had ik een afstudeerfeestje (en Halloween) en gisteren ben ik de hele dag naar het Voor Altijd Jong Event geweest. Je ziet het allemaal in mijn Photo Peek!

photo-peek-45-1
Ah netjes he! Ja momentopname lieve mensen! Ik kreeg het waanzinnige idee om mijn kast uit te mesten, schoon te maken en kleren te ordenen. Nu ik die vijf kilo kwijt ben zijn veel kleren me te groot en aangezien ik nooit meer ga aankomen, heb ik die kleding ook niet meer nodig. Bam, wat een zelfvertrouwen he! Naast dat ik een deel ga doneren aan mijn moeder, ben ik me nog aan het afvragen wat ik met de rest ga doen, want sommige items zijn nog best leuk, iemand interesse in een blogsale?

photo-peek-45-2

In mijn ouderlijk dorp kan je altijd 1 keer per jaar zelf appels plukken. Mijn mama gaat daar dan als een malle tekeer en ik kreeg een deel van haar appel overschot. Daar kan ik natuurlijk maar 1 ding mee doen: appelmoes maken! Ik laat nog zien hoe je zelf gezond appelmoes kan maken en een crumble!

photo-peek-45-3

Oh wauwie wat heb ik hier van genoten. Ik vond het wel geniaal van mezelf om een soort pesto te maken voor op mijn pangafilet. Ik heb mijn vis bestrooid met basilicum en daarbovenop Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitjes te doen. Zo lekker! Verder had ik een rauwkost van paprika en komkommen met not so healthy but yummy knoflooksaus en zoete aardappel chipjes. Smakelijk haha!

photo-peek-45-4

Ook nog een favoriet. Van het event bij K’ook had ik nog een potje met verse Zaanse sambal staan. Een van die dames vertelde me dat ze dat op geroosterd brood at, dus dat moest ik natuurlijk ook proberen. Daar deed ik nog tomaat, komkommer en Parmezaanse kaas bij en het was zo jammie, wel heel erg pittig haha. Ik heb het deze week echt drie keer gegeten, waarvan een keer ook met tonijn erbij.

photo-peek-45-5

Nog meer eten (alsof ik de eerste dagen van de week niets anders meemaakte haha). Ik maakte een soort van gekarameliseerde peer door deze te bakken met kaneel en een heel klein beetje palmsuiker. Daarnaast maakte ik van de yoghurt een soort slagroom door er vanille eiwitpoeder bij de doen en als toppings had ik walnoten en cacao nibs.

photo-peek-45-9

Modeshow!! Ik was door Dedicated Fashion in Nijmegen uitgenodigd om naar hun modeshow te komen voor de herfst/winter collectie. Hier komt nog een vlog van, maar het was echt awesome om hier bij te mogen zijn.

photo-peek-45-7

En natuurlijk werden we luxe onthaald met een glaasje Hugo, wat is dat toch een lekker drankje zeg!

photo-peek-45-6

Ik nam mijn huisgenootje Frédérique mee als chaperonne, en toen ik naar haar kleding keek had ze gewoon dit shirt aan, hoe geniaal is dat? Ze zei dat ze er niet over na had gedacht, maar grappig is het wel 🙂

photo-peek-45-8

Ik bedacht spontaan deze lekkere lunch. Ik roosterde sperziebonen in de oven en halverwege deed ik daar ook ananas en mozzarella bij, wat een heerlijkheid!

photo-peek-45-10

Woensdag ging ik nog even een dagje werken aan twee opdrachten bij mijn vorige werkgever. Toch wel apart om ineens weer een hele dag te moeten werken, toch was het wel weer fijn en vertrouwd. En daarna weer een uurtje hard gesport, hallo drukke dag haha! De tas is trouwens van de Primark, and I love it! Hij is trouwens wel heel breed, maar ja dan kan er ook lekker veel in!

photo-peek-45-11

Rebecca vroeg op Instagram wat ik nu aan het doen was en ik was van mijn smoothie in mijn Mason Jar aan het genieten terwijl ik blogs aan het lezen was.

photo-peek-45-12

Die middag kreeg ik ook nog een heel leuk cadeautje binnen, namelijk De mooie voedselmachine van Giulia Enders! Wat een verrassing zeg! Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek en ik ga hem snel lezen zodat ik hem voor jullie kan reviewen!

photo-peek-45-13

Ook kreeg ik deze peplum top van Loavies binnen, en ik ben er nu al verliefd op, hij is zoooo mooi!

photo-peek-45-17

En alsof dat nog niet genoeg is, kwam deze beauty van een boeddha op hout binnen. Hij is zo heerlijk rustgevend en neutraal van kleur, met een roze hart en een oranje touwtje erin verwerkt die heel toevallig ook weer terugkomen in mijn interieur. Als dat geen toeval is :).

