Photo Peek 41: Primark opening, Kook workshop & interview

photo-peek-41-4

Afgelopen week was weer zo leuk! Ik mocht naar de Primark opening in Arnhem, ik heb gisteren een Kook workshop gehad en heb lekker leuke dingen gedaan met vrienden. Kijk je mee naar deze Photo Peek?

photo-peek-41-1

Ik was eigenlijk zo moe op een avond dat ik helemaal geen zin had om te koken. Toch maakte ik deze pizzabodem van havermout en deed er toppings op als paprika, tomatenpurree, rode ui, kaas en banaan. En dat terwijl ik de film Chef keek. Een hemelse combinatie kan ik je vertellen!

photo-peek-41-3

Ik was mijn IMDB lijstje aan het bijwerken en wat ontdekte ik? Er komt een Dolphin’s Tale 2 uit! De eerste film was al zo ontroerend mooi, dus ik ben benieuwd wat ze met deel 2 hebben gedaan. Hopelijk is die net zo goed!

photo-peek-41-4

Maandag werd ik geïnterviewd door mijn nichtje en haar vriendin. Zij moeten voor school ook een blog maken en vroegen mij het hemd van het lijf. Superleuk meiden! Ben je benieuwd naar hun blog? Die kan je hier vinden!

photo-peek-41-6

Daarna ging ik weer terug aan het werk, sporten, waarna een vriend langskwam die afhaal wok meenam. Dit had ik nog nooit gegeten, maar het was echt heerlijk! Vooral de kip was enorm mals, jammie!

photo-peek-41-5

Dinsdag was het Nationale broer en zus dag en daar moest ik natuurlijk ook even aandacht aan besteden. Grappig dat ik het vroeg op de morgen op Facebook had gezet en aan het einde van de dag mijn hele timeline vol stond met broer en zus foto’s. Trendsetter ben ik he ;).

photo-peek-41-7

Waarom ik zo vroeg wakker was vraag je? Nou, ik mocht naar de opening van de Primark in Arnhem. Ik was zo excited en heb het zo naar mijn zin gehad! Mijn verslag kan je hier lezen en zien en mijn shoplog kom woensdag online, so stay tuned!

photo-peek-41-2
Lisanne van You Nailed It heeft al een tijdje een nieuwe layout, maar ze vond dat ze nog geen leuke header had. Ze plaatste een oproepje en ik bood aan om een header voor haar te maken. Ze wilde een strakke, moderne header zonder teveel poespas. Ik stuurde haar twee versies op en was razend benieuwd of ze het iets zou vinden, maar ze is er dolgelukkig mee en ik dus ook! Wat vind jij van Lisanne’s nieuwe header?

photo-peek-41-8

Als lunch maakte ik een heerlijke kip salade met spinazie, mango, tomaat, komkommer en hüttenkäse, jammie!

photo-peek-41-9

Na het sporten had ik nog honger, dus ik besloot om wat extra eiwitjes te nemen. Dat werd een bakje Griekse yoghurt met een scoop chocolade whey en cacao nibs!

photo-peek-41-10

En ook deze lunch vond ik goed gelukt! Ik heb pastinaak, paprika en tomaat geroosterd in de oven met veel kruiden en er op het laatst nog mozzarella overheen gedaan. Echt een perfecte lunch!

photo-peek-41-11

Dit tijdschrift lag op onze gezamenlijke keukentafel en ik vroeg me echt af of dit een serieus tijdschrift is voor coassistenten. Ten eerste omdat ik het hilarisch vind dat ze dan McDreamy afbeelden in een Superman pakje, maar ten tweede dat de foto ontzettend slecht gephotoshopt is. Kijk naar die nek! Anyways, het zorgde in elk geval wel voor een hysterische lach van mijn kant :).

photo-peek-41-14

Later die middag ging ik naar ‘huis’ om met mijn moeder gezellig bij vrienden op de koffie en de wijn te gaan. Ik had het nieuwe huis van mijn vriendinnetje nog nooit gezien en het is supermooi! En ze heeft toch zo’n schattig hondje, moet je kijken hoe lief die naar de camera kijkt! En hoe verliefd mama naar het hondje kijkt, het scheelde niet veel of ze had hem mee naar huis genomen geloof ik!

photo-peek-41-13

Daarna maakte ik mijn maaltje bij mijn moeder klaar. Ik had ik een bakje alle ingrediënten meegenomen en zo kon ik toch een gezonde maaltijd op tafel zetten, superhandig! Dit is de Turkse pizza van Jamie Oliver and guess what? Hij was nog lekkerder dan de vorige keer!

photo-peek-41-12

Zaterdag moest ik alweer vroeg op! Om kwart over 9 moest ik al in de trein zitten naar Wormerveer voor een superleuke workshop bij K’ook om allerlei Oxo keukenhulpjes uit te proberen. Het was supergezellig, ik heb er weer nieuwe dingen geleerd en leuke bloggers ontmoet! Ik kende nog niemand behalve Maura van Yellow Lemon Tree die ik al een tijdje volg, superleuke meid is ze! Volgende week komt er sowieso een vlog van online en een artikel over al die keukenhulpjes en de workshop! Stay tuned!

Dit was alweer de Photo Peek! Volgende week heb ik opeens veel afspraken staan, maar ook dat wordt een gezellige week met hopelijk goed nieuws! Hoe was jouw week?

Nieuwsbrief

10 comments

 1. Agneta

  Super leuk om je foto’s te zien en een kijkje te krijgen in je week.

  1. Miss Craftsy

   Thanks Agneta! Superleuk vind ik dit om te horen! Fijne zondag nog 🙂

 2. Esther

  Super leuke foto’s! Heb ook een fotootje op broers en zussen dag gedeeld (:

 3. Lisanne

  Leuk!! Ik vind Lisanne’s header geweldig! 😉
  Wat leuk dat je geïnterviewd bent trouwens. Oh, en er staat een klein (grappig) foutje in het eerste gedeelte: ‘Ik was eigenlijk zo >mooi< op een avond dat ik helemaal geen zin had om te koken.' Hihi.

  1. Miss Craftsy

   Hahahahaha ja graag gedaan lieverd! Hahahha dat is idd een grappig foutje, best hilarisch. Ik zeg ook altijd dat ik zo mooi ben haha! Die handjes zouden maar eens vuil worden. Heb het toch maar even aangepast, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.