Photo Peek 42: Persevent, Meetings & Chica

photo-peek-42-14

Deze week was echt een overvolle, vreemde week. Blijheid en verdriet wisselde elkaar in een hoog tempo af en dan is het soms lastig om echt positief te blijven. Gelukkig ben ik sterker dan ik dacht en heb ik deze week mooi en blij afgesloten.

photo-peek-42-1

Mijn zondagsnack: lekkere Griekse yoghurt met stukjes courgette brownie erdoorheen. Ik had een hele relaxte maar toch ook actieve zondag. Ik wisselde pilates met zumba af en het schoonmaken van de douch met een heerlijke body scrub treatment. Helemaal fijn! ‘s Avonds hoorde ik echter dat het niet goed ging met mijn hond Chica. Ze is al erg oud en ze zat ook al aan de pijnstillers en antibiotica, maar die avond was het echt heel erg…

photo-peek-42-8

Zo erg dat we besloten hebben Chica in te laten slapen omdat we het gewoon zo zielig vonden dat ze zoveel pijn moet lijden. Ik ging dus op weg naar huis waar ik roergebakken paprika en prei at met veel kaneel en een zigeunerschnitzel.

pp22_6

Daarna moesten we eigenlijk wachten totdat de dierenarts zou bellen dat ze klaar voor ons was (i.v.m. spreekuur). En ja, dan is het zover. Al met tranen in de auto, Chica die vervolgens nog vrolijk kwispelend bij de dierenarts naar binnen loopt en je je dan afvraagt, goh is het wel echt nodig? Ze at ook nauwelijks meer, maar had nog wel haar lievelingskostje op: leverworst met kaas. Hoeveel pijn het ook doet dat je je maatje zo moet verliezen, ik heb er gelukkig wel vrede mee. Ze is als een blije hond gestorven en dat is precies wie ze was en het heeft ook zo moeten zijn. Dit is ook een van de laatste foto’s die ik met haar nam en daar zie je ook al dat ze blind is en op dat moment was ze ook even niet zo energiek meer. Ik hou van je, lieverd!

photo-peek-42-7

Dinsdag ging ik iets doen van een hele andere orde. Ik had namelijk een sollicitatiegesprek en dan moet je natuurlijk wel je hoofd ernaar zetten. Gelukkig ging het gesprek heel erg goed, waardoor ik vrijdag mocht terugkomen om een presentatie te geven! En ook die ging goed, dus nu moet ik dinsdag weer even langskomen. Duimen jullie voor me? Daarna kon ik natuurlijk wel een goede snack gebruiken om nog even door te kunnen. Banaan met 85% pure chocolade, jammie!

photo-peek-42-11

Mama stuurde ook nog dit kaartje door die ze had gekregen van de buurvrouw met een ontzettende lieve tekst erin. Echt superveel en dat deed ons veel dat mensen zo met ons meeleven. Ook jullie reacties op het artikel van gisteren deed me echt veel, dankjewel!

photo-peek-42-6

‘s Avonds keek ik de allerlaatste aflevering van Make it or Break it. Een hele leuke gymnastics serie met lekker veel drama, maar die al een tijd gestopt is en ook midden in het seizoen is gestopt. Ontzettend jammer, maar ik ben wel blij dat ik hem helemaal  heb gekeken, want het is zeker een topserie!

photo-peek-42-5

Op woensdag moest ik 2 cases voorbereiden voor afgelopen vrijdag. Het was heel veel, dus ik installeerde mijzelf in mijn pyjama op de bank en heb de hele dag aan de cases gewerkt. En ondertussen snackend van paprika met kruidenboter. En die kruidenboter is ook nog eens suikervrij, superfijn!

photo-peek-42-4

Wel kreeg ik dit leuke pakketje binnen! Ik had een NYC pakketje gewonnen bij Silja en ik ben ontzettend blij met mijn spulletjes! En natuurlijk komen er ook reviews van!

photo-peek-42-3

Donderdag was een hele toffe dag, want ik ging naar Amsterdam voor het Lifestyle Lab Persevent. Ik heb het samen met Kelly onwijs naar mijn zin gehad en ik vond het ook heel vet om zelf een zeepje te mogen maken. Hier ben ik heel erg blij mee! Meer over dit event kan je in mijn vlog zien!

