Photo Peek 44: Lunchen, Cadeautjes en Blijheid

photo-peek-44-17

Woehoe wat was dit weer een leuke week! Zo ga je nooit uit lunchen en zo ga je twee keer in de week. En mijn 1 jaar happy & healthy artikel kwam online waar ik superveel maar dan ook superveel lieve reacties op heb gehad, echt ontzettend bedankt lieve mensen, dat doet me echt zo ontzettend veel goed, dat kan ik je echt niet vertellen! Benieuwd wat ik nog meer meemaakte? Zie het in mijn Photo Peek!

photo-peek-44-1

Toen ik zondag op stond was het supermooi weer! Lekker in het zonnetje fietste ik naar mijn pilates en zumbales waar ik superblij van werd, tot ik na de lessen mijn fiets ontdekte met weer een lekke band, pffff. Dat betekende dat ik helemaal naar huis moest lopen over een stuk waar ik normaal al een kwartier op fiets. Maar omdat ik het nog redelijk snel had gedaan en het mooi weer was, vond ik het eigenlijk nog wel badass dat ik het had gedaan haha!

photo-peek-44-4

Daarna ging ik lekker chillen met deze salade. Ik had nog wat sushirijst over en vulde dit aan met spinazie, wortel en appel. Jammie!

photo-peek-44-5

Op maandag wilde ik beginnen met Het Hot Belly dieet wat o.a. betekent dat je lunch de grootste maaltijd is en deze ook vaak warm is. Daar ging ik dus, maar wel met een beetje extra Joyce. Dit wat een groentemix van snijbiet, taugé en courgette, met kip, kruiden en kokosrasp.

photo-peek-44-6

‘s Avonds mag je dan een salade. Ik maakte er eentje met restje falafel, vis, komkommer, ei, mango en een beetje spinazie. Niet helemaal volgens het plan, maar ik besefte al na dag 1 dat dit volgens mij niet helemaal iets voor mij is. Ik ga nu eerst maar eens braaf het boek uitlezen en daar mijn eigen plan uit trekken.

photo-peek-44-7

Op dinsdag ging ik met mama naar Bussum, haar vriend verrassen die als een kind zo blij was om ons te zien haha. We gingen lunchen bij de Bakker Bart en omdat ik het koud had ging ik voor een warme panini met mozzarella, pesto en tomaat. Ik vond alleen de verdeling niet top en de kaas was ook helemaal naar een kant gesmolten, toch wel een beetje jammer als je een keertje buiten je boekje gaat.

photo-peek-44-8

Gelukkig maakte ik dat bijna weer goed door naar de Starbucks te gaan. Ik wilde namelijk een PSL, maar die hadden ze niet meer, dus koos ik voor een heerlijke mocha. Vorige week ging ik al met mijn broertje naar de Starbucks op de A2, en hoewel we op de terugweg er niet langs hoefden, zijn we een klein stukje omgereden om toch even van deze heerlijke koffie te genieten :).

photo-peek-44-9

Yay! Ik kreeg deze lovelies binnen die ik heb gewoon bij Buuf en Buuf! Twee fijne tijdschriften en hopelijk heerlijke cranberry almond repen. Die ga ik bewaren als ik aan mijn nieuwe baan begin, daar zijn ze ideaal voor :).

photo-peek-44-10

Lunch! Ik maakte een variant op mijn spinazie omelet met cranberries door er in plaats van spinazie en ui, courgette en taugé aan toe te voegen, is ook heel lekker!

photo-peek-44-11

Donderdag werd ik een beetje naar thuis. Ik kon me niet echt concentreren, kreeg niets gedaan en was een beetje rusteloos. En hoewel ik eigenlijk niet van wandelen houd, ben ik toch een klein uurtje stevig gaan doorstappen en daarna wat boodschapjes gaan doen, en dat op hakken om die kuitspieren eens stevig aan te pakken :). Even lekker uitgewaaid en schaapjes gezien :).

photo-peek-44-12

Vrijdag kwamen Nick en Simon bij 3FM en hoewel ik de muziek altijd heel tof vond, moet ik zeggen dat ik er nu niet zo heel vaak meer naar luister. Wel vind ik hun humor geniaal en stiekem is hun liedje: Pak van mijn hart (titelsong voor de gelijknamige film) heel erg leuk. Ik houd best wel van gospel muziek omdat het zo lekker vrolijk is en daar heeft dit veel van weg. *zingt-in-gospel: pak van hart, lalalallaa, praise the lord, ya’ll!