photo-peek-45-14

Vrijdagavond was een superleuke avond! Eerst heb ik lekker met twee van mijn huisgenootjes zoetzure kip met rijst gegeten, waarna Bo haar ‘beroemde’ kersentiramisu maakte. Ze had hem al talloze keren uitgelegd en ik heb er zelfs mijn gezonde versie van gemaakt, maar die hele fout is toch ook wel lekker hoor! Daarna gingen we mijn andere huisgenoot Frédérique opzoeken die haar afstudeerfeestje gaf. Ook heel erg gezellig en volop gekletst :).

photo-peek-45-15

Ik moest gisteren wel weer vroeg mijn bed uit, ik behoorde namelijk om kwart voor 8 in de trein te zitten. Wonderbaarlijk voelde ik me best goed en heb ik die dag goed volgehouden. Ik ben nu wel ontzettend moe nu ik dit type, dus ik ga zometeen heerlijk slapen haha! Ik ging naar het Voor Altijd Jong seminar van Jesse van der Velde. Ontzettend interessant, heel veel info en er ook heel veel geleerd. Ik ben mezelf er wel tegengekomen en heb van die oja momentjes gehad. Stapje voor stapje ga ik die dingen eens introduceren in mijn leven, kijken of ik me er nog kiplekkerder door kan voelen. Hoewel ik het event zelf niet heb mogen filmen, heb ik wel gevlogd en natuurlijk kunnen jullie weer verse artikelen verwachten na deze opgedane inspiratie.

photo-peek-45-16

Ook de lunch zat erbij en hoewel Jesse nog grapte dat de broodjes kroket klaar zouden liggen, was er een heerlijk buffet aan allemaal gezonde en jammie dingen. Dit was onder andere mijn zelf samengestelde salade. Er miste alleen het bordje van de tomaat salade met die rijstachtige dingetjes erbij, dus ik weet eigenlijk niet wat die ‘rijstachtige’ dingetjes nu zijn. Maar ik vond dat erg lekker en een goede bite hebben, dus als iemand het wel veel, let me know!

En dat was hij alweer! Ik heb zo ontzettend genoten deze week, echt niet normaal! Wat een heerlijkheid, mooie dingen en wat een lieve reacties van jullie ook weer! Bedankt! Ik wens jullie een hele fijne zondag en bedankt voor het lezen/bekijken van deze Photo Peek.

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.16 comments

 1. Roxanne

  Lekkere en leuke foto’s! Die boeddha op hout is gaaf, heb je m zelf zo laten maken? Of ergens zo besteld?
  En met je kleding….misschien een shop my closet?

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel, be patient Roxannne haha! Ik wil nog een shoplog op gaan nemen, maar ik ga volgende week nog naar een vipavond van Shoeby, dus ik wil even kijken of ik daar nog iets koop voor ik een shoplog opneem en de boeddha foto komt de 17e online *primeurtje!*

 2. Manon

  Wat heb je veel leuke dingen gedaan, wat gaaf dat je bij die Modeshow was!

  1. Miss Craftsy

   Thanks ik heb er ook echt van genoten. Van de week komt er ook nog een vlog van!

 3. Dionne

  Ziet er uit als een hele leuke week! Je peplum top is mooi!

 4. Maaike

  Leuke foto’s! Super gaaf dat je bij een modeshow mocht zijn

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Maaike! Ja was echt gaaf, de vlog komt donderdag online!

 5. Kelly

  Wat een leuke foto’s!

 6. Anneleen

  Wauw wat is je kast netjes en je hebt veel kleren! 🙂 ik moet dringend nog eens gaan herfst/winter shoppen maar dat is iets voor na de examens! Die top van Loavies ziet er heel mooi uit! Geniet van je zondag! X

  1. Miss Craftsy

   Oh haha, vind je? Dat is namelijk nog maar alleen het plank gedeelte, ik heb ook nog een hanggedeelte hihi. Ach ja, misschien heb ik ook wel teveel kleren ;). Dankjewel!

 7. Liese

  Leuke foto’s, klinkt als een leuke week! Die tas van Primark ziet er trouwens super mooi uit 🙂

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Ik ben er zelf ook heel blij mee Liese!

 8. Dagmar

  Wauw wat een intensieve maar indrukwekkende en fijne week heb je achter de rug! Dat ziet er echt heel erg leuk uit, wat een fijne tijd. Mooie foto’s heb je gemaakt en ik zie heerlijke hapjes voorbij komen. Succes deze week!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel! Het was ook echt een hele fijne week! En bedankt, ik wens jou ook een hele fijne week toe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.