photo-peek-42-2

Omdat ik door alle hectiek van deze week nog weinig tijd had gehad om lekker te sporten, besloot ik om helemaal terug naar Amsterdam Centraal te lopen. Dit was een wandeling van een klein half uurtje en zo kon ik mooi met korting terugreizen, want het was toen inmiddels alweer half 7 geweest, twee vliegen in 1 klap! Ook kwam ik deze Make-Up Studio winkel tegen. Bij de DA in mijn dorp hebben ze hier een schap van staan en mijn moeder vindt dit een tof merk, dus ik stuurde deze foto naar haar toe.

photo-peek-42-9

Evenals de Canei die in de goodiebag zat, dat dronken we vroeger altijd heel vaak, jammie!

photo-peek-42-13

Vrijdag was ook weer een best drukke dag met het sollicitatiegesprek, treinen die enorme vertraging hadden, blogposts schrijven, je kent het wel. Eigenlijk was ik supermoe, maar ik wilde toch heel graag naar een netwerkborrel toe. Ik had gedacht met mijn neef te gaan, maar hij had een bruiloft. Bummer! Dus ging ik alleen, maar toen ik daar kwam zag ik allemaal mannen in pak buiten zitten, ik denk oh nee, als dit het is dan weet ik het ook niet hoor, zo’n ons kent ons clubje! Maar the party was binnen en gelukkig kende ik nog iemand anders bij wie ik me aansloot. Uiteindelijk heb ik nog met best wat mensen gepraat en kennisgemaakt en ben ik daar tot half 10 gebleven (en ik was er om 6 uur)! Het was een offline borrel, dus foto’s heb ik niet echt gemaakt, maar wijntjes vloeide er rijkelijk ;).

photo-peek-42-10

Gisteren kwam mijn eetdagboek online op Puur Suzanne! Ik kreeg er superveel leuke reacties op en mensen vonden het gelukkig erg inspirerend! Heel fijn om te horen! Heb je het nog niet gelezen? Klik dan even op de link hierboven :).

photo-peek-42-15
Ik ging lekker weer een krachttraining lesje doen en na het douche trok ik mijn enige echt Food Nerd shirt aan, god wat zit die lekker! Is hij niet geniaal? Thanks Teni!

photo-peek-42-12

In mijn goodiebag zat ook nog een klein flesje Amarula. Ik vond dat superlekker en het smaakt een beetje naar Baileys, een van Rick’s favoriete drankjes. Ik appte hem deze foto door en toevallig kwam hij later op visite en liet ik hem het flesje zien. Zegt ie: ooooh ik dacht dat het een hele grote fles was. Sure, zuiperd! (ook even ter vergelijking met die folder en de kruk waarop het ligt, hoe huge moeten die wel niet zijn, haha!)

Dit was hem alweer! Druk, bizar, maar toch ook leuk en fijn. Zulke weken horen er nu eenmaal bij, that’s life! Volgende week ga ik ook weer leuke dingen doen, dus bereid je maar voor!

Een hele fijne, mooie, blije zondag lieve mensen!

Nieuwsbrief

10 comments

 1. Roxanne

  Ik duim dinsdag voor je, hopelijk krijg je de baan 🙂
  Nogmaals heel veel sterkte met het verlies van Chica 🙁

 2. Manon

  Mooie diary om te zien, idd rare dagen … leuk en niet leuke dagen. Veel sterkte met het verlies van je lieve hond! <3 !!!! Hopelijk heb je die baan x

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel Manon! Ja het blijft een rare week, maar gelukkig ben ik er goed doorheen gekomen :). Ik hoop het ook!

 3. Dagmar

  aah wat een fijne diary en superleuke foto’s! Maar ook een onwijs moeilijk moment met je lieve maatje <3 Heel veel sterkte, maar ook veel succes met je sollicitatie! Je mag echt trots zijn op jezelf dat je al zover bent gekomen!

  1. Miss Craftsy

   Dankjewel lieve Dagmar, echt zo fijn al die lieve berichtjes, dat helpt zo veel! En met die sollicitatie gaat het goedkomen, ik voel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.