photo-peek-44-13

Rond de middag ging ik naar het station om mijn lieve vriendinnetje Anniek te meeten. Maar daarvoor ontdekte ik dat er eindelijk een nieuwe shopaholic boek is. Hoe heb ik dit nieuws kunnen missen? Ik werd er zo excited van en ik ben zo benieuwd!

photo-peek-44-15
Met Anniek ging ik gezellig naar de Bagels & Beans waar we (sorry not sorry) kozen voor de Zin in Zoet, een soort van high tea met stuk voor stuk heerlijke dingetjes dat ik niet kan kiezen welke ik het lekkerst vond. De cheesecake en de cinnamon raisin bagel doen me zo aan mijn tijd in Amerika denken, Manon en ik ontdekte de cinnamon raisin bagels voor het eerst toen we heel toevallig bij de Amerikaanse Aldi’s (zo heet het daar) waren. En OMG die zijn zo lekker. Ik toastte ze daar heel vaak, waarna ik ze opensneed en beide kanten besmeerde met Nutella, zooooo lekker!

photo-peek-44-14

En hoewel het lunchen en de gezelligheid al helemaal super was, had Anniek ook nog een ontzettend lief cadeautje voor mij gekocht, namelijk Gezond Trakteren van Amber Albarda! Een beetje omdat het boek haar aan mij moest denken, maar ook een beetje omdat ik een nieuwe baan heb. Aaawh ik vind dit dus zo ontzettend lief he! En ik weet dat ik je al 100 keer bedankt heb Anniek, maar thanks meis, ik vind het echt heel tof!

photo-peek-44-16

Op vrijdag had ik nog meer leuke dingen om te doen, want ik had via Tedje kaartjes gewonnen om naar de film The Best of Me te gaan. Ik houd zo van de boeken en verfilmingen van Nicholas Sparks dat ik ontzettend benieuwd was naar deze nieuwe film. Ook deze is weer ontzettend mooi, een heel goed verhaal en typisch Nicholas Sparks. Ik had alleen stiekem een ander einde verwacht haha! Wel jammer, maar het maakt het verhaal misschien wel beter en het klopt wel. Dus ladies, pak je zakdoekjes, thee en dekentje en ga deze film kijken terwijl je zwijmelt van James Marsden (wat is ontzettend knappe man is dat toch!) en het mooie haar van Liana, gosh, ik wou dat ik ook zulk haar had!

Op zaterdag heb ik heerlijk gesport en lekker rustig mijn eigen ding gedaan: even die batterij opgeladen, heerlijk vind ik dat! Ik hoop dat jij ook een geweldige week hebt gehad! Wat zijn jouw lichtpuntjes van deze week?

Join the LTE Newsletter!

Do you want to live your best life yet and work on that every single day? Let me help you! Subscribe to my newsletter and receive actionable & inspiring steps to reach your highest potential.10 comments

 1. Veronique

  Wat een werk aan goed/gezond eten! Moet ik éígenlijk ook doen. Ziet er heerlijk uit, jaloers hoor, dat je daar ‘het talent’ voor hebt. Leuke foto’s en verslag in elk geval!

  1. Miss Craftsy

   Ah dankjewel Veronique, wat leuk om te horen! Of ik nu het talent ervoor heb dat weet ik niet. Kwestie van een gezonde leefstijl ‘aanleren’. Ik ben namelijk van ver gekomen (qua kilo’s en qua slecht eten/gezonde dingen niet lusten), dus dat talent moet in die tijd wel goed verstopt hebben gezeten haha!

 2. Anouk

  Wat heb je een hoop lekkernijen gegeten deze week! Ik krijg spontaan honger van je foto’s hihi. Het lichtpuntje van deze week? Ik had herfstvakantie dus eigenlijk was mijn hele week een groot lichtpuntje hihi 😉

  1. Miss Craftsy

   Hahaha dankjewel! En wat fijn dat je herfstvakantie zo heerlijk was en dat je zo positief ingesteld bent! Geniet ervan 🙂

 3. LNNK

  Oeh wat een lekker dingen eet jij 🙂

  1. Miss Craftsy

   haha dankjewel Lonneke, je leeft tenslotte maar 1 keer he 🙂

 4. Liese

  Leuke foto’s! Zoveel lekker eten 😉 Zo’n high tea lijkt me zo leuk om met een vriendin te doen

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel, lief om te horen! Ja die high tea was echt geweldig, wist niet dat de Bagel & Beans dat zo lekker kon, heerlijk vers ook allemaal, jammie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.